Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koji smo pajserski tim, strasno. Jeste ovaj Hanover Bundesligas, samim tim i ozbiljan tim, ali ljudima je trebalo vise od pola sata da uopste krenu da igraju, mogli smo da im do tada nabijemo 5 golova. Ali ne, oni su u 11.om vodili 2-0 i od tada je krenulo klasicno srpsko bunarenje 80 minuta, i eto na kraju rezultata. Mislim, jbg, prijateljski mec, ali ako se po jutru dan poznaje jos jednu sezonu cemo drviti kurac, po obicaju.

Guest Bata Životinja
Posted

pa kakav mu je to grb na šorcu, Zvone Boban stajl

Posted

@dovla za dom spreman

Ako on slobodno hoda zemljom,slika se po televiziji i ima funkciju u savezu a do nedavno je bezao iz zemlje,vijao ga interpol i bio je u bajbokani,sta te onda cude ovakve stvari?Sve se moze resiti.

Ako Barselona skida sama sebi zabrane transfera,PSZ i Siti kupuju igrace za 10-ine miliona eura iako nemaju na to pravo,nije ni cudno sto u nasoj sugavoj drzavi prolaze ovakve stvari.

Zar nisu svi došli zbog ostvarenja dečačkog sna?

Pa koliko god to vama bilo smesno,sigurno da neki i jesu.Zvezda je u kurcu,ali i dalje je cast nositi njen grb.Ninkovic je prvi dokaz za to.I alal mu vera.

Ja cu naprimer grb nositi do kraja zivota,i navijati za zvezdu moju zvezdanu.

• Upvote 1
Posted

Lemi, ne sporim sve sto si napisao, ali ja ti govorim o tome kako se kuka na nemastinu, a potpisuje 10 igraca bez problema.

Tipa, 2 leva beka + Mijailovic itd. I ti shkartovi cekaju da im se isplati plata, a klinci iz omladinske skole tne mogu da igraju zbog menadzerskih kombinacija. Kazem klinci jer je Zvezda uzela titule u svim mladjim kategorijama, a videces koliko ce njih zaigrati za prvi tim.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...