Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Гледао сам баскет Партизан, иначе бих гледао Звезду.

Јбг, ви сте се од старта готово сваку утакмицу мучили. Види се из авиона да вам је средина танка до зла бога, што због Лазовића који је главом у иностранству (чува се, ни сенка оног играча), што због Печника који је тотално ван форме. Отишли носиоци, дошли испод просека играчи и то је то.

Колико пенала није досуђено вечерас?

Faula za Voždovac?'

Igralo se 96. minuta, sve regularno.

Nije loš ovaj Voždoovac, mogao bi salivation to da prizna, lakše bi mu bilo.

ovi su i ova dva gola dali na neverovatno amaterski-smehotresne greske

dok je gol Mijailovića remek-delo fudbala.

Ne, ali je makar user a ne direktan produkt idiota (gle cuda, opet Mijailovica :D)

@Major - pa da, upravo to i ja kazem. Ali vise od toga me baca u sevdah sto se ta prica nastavlja iz sezone u sezonu.. ono malo igraca koji valjaju se upari sa 10 novih likova, od kojih jedan nesto valja, cisto da zamaze oci a devetorica se u sledecoj sezoni poklanjaju uz tepsiju ribe. Jebes mi sve, da smo Babovica usranog doveli, bolje bi se proveli.

Edited by Salvation

ja sam prvi hteo da vidim da li taj Despotovic moze biti retardiraniji od Rakica i vau, evo, uspeo je da dokaze da je tako

Sudiš Rakiću ISKLJUČIVO na osnovu ovih nekoliko utakmica u Zvezdi (a i sad je dao nekoliko golova), priznaj. Nikad u životu ga nisi gledao prije dolaska u Zvezdu.

Jebes mi sve, da smo Babovica usranog doveli, bolje bi se proveli.

Babović je jedan od posljednjih majstora fudbala u našoj ligi.

Pa covece, naravno da sudim o njemu na osnovu toga, pa i jedan Tores je bio doveden u Celzi zato sto su sudili na osnovu tekmi u Atletiku, ali ko god je posle prvih 5-6 utakmica u Celziju rekao "pa ovaj covek je kurton" na kraju nije pogresio :haha: Ali ja sam i rekao, nije Rakic potpuni antitalenat, naprotiv, on samo kao i svojevremeno Borivoje (Borha) ima uzasan problem sa realizacijom, a to je jbg ipak kljucna karakteristika spica na kraju krajeva... ako bi to popravio bio bi do jaja, do tada nije dovoljno dobar, jbg. Ne znam, mene ekstremno nervira sto mi ne umemo da dovedemo prosto efikasnog spica koji zna da da gol, ne mora da ima tehniku kod primanja i gradjenja lopte ko Rakic ne mora da bude jak i brz ko Borivoje, samo da ume da ga 'ebeno umuva, ne mogu da verujem da to ne moze da se nadje, vec evo koliki niz godina, na kraju se dovede vec matori Mrdja u te svrhe, i onda ni njega ne mogu da zadrze.

Edited by Salvation

Гробарски испрдак ништа урадио није, битно да је најављиван као Пирло. Проблем је одбрана, Мијаиловић је усрао други гол, а и први је пресмешан. Шансе смо и имали, мада је истина да је Деспотовић ужасан био, све време био окренут леђима голу. Треба да се батали са Печником и Лазовићем на предњем везном, не знам шта је за тог Гаврића толико запео Лалатовић. Труди се, дао је гол, ал' од технике има ходање...

Мучени Рајковић ништа није крив, шта ће кад има полуиграче испред себе.

Degenerik.

Tole lopove

Underkuruz said:

Играмо очајно, једина нада у дербију нам је комплекс који гробље има.

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова.

кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује,

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

Труди се, дао је гол, ал' од технике има ходање...

Eto,taman da zajedno sa tobom prajduje.

Pa sta to kurcu vredi ako nemaju sa kim da igraju? Zar niko ne primecuje da smo otisli u kurac od kako i Zvezda i Partizan imaju 2-3 tima po sezoni koji imaju muda da se malo nadmecu, a sa ostalima se igraju "probij kordon" po nekim uzgajivacnicama povrca koje se nazivaju stadioni? Nema leba od jake Zvezde i Partizana ako im je ostatak konkurencije go kurac.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...