Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Идеална лига за Лазовића. Нек иде, требало је одавно да побегне из ове смећарске лиге. Није он неко лудило од играча, али има неки квалитет.

А Ђеноа је јер су Енглези основали клуб, мада кога боли курац реално.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

POla miliona njemu, a mislim da duguju i Borcu deo obestecenja.

Pisu da je oprostio veci deo duga, ali to je jos jedna tuzba u najavi.

Борцу су мислим ислпатили обештећење, али је уговор садржао и постотке од будуће продаје. Будући да иде за 0 динара, толико су и Борцу дужни :da:
Posted

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=15&nav_id=947119

Kraduckajmo i namestajmo zajedno, kao u dobra stara vremena :mhihi: Koliki god da sam cinik, cak i ova predstava po meni predstavlja pomak, dosta je bilo vremena kojekakvih bolesnika koji su iz oba tabora sirili mrznju, makar i nastavili da kradu, namestaju i upropascuju fudbal, neka makar budu civilizovani i jedni i drugi, kao nekad.

Posted

Meni je do jaja kako oni uopste uspevaju da ubede ljude da dodju, kada svako sa English 101, ono A1-1, i skillom za internet na nivou trogodisnjeg deteta moze da iskopa kome sve dugujemo, ko nas sve tuzi, itd..

Posted

Долази Салами из Африке, тај је вероватно у досадашњој каријери играо за три козе годишње, једну плату да му дају биће срећан.

• Downvote 1
Posted

Dobro, da, stoji da su crnci srecni dok god igraju negde gde im glava nece zavrsiti na koplju i dobice sa vremena na vreme obrok, ali dovlace ovi i neke anonimuse iz sredina gde se plate primaju i vise od jednom godisnje..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...