Jump to content

Recommended Posts

Posted

Смиљанић увек игра коректно код вас, овај Јовановић би вам легао, штопери су вам куртон тежак, кад вам Станковић фали, онда јебига.

Posted

Нови Словенац је добар, стари игра пристојно. Нема ту бриге сем код Којића.

Репрезентацији и клубови из Србије не могу никад да играју са једним нападачем. Антара имао 2 и возили смо како треба. Сантрач 2. Сви остали свирали курцу.

• Upvote 3
Posted

trebao bi možda probati sa novim konjušarem i ćirkovićem, a da iliča baci na zadnjeg veznog...

inače da, bez dva napadača nema leba (dok je škuntelar bio sma napred nije išlo, tada smo i titulu izgubili), al kurac možemo tako igrati kad imamo dva napadača ukupno. :haha:

Posted (edited)

O pa de si Hoja, olizes mi moja.

Naravno da ti jedva cekas, ali kurca baba vecerala, bez Zvezde i Partizana bi fudbal u Srbiji spao na tu neke Vojvodine i kurce, sto ce reci, umro.. a to se nikada nece desiti.

Edited by Salvation
  • Upvote 3
Posted

Hoće, hoće... Samo treba biti strpljiv.

Vidim, napravili su modus po kojem ucenjuju osrednje privatnike da uplaćuju po 200k evra na Zvezdin račun. :lol:

Ludilo. Ha. :lol:

• Upvote 2
Posted

Prvi gol bi primili svejedno, drugi gol je krajnje diskutabilan, a primili ste, ako se ne varam, i treci. Dali ste grand total 0 golova. Tako da ccpk.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Neka, neka... Ko visoko leti - nisko pada. Što duže ovaj lopovluk sa Zvezdom i Partizanom bude trajao, pad će biti bolniji, a oporavak duži... Živi bili, pa videli. Za godinu-dve, treća liga. :pivopije:

• Downvote 2
Posted

Па и тад ће Јагодина да вам узме титулу. :haha:

Jagodina je klub mog koalicionog partnera. Nemam problem sa tim...

Ja se plašim Čukaričkog.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...