El Karnisero Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Тебра, цитирао си опскурни блог из јуна 2012. године у прошлом посту. Фудбалски савез Шкотске каже да је Ренџерс стари Ренџерс. Цитирао си адвоката који је избачен из управе још 1999. године. У праву си Коки, стари панкеру са истока. О Партизане, о шампионе, са тобом увек смо ми...
Мајор Гашпар Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 (edited) Волим да читам како Коки доминира са правним чињеницама. Осећам се као Чварков који учи енглески. 3:26 па даље. http://www.youtube.com/watch?v=kz72tO8IUIw Edited March 22, 2015 by Мајор Гашпар
kuruz Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 jebo te fudbalski savez, i naš savez kaže da je ovo prava Zvezda objasni TUPE, samo to
Мајор Гашпар Posted March 22, 2015 Report Posted March 22, 2015 Како зна амерички да прича Торбица. 1
lemmy sixx Posted March 23, 2015 Report Posted March 23, 2015 Jebote, kako ovog Kuruza treba banovati sa sporta. Ajde teraj se vise u kurac navijacki maloumnice.
Јарослав Posted March 23, 2015 Author Report Posted March 23, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/milinkovic-pred-promocijom-u-partizanu-u-utorak-u-10-casova-smena-nikolica/100782
lemmy sixx Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 A sto? Pa jebote, celavi vam je izgubio jednu titulu, velika mogucnost da ce izgubiti jos jednu, igrate ko kurac...sta je nenormalno u tome sto hoce da ga smene?
lemmy sixx Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Underkuruz said: кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, 2
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 (edited) A sto? Pa jebote, celavi vam je izgubio jednu titulu, velika mogucnost da ce izgubiti jos jednu, igrate ko kurac...sta je nenormalno u tome sto hoce da ga smene? Управа распрода све што ваља, додатно се задужи, а тренер плати. Еј, Киза Милинковић...за флашу вињака и бокс цигарета. Edited March 24, 2015 by Мајор Гашпар
El Karnisero Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Помињу се и Томић и Друловић, али мени Милинковић није ништа лошији тренер од ћелавог. Каква банда, банда је била код нас кад су једва сачекали да отпусте Пижона да случајно не узме титулу, смена тренера који на пет утакмица победи две је у Звезди и Партизану увек била најнормалнија ствар. 1
Salvation Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Upravo sam ovo krenuo da pisem. Pizon je za celavog doktor nauka, pa je opet sutnut kao deo plana da se mi sjebemo, i svi znamo kako se to zavrsilo. Realno, igrali ste kao kurac i sa kompletnim timom, samo smo mi bili jos gora kurtoncina. Celavi je tezak prosek, taman ko Milinkovic, nije kao da ste izgubili nekog zapravo kvalitetnog trenera.
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Лаловићу, ја ти проверено тврдим да је Пижон отеран јер није могао да добије ниједну утакмицу у првенству која није договорена. Наш Јешић, ваш Пижон. Тоталне незналице. Само слеп човек може да криви тренера у овој ситуацији. Продали су 2 најбитнија играча која су клубу донела 30 голова за полусезону. Управа ровари, од доласка и пре припрема су хтели да га скину.
lemmy sixx Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Управа распрода све што ваља, додатно се задужи, а тренер плати. Dovla, tako je svugde u svetu. Nemoj da se zajebavamo. A trener vam je kanta, napisao sam gore. U takvim slucajevima je otkaz najnormalnija stvar. Еј, Киза Милинковић...за флашу вињака и бокс цигарета. Kiza je u Spartaku dobar bio, u Vojvodini kara banana.
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Немојте, молим вас, да ми величате Пижона, звалавог кретена. Доводите ме у ситуацију да кренем да вређам људе, а то не волим. Ајде, бре, пратите фудбал толико година, а помињете Пижона. Леми, јесте таква ствар свуда у Европи, али то ми не смета да за ове резултате окривим праве кривце, а не тренера. Канта или не, статистички МН има добар скор. 2 пута је добио дерби. Ок је са играчима, уме да их наложи и зато мислим да је геноцид доводити Кизу Милинковића који ништа бољи није од осталих ЈСЛ тренера. Помиње се и Ђукић, али то је фантазија. 2
El Karnisero Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Лаловићу, ја ти проверено тврдим да је Пижон отеран јер није могао да добије ниједну утакмицу у првенству која није договорена. Наш Јешић, ваш Пижон. Тоталне незналице. Само слеп човек може да криви тренера у овој ситуацији. Продали су 2 најбитнија играча која су клубу донела 30 голова за полусезону. Управа ровари, од доласка и пре припрема су хтели да га скину. Пази те сезоне се навлачило, није да није, Бузга Богдановић шутирао пенале, али знало је и да нас сере, у животу нећу заборавити онај Исахов гол у Пожаревцу, ја гледао из Бамби парка текму, нисам могао да верујем да је онако заврнуо, кад у ствари одбила се од њиховог играча. Пижон јесте незналица што се фудбала тиче, али је легенда клуба и ауторитет, мотиватор када су у питању ЈСЛ играчи. Гарантујем ти да би узео титулу да је остао. После са много јачим тимовима нисмо узимали титуле, а сети се његовог везног реда са Блажићем, Исахом, Савиом и Богдановићем, напада са Лекићем, Перовићем, Јевтићем и Трифуновићем... Он је чуда правио са тим инвалидима, да се не лажемо.
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 (edited) Узео би титулу да су наставили да му купују до краја. Опет ти кажем да имам информацију из прве руке како је Пижон стварао култ непобедивости, а ти мисли да је успео да мотивише Гуму и другаре. То што је легенда клуба и ауторитет не значи да је добар тренер. http://www.youtube.com/watch?v=tBVWoGM6aRk http://www.youtube.com/watch?v=lvWB4qlof1U Тотални дилетант и незналица. Ја нисам довољно матор да говорим какав је играч био. Други кажу да је био мајстор и зато капа доле, али као тренер је куртон. Edited March 24, 2015 by Мајор Гашпар
El Karnisero Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Па кажем ти и ја мислим да је незналица, али са тим тимом мислим да се нико не би боље снашао. А то јебига, што нису после Достанићу намештали текме, шта као могло је да се намешта 2/3 првенства, а последња трећина није могла, нисам ја љубитељ тих теорија.
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Сећаш се како је Звезда играла и добијала под Пижоном? Дај, бре, Лаловићу, стварно те поштујем као спортског зналца. Немој да ме зајебаваш са Пижоном.
El Karnisero Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Наравно да се сећам, али 'ајде овако, да ли мислиш да је боље било да је Жонпи остао? Без обзирда на узимање/не узимање титуле, да ли је боље што је дошао Достанић и за месец дана успео да изгуби прво место и посао. Бар зарад континуитета неког курчевог је боље да је остао. Ја сам први био да он оде, јер смо играли као курац, али кад гледаш из ове перспективе, он је имао тако скрнав тим да боље и није могло. И његов педерски антифудбал се ту потпуно уклапао. Бунари на Лекића, имаш три шпица која могу да ти се повуку на крило кад треба да се чува резултат. Није имао слуха за Лазовића, штета, он има сељачку филозофију да су му пола играча превише слаби и лагани, к'о да је он био Јаја Туре, али добро. После њега и под Достанићем и под Кристићем смо били лошији. Кристић, колико га год ја готивио, је сваку другу текму у 70. минуту уводио по још два шпица и онда бунарење.
Salvation Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Dobro, zajebi Pizona, njega ne navodimo kao svetlu tacku u mraku Zvezde poslednjih 10 godina, aman, nego bas kao primer lika koji nije nista posebno a opet je odveden kada je bio pred osvajanjem titule i doveden je gori trener koji ju je izgubio. Hoces bolji primer? Muslin. Eto coveka koji je dva puta dosao, dva puta uzeo duplu krunu i ni to nije bilo dosta da ga bagra ne otera, zato sto nije bio podoban politicki, imao je previse svoje misljenje, ili sta vec. I sad ce neko reci, da, tada smo imali 10x jaci tim nego ikada posle.. jeste, ali isto tako ste i vi imali 10x jaci tim kada su kod vas igrali Jovetici, Subotici, i da ne nabrajam dalje, nego neki tamo Lazovic i Skuntelar, nemoj zajebavati. Naravno da trener ponajvise zavisi od igraca i da sa kantama ne moze da na pravi bogznakakvu razliku ali to i dalje ne znaci da celavi nije objektivno kurton od trenera, svejedno, koji realno od kako je doveden u Partizan nista nije uradio. 1
Мајор Гашпар Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Јбг, ви сте уместо Пижона довели још горег тренера. Као што ви сада контролишете лигу јер имате више клубова иза себе, тако смо и ми тих година. Пижон једноставно није могао да добије нигде где није било договорено. Изгубио од Металца. Ако добије 1-0 то је премија. Муслина је отерао Џајић лично. Још једна легенда клуба и човек са ауторитетом. Муслин и Пижон не могу се поредити јер је Муслин тренерчина. Никаква политика ту није била проблем, већ Драган Џајић који је грабуљао како је хтео. Недодирљива икона клуба. Лазовић и Шкулетић су постигли више голова него цео ваш тим. Да не идемо даље да ли су добри или нису. У овом тренутку су били најбољи нападачи у лиги, а сад смо спали на Којића који је на нивоу нападача Вождовца и Доњег Срема. То је проблем ове управе. Нека су продали играче, али не продаје се 5 дана пред почетак првенства када не можеш да нађеш замену, а да не говорим о уиграности.
El Karnisero Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 Лазовоћ је, као и Илијев пун погодак био. Као што је Илијев наместио или дао сваки гол Партизана, мање-више је сад тако било са Лазовићем. Управа је оставила ћелавог без уредних шпицева, али и поред тога ви играте као курац и није ништа чудно што смењују тренера. Кад се лоше игра нико не пита да ли имаш довар тим него прво лети тренер. Свуда је тако и то је цела поента. Као што је Леми рекао, човек је изгубио једну, на путу је да изгуби још једну титулу и то је то. Што се тиче ових клубова који су иза нас, не могу да се сложим. БСК је редовно против вас изводио тим без пола стартера, знамо и за Џомбу, не видим тренутно ништа слично у лиги.
Recommended Posts