Jump to content

Recommended Posts

Posted

I cek ljudi, bese ovaj doveden da vas unisti? Igrate makar duplo bolje od kako ste se resili celavog gubavca, i osvajate po svemu sudeci titulu bez problema.

• Upvote 1
Posted

I cek ljudi, bese ovaj doveden da vas unisti? Igrate makar duplo bolje od kako ste se resili celavog gubavca, i osvajate po svemu sudeci titulu bez problema.

Ја сам и даље поборник Николића јер сматрам да у Србији (клубови, репрезентација) не може да се игра са једним нападачем. Сматрам да је Милинковић зихераш и велики миљеник среће. Тако исто може да се каже и за Вука Рашовића да је тренер јер је добио дерби и донео титулу.

Пресудила је чињеница да имамо бољи тим упркос одласку Лазовића и Шкулетића. Признајем да сам мислио да ћете одбранити титулу лагано након одласка двојца. И нисам само ја мислио већ 90% навијача Партизана. Забога, постигли су толико голова. Шкулетић је и даље први стрелац првенства иако је остало 5 кола до краја.

Posted

A ja sam lepo govorio (ili mozda nisam dovoljno ali svakako sam to mislio) da imate mnogo vece mlade talente u timu nego sto su Lazovic i Skuntelar, pogotovo ovaj drugi. Evo, gledajte uostalom gde su i sta sada rade, nema ih nigde. Milinkovic mozda jeste ziheras ali za razliku od Lalatovica koji to isto jeste, makar zna svoj posao donekle. Inace, toliko mi vise puca k za ovu nasu ligu da sam se iskreno radovao za svaki vas gol.. jedino me raskantavanje Vose ovih dana moze obradovati :mhihi:

Posted

Шапоњић је голове постизао углавном тако што се налазио на правом месту. У смислу, 2 м од црте, колико да гурне лопту у мрежу.

Ок, треба бити мајстор и наћи се на правом месту. Друго, тренер је тај који је осетио да гурне клинца у ватру и вратио му је головима. Капа доле, погодио је.

За сада је све то оправдано, али ја неко фудбалско умеће од Шапоњића сем бити на правом месту нисам видео.

Лалатовић је незналица.

Posted

Порто нуди 5 милки за пола Јовићевог уговора, Фаљи платио неком португалском новинару 200 евра, то је човек широке руке.

Posted

Zvezda je vec presla igricu, boli me bas kurac da li ce neki prcopevac da predje u neki manji klub, za vise para....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...