Јарослав Posted July 19, 2015 Author Report Posted July 19, 2015 ipak se stadion na Vračaru nalazi u ulici Gospodara Vučića
Salvation Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 (edited) http://www.b92.net/s...&nav_id=1017521 Ijaoooooo 4-0. Cuka sampinjon kada zvezda i partizan ne bi namestali To je ta Evropska Vojvodina, strah i trepet domaceg fudbala :haha: Edited July 19, 2015 by Salvation 1
Vic Rattlehead Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 '' Ваше чувено гробарско поштење, увек сте били пуни тих срања о поштењу. Ви господине Милораде Вучелићу, јел ти мислиш да је једна наша утакмица са Офком и Јагодином или ваша са Металцем,Хајдуком и Смедеревом, поштена, јесте курац мој ! Да је поштена не би тако лако испадали од разних Кајирата и Шамрок Роверса. Док вам је ћопави Толо трпао у дупе бодове знали сте да кењате о никад регуларнијем и поштенијем првенству и да се смјешкате једни другима. А онда је дошло вријеме да сводите рачуне. Нема проблема, само што их нисте раније сводили, него сте се 10 година издркавали по Јсл-у, 10 година карали најбоље филијале и набијали гол разлику, а сад кад вам се Толу кита више не диже, е хајде сад мало да се бавимо поштењем. Е па искењам се ја на сво ваше поштење и на сву ту вашу поштену авангардну генерацију.“ 2 2
kuruz Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 "Uprava napolje", orilo se u Humskoj tu je razlika 2 2
Јарослав Posted July 19, 2015 Author Report Posted July 19, 2015 pošto je svaki pošteni Zvezdaš prezadovoljan ovim danas i od večeras drži Terzinu ikonu u svakoj sobi
Salvation Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 (edited) Pusti coveka, kao i Hoja, leci komplekse nekim tripom da je u moralno superiornoj poziciji. Nas fudbal je odavno umro, ne znam ko normalan uopste moze da se potrese oko bilo cega. Kako bi rekao, poremeceni mozak? http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/21872/delije-pevale-na-vracaru-ne-treba-nam-placena-titula Edited July 19, 2015 by Salvation
kuruz Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 kaže Generalštab: "Ни један гол није дат руком или из офсајда итд." :haha:
kuruz Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 mozak grupe od 5-13 hiljada ljudi na severnoj tribini
El Karnisero Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Znači vrhovni idioti. Jebote generalštab, da li je moguće da je neko tako bolesno umišljen. 1
kuruz Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 pa ovo je ništa za njih posle onog derbija na JNA kad je LJ na severu bilo pogrešno napisano, neko od te vrhuške je napisao liku koji je komentarisao tu nepismenost sledeće: "ti da si pravi Srbin, znao bi da može i tako da se piše" 1
El Karnisero Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Uopšte me ne čudi što ih redovno pratiš. Samo nastavi. 1 1
Јарослав Posted July 19, 2015 Author Report Posted July 19, 2015 mala digresija, skroz mi je simpatično kako je pre par meseci bilo "uvalju SNS u FKP da bi ga uništili", a evo danas vidim grobari poprilično zadovoljni radom uprave
kuruz Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 ciganski forumi se moraju pratiti, to je leglo zabave
Salvation Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Ovaj Kuruz ko lik koga je ostavila riba pa joj i godinama kasnije stokuje Fejs sa laznih naloga. 5
vudun Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Ja sam pre par godina upadao bivšoj na fejs nalog. Pošto sam znao da je obožavala mačke, kao šifru sam ukucavao ''macak-macor-mackica'' i upalilo je iz petog šestog pokušaja, eventualno desetog. Kad sam dobio uvid u njezine privatne poruke, umalo se nisam šlogir'o. To iščitavanje prepiski je trajalo nekih mesec dana. Na kraju sam joj lajkovao stranice tipa sado-mazo, anal, bičevanje - da zgranute tetke vide. I više nisam ulazio... Šifru ni do dan-danas nije promenila; evo maločas sam, podstaknut ovim gornjim postom, testirao. Smrt šašizmu - Partizan šampion. 7
lemmy sixx Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Ovaj Kuruz ko lik koga je ostavila riba pa joj i godinama kasnije stokuje Fejs sa laznih naloga. Eventualno ako ga je zlatna ribica ostavila. Druge ribe taj u zivotu video nije. 2
serblackbeard Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 mala digresija, skroz mi je simpatično kako je pre par meseci bilo "uvalju SNS u FKP da bi ga uništili", a evo danas vidim grobari poprilično zadovoljni radom uprave Evo naprimer, ja nisam zadovoljan nimalo i ne idem otkad su ovi došli
lemmy sixx Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 ciganski forumi se moraju pratiti, vracam se zvezdi mojoj zvezdanoj, samo necu da priznam da ne ispadnem picka Ajde barem si to priznao. 1
vudun Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Ćuti, ne sluti. У старту нерегуларно. Цигани намештају да не пукну као и сваке године на почетку.
Recommended Posts