Salvation Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Cekaj bre, ja sam potpuni Kostunica ovde, kakav bre plejof? Ja mislio vi se to nesto zajebavate, to stvarno?
Мајор Гашпар Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 (edited) gori si od Jeeremije i Šefa, Efenberže Само Грунф. Edited August 1, 2015 by Мајор Гашпар
Salvation Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Au jbt, sad tek vidim ovo, kako sam ja ovo propustio? Prvih OSAM igra plejof? SKK. U cemu je uopste poenta truditi se, pa cak i OVA Zvezda moze do tog plejofa, wow.
Мајор Гашпар Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Треба нам лига од 10 клубова јер нема потребе да буде више екипа. Au jbt, sad tek vidim ovo, kako sam ja ovo propustio? Prvih OSAM igra plejof? SKK. U cemu je uopste poenta truditi se, pa cak i OVA Zvezda moze do tog plejofa, wow. Није то кошаркашки плејоф него неко срање које играју Белгијанци и, ваљда, неки тамо Пољаци. Коки, купи колор АФ од првог броја, немој да се брукамо.
truliandedzombileš! Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 (edited) Au jbt, sad tek vidim ovo, kako sam ja ovo propustio? Prvih OSAM igra plejof? SKK. U cemu je uopste poenta truditi se, pa cak i OVA Zvezda moze do tog plejofa, wow. Upravo. Uz jučerašnje suđenje možete i do titule. Čak ni neki finalni turnir sa četiri u maniru ABA lige ne bi imao smisla u ovakvom takmičenju, a kamoli osam ekipa... Još pratimo i ložmo se iz navike valjda. Da imamo dva predstavnika u LŠ pa da se prvi određuje nakon regularnog dela, makar to. Ovako goli užas. Edited August 1, 2015 by truliandedzombileš!
Мајор Гашпар Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 АФ у боји, од првог броја, кроатски пријевод, цијена ситница (300 дин).
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 daj link to je onaj stari prevod ili imaju neki novi kroatski? jebo ih kolor
El Karnisero Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Ја разумем да Киза одмара тим, али овај Којић је заиста превише.
Мајор Гашпар Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 daj link to je onaj stari prevod ili imaju neki novi kroatski? jebo ih kolor Превод стари. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=17999&whichpage=233
kuruz Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 ništa to ne valja moram iskopati nekoga ko valja ona najstarija izdanja
serblackbeard Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Ovaj af u boji ko da su dali nekim predskolcima da farbaju.
tier_mfkr Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 http://fudbal.hotsport.rs/2015/08/01/dve-bombe-na-marakani-bivsi-reprezentativac-iz-spanije-se-vraca-kuci-pojacanje-i-iz-rusije/
Јарослав Posted August 1, 2015 Author Report Posted August 1, 2015 Borac prvi na tabeli, tukli Čuku danas, a posle Lalatović ne valja
El Karnisero Posted August 1, 2015 Report Posted August 1, 2015 Три победе у нашој лиги, Лалат Мурињо.
Salvation Posted August 2, 2015 Report Posted August 2, 2015 Lol bombe. Isluzeni Lekic, koji ni u svoje vreme nije valjao, i neki tamo crnac. Mada, ko nam igra u napadu i u vezi, ne mogu biti nista gori. Valjda. Nastavlja se suludo trosenje para koje nemamo na brutalno prosek igrace, mada, realno, za ove danasnje Zvezdine napadace, cinjenica je da je i Lekic bog fudbala.
Recommended Posts