Jump to content

Recommended Posts

Posted

Au jbt, sad tek vidim ovo, kako sam ja ovo propustio? Prvih OSAM igra plejof? SKK. U cemu je uopste poenta truditi se, pa cak i OVA Zvezda moze do tog plejofa, wow.

Posted

Треба нам лига од 10 клубова јер нема потребе да буде више екипа.

Au jbt, sad tek vidim ovo, kako sam ja ovo propustio? Prvih OSAM igra plejof? SKK. U cemu je uopste poenta truditi se, pa cak i OVA Zvezda moze do tog plejofa, wow.

Није то кошаркашки плејоф него неко срање које играју Белгијанци и, ваљда, неки тамо Пољаци.

Коки, купи колор АФ од првог броја, немој да се брукамо.

Posted (edited)

Upravo. Uz jučerašnje suđenje možete i do titule.

Čak ni neki finalni turnir sa četiri u maniru ABA lige ne bi imao smisla u ovakvom takmičenju, a kamoli osam ekipa... Još pratimo i ložmo se iz navike valjda.

Da imamo dva predstavnika u LŠ pa da se prvi određuje nakon regularnog dela, makar to. Ovako goli užas.

Edited by truliandedzombileš!
Posted

Lol bombe. Isluzeni Lekic, koji ni u svoje vreme nije valjao, i neki tamo crnac. Mada, ko nam igra u napadu i u vezi, ne mogu biti nista gori. Valjda. Nastavlja se suludo trosenje para koje nemamo na brutalno prosek igrace, mada, realno, za ove danasnje Zvezdine napadace, cinjenica je da je i Lekic bog fudbala.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...