Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj Mbodj ozbiljno zeli da bude proglasen u isto vreme za najgoreg stranca u istoriji Zvezde (malo teze pored Parkera) i za najgoreg stopera u istoriji Zvezde (ovde vec ima solidne izglede, i pored Tutorica, Lazica itd.). Ovo je stvarno smesno, ja zapravo gledam tekmu i smejem se naglas.. jebote, okupimo ekipicu ljudi sa foruma, 2 nedelje priprema, dobicemo ove. Jos u napadu i ponesto sto lici na par lucidnih poteza za redom, ali ja sam bolju odbranu od ovoga vidjao u Drvnoj na Dorcolu kada se mi vikendasi okupimo sa decicom iz srednje da igramo fudbal.

Posted

Ово је ипак најјачи хит икада кад су форуми у питању.

CL-2HNmWEAANbZU.png

Zbog takvih je Kuruz prestao da koristi ćirilicu na yumetalu i šire. :bigblue:

Posted

Ma, ne kazem ja nista, samo smesno je da se prica o toliko skandaloznom sudjenju kada ste na istu foru pre par dana usli u preokret protiv Steaue. Covek se zajebao, fair enough, mozda je cak i provalio da se zajebao pa koveli ne smem sad i crveni, sto bi inace morao posto je lik bio poslednji igrac odbrane. Ali da ste mogli da ih napucate sa 10-0 mogli ste, sad sto niste, jbg. :D

sereš.

igraču steaue je sviran drugi žuti. kod penala za spartak obostrano povlačenje van 16, za dva slična ili grulja strata nad igračma partizana (unutar 16) ne sviran penal, nepostojeći ofsajd itd...

kokeza.

Posted

Pa Steauinom igracu bi svejedno bio sviran crveni, to pravilo koliko god da je mozda glupo, primenjuje se, jbg. Kod vas nije bilo obostrano povlacenje nego je lik isfingirao faul, ali nebitno. Vidi, slazem se ja da je sudija zajebao vas, ali ono, morali ste da resite to sa 5-6 golova razlike, ne mislim da je to bilo nesto orkestrirano, samo losa procena. U svakom slucaju, sve ovo je potpuno obesmisljeno s obzirom da se igra taj smesni plejof.

Posted

Pa to je verovatno zato sto se broji na prste kada neko vas osteti, mnogo cesce su situacije kada vi ostetite nekog drugog. Da se razumemo, i kod nas nije puno bolja situacija, ali mi tek ove godine postizemo apsurdnost nekih vasih proslih sezona.

Posted

Pa pazi, takav je bio i Kadu, pa realno placemo za jednim takvim danas, s obzirom ko nam u vezi igra. Da se razumemo, po meni su PRISTOJNI igraci premija za nas, pogotovo u veznom redu, a decko ima potencijala i talenta, samo da se nabifla i to je to.. lakse svakako dobiti masu nego talenat.

Posted

Haha, gud pojnt.. zaboravio sam na sve koljace u nasoj ligi koji samo cekaju da ga nameste na zicer. A jbg, znao sam lika iz srednje mogao sam da ga podignem jednom rukom maltene, vidim ga pre par godina nabijen ko trokrilni orman. Kompleksi na stranu, izvodljivo je, samo valja decka ubaciti odmah u program :D

Posted

Али ово вандредно коло, јебеш ми матер која смејурија од лиге... После ће да буде зимска пауза, заборавићу да уопште имамо лигу. Али не видела жаба да Енглез има вандредна кола, па и она стала да игра у среду...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...