serblackbeard Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Dosta se kiza srao i provlacio. Ovi su to sve naplatili. Celavi je za ovog izmislio fudbal pa namestise coveka i oterase ko psa. Da vidim dal ce sad svog pulena nedic i bagra da smene zbog dca kiksa. Govna.
Salvation Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 (edited) Ja vece seratore od vas za trenera nisam u zivotu video. Sta je Kiza kriv sto ste primili dva gola na fazon na koji se daju golovi deci u parkicu? Sta je Kiza kriv sto sem Umarua nije danas imeo ko da ga tutne? Realno, niste svoje sanse iskoristili, Cvarkovovi jesu, i to je to. Da je celavi bio trener, igrali bi ste ruzni antifudbal i Vosa bi vas ili probila i pobedila ubedljivije ili bi bilo fazon 0-0. Ustvari, serem. Bilo bi isto kao i sada, samo mozda 2-0, na konto one dve odbrambene bravure. Edited August 13, 2015 by Salvation
serblackbeard Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Kiza ih drzi u timu. Zivko kiksa u zadnje vreme nonstop. Ovaj brazil jeziv od prvog dana. Kiza se isprovlacio do sad protiv dile proriv rumuna protiv spartaka. Prolece da ne pomenjem. Pa ne moze stalno.
Salvation Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 (edited) Jedino sto Kizi zameram je sto ima neki trip menjanja igraca, ludovanja, eksperimentisanja, to vam poremecuje ritam. A to sto ih drzi u igri je iz istog razloga zasto kod nas igra Vukan Savicevic, zasto je morao na kraju da pod pretnjom nasilja bude udaljen iz tima ovaj pajser Parker, itd. - prosto, nemate bolje, jbg. Klupa vam je tanka u tri pm, od ovog Fabrisia svakako ne moz biti neko gori, ali nemate ni nesto znacajno bolje. Edited August 13, 2015 by Salvation
serblackbeard Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Slovenac ilic bio bolji a mislim da je i jeftiniji. Do dan danas mi ne znamo koliko kostaju igraci koje je nova uprava dovela.
Vic Rattlehead Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Jebo te, Zvezda jedina neporažena. :haha: JEBIIII 1
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Киза је крив што је јавно изашао и рекао да нам не треба леви бек јер имамо Петровића и да нам не треба још један задњи везни поред Јевтовића. Киза је такође крив што је против Пазара извео 10 резервиста. Чак и кад се јурио резултат он је у игру гурнуо 2 клинца од 18 година којима је то био први сениорски меч. Ок, одмараш играче, али не мораш свих 10 одморити. Добили нас људи поштено, капа доле. Има ту још да се игра. Лично мислим да смо квалитетнији од вас (мислим на ЦЗ), али то ће се показати на терену.
kuruz Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 to protiv Pazara je bilo ok mnogo boleće cigansko proleće
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Ја то ни на менаџеру не бих урадио.
Salvation Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Videcemo jos, mi polako pocinjemo da licimo na nesto sto podseca na tim.. kada se vrati Lukovic, pod uslovom da nije zaboravio da igra fudbal, imamo nade da napravimo pristojnu odbranu, sto je trenutno ubedljivo najveca mana uz nedostatak kreativca, sto donekle ispravismo sa Plavsicem, mada, videcemo. U svakom slucaju, bice gusto do kraja.
kuruz Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 koji bre tim, ovo je najgora Zvezda ikad verovatno PFC da urazumi odbranu i biće pesma
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Само то, а за тако нешто треба око 700к. Луковић 2 и јаче год није играо фудбал како треба. Не надајте се много.
Salvation Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 (edited) Pa maltene najgora Zvezda ikada jeste, ali ni vi niste daleko od svojih losijih izdanja, samo imate Zivkovica. Odbrana vam je katastrofa, Babovic usere napad cim takne loptu, gosha golo govno postao iako je delovao kao odlican lik, itd. Losi smo objektivno i jedni i drugi, vi ste svakako trenutno bolji, ali mi pocinjemo da se makar donekle uigravamo, cini mi se. Edited August 13, 2015 by Salvation
Мајор Гашпар Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Где може да буде добар голман који за 26 година није догурао даље од Металца. Човек до пре пола године није имао 2 јаке утакмице.
serblackbeard Posted August 13, 2015 Report Posted August 13, 2015 Mene zanima koliko bugarin kosta posto moze na ovoj poziciji na kojoj sad igra da da jedino metalcu i jagodini. Cenim da kosta vise nego danko i ilic slovenac zajedno.
Tag Hoya Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Abubakar je klasa. Ne razumem na koju foru je završio u Partizanu.
truliandedzombileš! Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 a za koju je poziciju bozinov? Meni deluje da za fudbal generalno nije.
KazimKazim Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 4-4-1-1, sa centralnim spicem sidrasem Skuleta stail
obsessed by cruelty Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Ja sam imao neki mini nervni slom tokom tekme.. Neću ni komentarišem.. Uzmi klub Mijate, moi brate
Sreta Posted August 14, 2015 Report Posted August 14, 2015 Dosao sam nesto da se iserem, procitao postove i skontao da bih svaki udario quote... Samo kidajte stoko yumetalna :rockdevil: :rockdevil: ZAAAAAAASPALA JE I RADNICKA KLAAAAASAAAA
Recommended Posts