Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja vece seratore od vas za trenera nisam u zivotu video. Sta je Kiza kriv sto ste primili dva gola na fazon na koji se daju golovi deci u parkicu? Sta je Kiza kriv sto sem Umarua nije danas imeo ko da ga tutne? Realno, niste svoje sanse iskoristili, Cvarkovovi jesu, i to je to. Da je celavi bio trener, igrali bi ste ruzni antifudbal i Vosa bi vas ili probila i pobedila ubedljivije ili bi bilo fazon 0-0. Ustvari, serem. Bilo bi isto kao i sada, samo mozda 2-0, na konto one dve odbrambene bravure.

Edited by Salvation
Posted (edited)

Jedino sto Kizi zameram je sto ima neki trip menjanja igraca, ludovanja, eksperimentisanja, to vam poremecuje ritam. A to sto ih drzi u igri je iz istog razloga zasto kod nas igra Vukan Savicevic, zasto je morao na kraju da pod pretnjom nasilja bude udaljen iz tima ovaj pajser Parker, itd. - prosto, nemate bolje, jbg. Klupa vam je tanka u tri pm, od ovog Fabrisia svakako ne moz biti neko gori, ali nemate ni nesto znacajno bolje.

Edited by Salvation
Posted

Киза је крив што је јавно изашао и рекао да нам не треба леви бек јер имамо Петровића и да нам не треба још један задњи везни поред Јевтовића.

Киза је такође крив што је против Пазара извео 10 резервиста. Чак и кад се јурио резултат он је у игру гурнуо 2 клинца од 18 година којима је то био први сениорски меч. Ок, одмараш играче, али не мораш свих 10 одморити.

Добили нас људи поштено, капа доле. Има ту још да се игра. Лично мислим да смо квалитетнији од вас (мислим на ЦЗ), али то ће се показати на терену.

Posted

Videcemo jos, mi polako pocinjemo da licimo na nesto sto podseca na tim.. kada se vrati Lukovic, pod uslovom da nije zaboravio da igra fudbal, imamo nade da napravimo pristojnu odbranu, sto je trenutno ubedljivo najveca mana uz nedostatak kreativca, sto donekle ispravismo sa Plavsicem, mada, videcemo. U svakom slucaju, bice gusto do kraja.

Posted (edited)

Pa maltene najgora Zvezda ikada jeste, ali ni vi niste daleko od svojih losijih izdanja, samo imate Zivkovica. Odbrana vam je katastrofa, Babovic usere napad cim takne loptu, gosha golo govno postao iako je delovao kao odlican lik, itd. Losi smo objektivno i jedni i drugi, vi ste svakako trenutno bolji, ali mi pocinjemo da se makar donekle uigravamo, cini mi se.

Edited by Salvation
Posted

Dosao sam nesto da se iserem, procitao postove i skontao da bih svaki udario quote... Samo kidajte stoko yumetalna :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

ZAAAAAAASPALA JE I RADNICKA KLAAAAASAAAA

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...