Sreta Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Glupo bi bilo citirati Mutu Nikoica, ali ovo je sve normalno... Popio sam boga inista, mislim da je vreme za nesto jace... E moj, Majore... http://www.youtube.com/watch?v=3tr9lolzpBk 1
Hail Metal Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Vučić je postigao šta je hteo, neka tamo Crvena Zvezda, koja gubi od anonimusa iz neke sovjetske vukojebine, da dobije PArtizan koji melje u Evropi, ovčice SNS-a namirene pred izbore. 2 2
El Karnisero Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Какву је бабунску изјаву дао мали Вукашин после меча, у фазону нисам видео ни да је био пенал ни да смо играли са играчем више.
Salvation Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Vučić je postigao šta je hteo, neka tamo Crvena Zvezda, koja gubi od anonimusa iz neke sovjetske vukojebine, da dobije PArtizan koji melje u Evropi, ovčice SNS-a namirene pred izbore. :haha:
darkonet Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Hail, bice da si izgubio dosta krvi pa ti se muti 1
Мајор Гашпар Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/ani-curcic-besan-na-milinkovica-ti-si-najgori-trener-u-istoriji-partizana/115572 Брат.
vudun Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 PEka Dapčević bi mu nagurao tetejac u ta usta koja neistinu zbore.
Hail Metal Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Hail, bice da si izgubio dosta krvi pa ti se muti To je nemoguće, pio sam vino rujno u subotu, nemoguće da mi fali krvi. Plus za tebe, a kad smo već kod matematičkih znakova da dodam : Čedomir Brkić > Darkonet 2 1
Мајор Гашпар Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Тренер по мери цигана, као што сам рекао. Човек се надао да ће опет неко у надокнади да му спаси дупе. Свега ми, више бих волео Јешића да видим на клупи.
KazimKazim Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Jbg, biloe lepo dokie tandem bio Dankela-Skuleta...kace ne probie ovai jsl bunker u prvih 20ak minuta (Abu), pisi propalo... Zao mi Kizita bracale, ali ne idu mu rezultati u korist...ni izbor spiceva na raspolaganju za domacicu...u Evropi se nekako snalazimo
Мајор Гашпар Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Ове зајебанције 4321 и 433 и остале комбинације не пролазе у српском фудбалу ако желиш да побеђујеш. Само 442, не умемо боље.
serblackbeard Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Nadam se da Kiza ide posle ovoga. To neće da reši problem ali ovog mrtvaka smo dosta i gledali i trpeli.
Мајор Гашпар Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Пратим Партизан од Осима и ми смо увек играли са 2 нападача. Млађе категорије исто возе по овом моделу. Ово није Колубара, Спартак, Борча, Офк, Вождовац. Нити имамо играче за јурцање са једним нападачем. Иста ствар и са репрезентацијом. Антић одигра са 2 нападача, на крила стави Ланета и Красића. 2
serblackbeard Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Pričamo realno. Bugarin bunker ne može da probije nikad, nije "devetka" i to smo pisali ovde i to svi vide sem milinkovića. Druga stvar, ovo njegovo odmaranje igrača postaje smešno. I stalno iste izmene kojima se suštinski ne menja ništa. 1
truliandedzombileš! Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 ovaj partizan podseća na antićevu reprezentaciju (sa doduše katastrofalnijom odbranom) u redu je kada imaš dobre igrače na krilima ali jalovo je to bez dominantnog, pravog špica
vudun Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Život je lep kad sunce sija nama... kad slatki miris širi joooorgovan!
darkonet Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Valentino trovacu jesam rekao sampanjac
Salvation Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 (edited) Zaboravili se igraci Rada pa dali gol, i eto prilike Valeriji da se upise u listu strelaca Edited September 23, 2015 by Salvation 1 1
kuruz Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 (edited) lik s kojim sam stajao na derbiju došao na neku od prethodnih utakmica sa kartonom na kojem piše: "Koliko plaća Milija? $ €" u nedelju Alen iz SF i ekipa došli na istok i tražili ga, pa pošto nije došao, išamarali nekog njegovog druga, a evo sad i ova parola a isti taj Alen plakao u policiji kad su ga saslušavali u vezi sa prebijanjem vozača kad ZBR nisu otišli u Milano Edited September 23, 2015 by Underkuruz
Мајор Гашпар Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Zaboravili se igraci Rada pa dali gol, i eto prilike Valeriji da se upise u listu strelaca Намештено, види се из авиона. Само чекају надокнаду па да дају други. 2
Мајор Гашпар Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Казиме, да ли је ред да овај човек напусти Партизан? Сам, без да га ико тера. Где је онај новинар са б92 што ме учи шта је Партизан, како је то офанзивна и лепршава игра? Онај што гледа бар 50 посто утакмица. Тренер по мери цигана. Само да видим да ли иза ћошка вребају Дутина и Салвејшн и пишу згранути што се овде тера Киза из клуба.
darkonet Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 (edited) jbt Zvezda od Zenge i one Reberove sezone kad vas je spasio da ne ispadnete u drugu ligi nije imala ovoliko prednosti Edited September 23, 2015 by darkonet
Recommended Posts