Jump to content

Recommended Posts

Posted

jbt pod Kizom ste i licili na tim, u onim utakmicama na pocetku sezone sa Dilom i Steauom mislio sam odradicete JSL i nas s pola snage a ovo sto igrate realno bi trebalo da je dovoljno da ostanete u ligi. Smesno je koliki je Drulara nemac pojma

Glede malog misica Hail Metala i rahmetli cika Mirka, u njegovo doba krece nicim izazvana dominacija Partizana u ligi, izgradnja jednog od najboljih sportskih kompleksa u Evropi dok su samo Dzaja i Cvele krali u Zvezdi, Zeka i Bjeka su imali casove ljubavi, ne sprdaj se tu 'leba ti

Posted

Mali misicu, Zemunelo je izgradjen 94' a nesto se ne secam koga ste osim Mijata i Dzonija prodali da bi ste izgradili jedan od najlepsih sportskih kompleksa i to u vreme najveceg procvata bivse nam drzave, pa jbt ti zivot sta se sve ovde pise...treba bre da slavite sankcije, ne mozete od nas da zivite zbog jebenog Barija, sta bi bilo da smo sledece godine uzeli London ili one tamo godine Minhen...institucija!!!! jebo vas M. Marjanovic i Tudjman

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted (edited)

jebo vas M. Marjanovic i Tudjman

Ja sam samo snoviđenje, koje ti kaže, raduj se!

16bfwc1.jpg

Šta, kao ne bi mesio Džajinoj ćerkici balone?

Uz papir da nema sidu možda, ipak je kurva ciganska, nikad se ne zna koji je Keba to trpao.

Jedan Zemunelo se ne gradi preko noći.

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.

Znao bi to i Džajić da je studirao kod Zečevića na faxu, ovako je ostao glup.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...