vudun Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Ili da se Đani vrati na velika vrata ili da se raspušta ova liga, nema druge. Tras tras TRAS TRaS TRAS Zlo ću do vo ALEEE!
Tag Hoya Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/scepanovic-pre-ce-i-vojvodinu-da-dodje-ronaldo-nego-bajkovic/127081 Ništa od ova dva klovna.... Dobro je. Koji će mi kurac
lemmy sixx Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Tobolacki crnokosuljas radi posao....jebo te Fil Anselmo uja. 1
Мајор Гашпар Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 То стоји од дана кад се десио инцидент.
darkonet Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 ovo je vec nova dimenzija od 1. minuta do 15. minuta Kovin
Мајор Гашпар Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Дарко прати Весник. Можда га је мука натерала да прати.
darkonet Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 auuu Majore, zar samo dotle mozes da dobacis, ocekivah vise od tebe ovaj vas bolesnik je od juce aktuelan po svim medijima, a na ovom snimku svi mogu da vide i zbog cega
vudun Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 Mi smo, brate, privatna vojska Dragana Džajića.
Мајор Гашпар Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 auuu Majore, zar samo dotle mozes da dobacis, ocekivah vise od tebe ovaj vas bolesnik je od juce aktuelan po svim medijima, a na ovom snimku svi mogu da vide i zbog cega Ma, бре, нисам ни гледао, где ми се диже карина то да гледам. Продају нам маглу јер су стрпали кеш у џепове, а шатро се форсирају деца након још једног катастрофалног прелазног рока. Коментарисао сам на прву да си почео да гледаш Весник.
kuruz Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 uzimao sam karte nekim drugarima juče 800 dinara jug i sever Vazura bolesnik
Salvation Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=18&nav_id=1098285 Vic dana, definitivno.
skulhead Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Ivica se nalupetao za sve pare. Šta bi onda Zvezda bila? Partizan nije mogao dalje od drugog ili trećeg kola u Evropi.
truliandedzombileš! Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 izlapeo osim a drugim pitanjem - šta bi zvezda bila? - bavi se samo darkonet.
darkonet Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 nema sta ja time da se bavim, ako je neki klub ostecen jebenim ratom to je samo Zvezda, ostali svircokuraci mogu da slave, zajedno sa njima i Barselona koja bi osvojila prvu LS tek u ovom milenijumu 1 1
kuruz Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Zvezda - Srbija - nikad Jugoslavija, a onda kukaju za starom ligom i državom
darkonet Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 ko uopste kuka za starom drzavom, da te podsetim posto si ocigledno zaboravio da je Zvezda 1992. godine kao sampion Evrope igrala sve evropske utakmice na strani, malo nas je delilo od Londona, sta bi tamo bilo nije sad vise ni bitno mada s kojim smo igracima igrali veci je uspeh skoro nego Bari. Partizani treba da slavite raspad bivse drzave jer ste u bivsoj bili osrednji klub kojem je Sud udruzenog rada!!!!! donosio titule, tako da ovo sto se Osim nalupetao za sve pare je i vise nego smesno 1 1
Мајор Гашпар Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Да није било распада Џаја би довео Бобана и Шукера, а ја онда Бобана не бих могао да гледам истим очима. Зато је добро што је дошло до распада. Дарко, јеси ли купио албум посвећен Барију?
vudun Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Sa Mijatovićem i Šukerom vezali bi 3 Barija.
darkonet Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 Majore u planu su bili Boban/Suker/Boksic, Jokan, Mijat ali ga je Dzaja pustio vama, Jarni u principu sve sto je vredelo moglo je i trebalo da dodje kod nas krajem 80 ih i pocetkom 90 ih smesno je pricati o bilo kom klubu da je mogao da napravi nesto vise osim Zvezde zato me i cudi da se Osim ovoliko nalupetao album jos nisam kupio ali cu kupiti naravno a da li cu popunjavati zavisi samo od kvaliteta albuma posto sam kolekcionar imam sve albume svetskih i evropskih prvenstava, mnoga italijanska, spanska, engleska prvenestva iz 7o ih, 80 ih, kupovi sampiona, uefa, kpk, sve je to bilo nekad kvalitetno pa cu zato kupiti i ovo da nastavim tradiciju ali ako bude sranje ne verujem da cu vise od 5 kesica uzeti 1 1
Recommended Posts