Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ili da se Đani vrati na velika vrata ili da se raspušta ova liga, nema druge.

Tras tras TRAS TRaS TRAS Zlo ću do vo ALEEE!

Posted

auuu Majore, zar samo dotle mozes da dobacis, ocekivah vise od tebe

ovaj vas bolesnik je od juce aktuelan po svim medijima, a na ovom snimku svi mogu da vide i zbog cega

Posted

auuu Majore, zar samo dotle mozes da dobacis, ocekivah vise od tebe

ovaj vas bolesnik je od juce aktuelan po svim medijima, a na ovom snimku svi mogu da vide i zbog cega

Ma, бре, нисам ни гледао, где ми се диже карина то да гледам.

Продају нам маглу јер су стрпали кеш у џепове, а шатро се форсирају деца након још једног катастрофалног прелазног рока.

Коментарисао сам на прву да си почео да гледаш Весник.

Posted

nema sta ja time da se bavim, ako je neki klub ostecen jebenim ratom to je samo Zvezda, ostali svircokuraci mogu da slave, zajedno sa njima i Barselona koja bi osvojila prvu LS tek u ovom milenijumu

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

ko uopste kuka za starom drzavom, da te podsetim posto si ocigledno zaboravio da je Zvezda 1992. godine kao sampion Evrope igrala sve evropske utakmice na strani, malo nas je delilo od Londona, sta bi tamo bilo nije sad vise ni bitno mada s kojim smo igracima igrali veci je uspeh skoro nego Bari. Partizani treba da slavite raspad bivse drzave jer ste u bivsoj bili osrednji klub kojem je Sud udruzenog rada!!!!! donosio titule, tako da ovo sto se Osim nalupetao za sve pare je i vise nego smesno

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Да није било распада Џаја би довео Бобана и Шукера, а ја онда Бобана не бих могао да гледам истим очима.

Зато је добро што је дошло до распада.

Дарко, јеси ли купио албум посвећен Барију? :bigblue:

Posted

Majore u planu su bili Boban/Suker/Boksic, Jokan, Mijat ali ga je Dzaja pustio vama, Jarni

u principu sve sto je vredelo moglo je i trebalo da dodje kod nas

krajem 80 ih i pocetkom 90 ih smesno je pricati o bilo kom klubu da je mogao da napravi nesto vise osim Zvezde zato me i cudi da se Osim ovoliko nalupetao

album jos nisam kupio ali cu kupiti naravno a da li cu popunjavati zavisi samo od kvaliteta albuma

posto sam kolekcionar imam sve albume svetskih i evropskih prvenstava, mnoga italijanska, spanska, engleska prvenestva iz 7o ih, 80 ih, kupovi sampiona, uefa, kpk, sve je to bilo nekad kvalitetno pa cu zato kupiti i ovo da nastavim tradiciju ali ako bude sranje ne verujem da cu vise od 5 kesica uzeti

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...