Jump to content

Recommended Posts

Posted

hahaha jel to ona fora iz Turneje kad misliman prica kako je isao u Bari i navijao za Zvezdu a ne za Zelju i Sarajevo

jbg oduvek su nas svi voleli, a kako i da nas ne volis kad smo igrali atomski fudbal

Posted

Taj neki rad, iako nisam gledao Turneju.

Kažu da je, pre rata, Juka Prazina znao da upregne ''Manijake'', da prave opštu lomljavinu po Koševu.

Posted

ja sam dok sam isao u srednju svakog dana kupovao zurnal, svi citali, cesto se desavalo da nam profesori zaplene, bio nekad korektan list

ovo danas je uzas sta se pise

s druge strane odgledah samo desetak minuta najnoviju Pantarinu dominaciju, moram to dovrsiti cim pre

Posted

mene opet banovali sa RSB, nisam odoleo da im jebem mile majke

treba mi neki anger management, ne može ono da se čita na miru ni iz zajebancije

Posted

Generalno sve istina, ali Kosovic e u klubu u vreme kadie bio Kiza trener...i te 'anomalie' koe e opisao Pantic e ponavljao iz sezone u sezonu ...i sadie on nasao javno da ga stavlja na stub srama, na klupskoi televizii, a o odgovrnosti u klubu nidje ni reci...tezak cirkus, malo manji od Formule 1

Posted

šugavi partizan ne može da pobedi napredak

rasulo u humskoj, igrači umorni, batica zaćutao, a dočekujete neke ruske zajebante :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...