Koroviev Posted June 9, 2020 Report Posted June 9, 2020 Ako ih se on odrekao, moramo i mi. Svakoj toleranciji došao je kraj. Ne budimo veći cigani od cigana nad ciganima. Milojko, izdrži.
Srbin Hamza Posted June 9, 2020 Report Posted June 9, 2020 čudi me Milojko da mu smeta što nagradiše jednog od vođa navijača
Vic Rattlehead Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Ako nas je napustio Milojko, nije nas napustio Bog.
Мајор Гашпар Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 (edited) Pali smo posle onog izmišljenog kartona Zdjelaru. Izvedeš aut i čovek te gurne, a sudija da kartone obojici. Razumeo bih da je aut bio za cigane. Diskutabilan karton za Stojkovića. Čovek ne ume da istrčava. Osećaj nula. Milunoviću neka kažu gde je levo. Ringišpil. Edited June 10, 2020 by Мајор Гашпар
Sreta Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Cvena karta i cist gol. HRVATSKA, HRVATSKA NEOVISNA DRZAVA!
kuruz Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 nema veze sa crvenim kartonom, pravila su jasna
kuruz Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 cigani se okreću obavezama u predizbornoj kampanji 1 1
Koroviev Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 112 nezaboravnih minuta divne sportske predstave protiv u svakom smislu limitiranog protivnika u Kupu (rekli smo da ne priznajemo one koje ni Milojko ne priznaje). Hajlajts: nekolicina protivničkih igrača meri trag monstruoznog spolnog uda Umara Sadicka, Stojke Sifredi najavljuje jednom od protivničkih igrača kako će mu penetrirati u rektalni otvor, samo da ga susretne na nekom od rečnih plovila, tužno lice jednog od protivničkog igrača, najverovatnije vanbračnog sina Vladimira Štimca, prvi tačan pas Laze Markovića od početka njegove kolosalne karijere, trener protivnika, ćićevačkom konobaru nalik, ali i prekrasan ambijent, dostojan rušilačkih nemira u ruralnoj Bugarskoj. Bibras Natko Mladić Ratko.
obsessed by cruelty Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 1 hour ago, kuruz said: Gobeljić smeće gadjao bih ga ciglom
Мајор Гашпар Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 (edited) Na ovom derbiju se moglo videti kolika je neznalica Dejan Stanković. Na prošlom je poslao ekipu na svom stadionu da igra na nulu i podeli batine. Večeras je morao da ide na pobedu i prc. Prvo, Milunović nikoga ne može da čuva. Nije mogao ni Rikarda prošle sezone, ne može ni Sadika. Dobio možda 2-3 duela sa Sadikom. Vozao ga kako je stigao. Drugo. Mirko Ivanić levo. Posle sto godina veže dve utakmice ok i ovaj ga gurne levo. Hvala. Treće, Vukanović desno. Video se nije. Četvrto, Gavrić klupa iako je u najboljoj formi u Zvezdi. Peto, Pavlović opet pojeo Boaćija. Što se mene tiče, Zdjelar i Šćekić igrači utakmice. Edited June 10, 2020 by Мајор Гашпар 1
Мајор Гашпар Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Jbg, ova dvojica su guslali na sredini sa kartonima. Da nije njih u vezi niko faul ne bi umeo da napravi.
Koroviev Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/iliev-kipti-od-radosti-koji-je-ovo-put-da-zvezda-ne-moze-da-pridje-golu-u-derbiju-igraci-kao-sadik-i-suma-nisu-vidjeni-na-ovim-p/359179
Srbin Hamza Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Kosovo ukinulo takse, došao novi tovar, prvo Ilievu sam javio da pošalju 1 1
Koroviev Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Išamarani Savo šamara dalje: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/stankovic-jak-samar-za-mene…-sutra-bih-izveo-isti-tim-momci-nisu-zasluzili-ozbiljne-kritike/359183
Recommended Posts