Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

jbt, koliko si ti glup pa si zaključio da ja želim huligane na ulicama?

Guest Bata Životinja
Posted

u Zapadnoj Evropi radnički štrajkovi velikih razmera i huligansko uništavanje su NORMALNA REAKCIJA na političku i ekonomsku krizu, Britanci su nekadašnji a Grci poslednji primer. Brigate Rosse i Baader Meinhoff su takođe poznate teorističke face na Zapadu

ono što NIJE NORMALNO je ponašanje Srba, koji očigledno misle da su od njihove časti, poštenja i pravde važnije sačuvane tribine, izlozi i patike. Naravno, svako sebe vrednuje nekako, Srbi sebe ponajmanje, kako se može videti, pošto su im obične stvari vrednije od temeljnih ideja evropske civilizacije - a padale su glave još na giljotini zbog tih ideja, niko nije kukako ni zbog tih glava ni zbog tribina

ti to možda čisto malograđanski smatraš da bi svi trebali da ćute, budu uglađeni i fini i čuvaju tuđu imovinu, ali to NIJE NORMALNO već je u pitanju čisti mazohizam, što je naravno vrlo loše psihijatrijsko stanje

to što bi ti voleo da svi u ovakvim okolnostima budu fini i ništa ne lome ne znači da to nije bolest

• Downvote 2
Posted

Kod nas huliganizam nema nikakve veze sa radnickom klasom i nezadovoljstvom naroda,to svako iole normalan shvata samim pogledom na tribinu.I ajde prestani vise lupetati gluposti.

• Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

joj, jbt koliko si glup... realno, samo još kad bi se dohvatili teme moje disertacije pa da mi kvalitetno objasniš kako i tu lupam gluposti, pošto si, jelte, stručnjak za sve

ovo je moj fah, stoga - odjebi

huligani su direktna posledica društvene krize, nisu pali s Marsa

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

samo još kad bi se dohvatili teme moje disertacije pa da mi kvalitetno objasniš kako i tu lupam gluposti

ovo je moj fah, stoga - odjebi

:haha: :haha: :haha:

Bata Anjeli zauvek!

Posted

ono što NIJE NORMALNO je ponašanje Srba, koji očigledno misle da su od njihove časti, poštenja i pravde važnije sačuvane tribine, izlozi i patike.

аха, а нормално је да се ломи град, краду патике/тренерке/дуксерице и да се пале трибине? тако се чува част, поштење и правда, је л' да?

to što bi ti voleo da svi u ovakvim okolnostima budu fini i ništa ne lome ne znači da to nije bolest

човече, да ли стварно мислиш да то што се "навијачи" кољу има везе са економском ситуацијом у земљи? да има, они би ишли да кољу и убијају министре и оне који су криви за такво стање, а не међусобно да се касапе.

Posted

Naravno da nije bolje.

sve to itekako jeste povezano, da se ne lažemo

Naravno da jeste.Ekipa mafijasa,kriminalaca i ubica to radi zbog lose ekonomske situacije i nezadovoljstva zivotom.

I ti si se zbog sopstvene lose ekonomske situacije i nezadovoljstva makljao po parkovima i lomio vilicu.Jebiga,to je tvoja prikrivena bol koja se na taj nacin ispoljava.

Хоћемо дисертацију у пдф-у.

Moze i u word-u,da bude lakse Anjeliju.

• Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

majstore, u vreme kuge u srednjem veku ljudi su počeli da orgijaju u dolini Rajne, odgrizaju zmijama glave i igraju oko vatre

ako je u tom slučaju dokazana veza između epidemije i seksualnih rituala zašto ne bi bila sasvim očigledna veza između huligana i društvene krize.

to možda tebi koji nemaš pojma ni o istoriji ni o politici

Kuga hara, dakle hajde da se jebemo, grizemo zmije i gutamo spermu??? Znam da tvoj mozak to ne može da svari, ali veza postoji i odavno je dokazana.

Posted

Dakle, ovo trece poluvreme na yum-u je definitivno najzanimljiviji deo derbija. Bato, jel si razmisljao na temu koliko kosta biti na svakoj utakmici tokom godine, placati prevoz do iste, kupovati navijacke rekvizite? Da ta ekipica koju toliko zdusno branis zaista nema sta da jede, cenim da bi ipak birala lebac nasusni a ne medjusobno klanje po tribinama i van istih? Ili ko sto rece Lemi, makar agresiju usmerila na pravu adresu? E sad, sto npr. na marakani ukradu pola karata i bagra huliganska skida igrace, odrzava konferencije i odredjuje politiku kluba, to isto ne upucuje na mafiju nego na rezignirane postene srbe koji pate sto im puleni ne zamenjuju susni lebac kvalitetnim fudbalom? Daj odrasti, covece.. mislim, jesi zabavan, ali iskreno, za posmatranje si.

• Upvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

jbt, ja apsolutno ništa od toga što si nalupetao nisam napisao. Ti ne znaš da čitaš jbt...

realno mi ne pada na pamet da ti objašnjavam osnovne postulate iz društvenih nauka da bi ti nešto razumeo

nigde nisam napisao da oni koji nemaju šta da jedu ruše po stadionu, apsolutno nigde

ekonomska kriza je pojam koji ti očigledno ne razumeš, i koji ponajmanje ima veze sa finansijama

srednja klasa je društvena grupa koja najviše reaguje na sve vrste kriza, a ne radnička i niži slojevi. Iako nije najviše pogođena tim krizama srednja klasa najsnažnije reaguje na njih. Zato što postoji relativna autonomija kulture (a i to bi trebao da ti objašnjavam), što znači da ekonomija izaziva posledice koje uopšte nemaju veze sa tvojim prostim ( i prostačkim) poimanjem uzročnosti tipa ''ako A onda B''

i daj jbt saberi se, postoje mnogo važniji ljudi, čak i akademici, koji su procenjivali moju inteligenciju, zar ozbiljno misliš da možeš bilo šta drugo da uradiš sem da me nasmeješ s tim pokušajima da ti mene nešto naučiš? Za tebe sam Ajnštajn.

Posted

majstore, u vreme kuge u srednjem veku ljudi su počeli da orgijaju u dolini Rajne, odgrizaju zmijama glave i igraju oko vatre

ako je u tom slučaju dokazana veza između epidemije i seksualnih rituala zašto ne bi bila sasvim očigledna veza između huligana i društvene krize.

to možda tebi koji nemaš pojma ni o istoriji ni o politici

Kuga hara, dakle hajde da se jebemo, grizemo zmije i gutamo spermu??? Znam da tvoj mozak to ne može da svari, ali veza postoji i odavno je dokazana.

Huligani kod nas = kriminalci,mafijasi,ubice.Ako mi dokazes da na njihovo ponasanje uticu losa ekonomska situacija u zemlji i nezadovoljstvo zbog loseg zivota,Kuruz ce ti popusiti kurac.

Ajde idi pisi disertaciju za taj tvoj paralelni univerzum.Ili ostani u ovome ali zaista idi na neko posmatranje kod strucnjaka,jer ti nisi normalan.

i daj jbt saberi se, postoje mnogo važniji ljudi, čak i akademici, koji su procenjivali moju inteligenciju,

:haha: :haha: :haha:

Anjeli zauvek!

Kada su ti vec strucnjaci proveravali inteligenciju,onda bi mogli i da ti provere zdrav razum.

Posted

ajde ne seri, ispada da su klinci koji pale zastavice i gađaju muriju kamenjem mafijaši i ubice

najbitniji likovi se ne bave takvim stvarima, to je isključivo zabava za klince i likove koji nemaju pametnija posla

boli bre nekoga ko valja drogu kurac da se juri sa murijom oko tri vatre na betonu i da padne zbog takve budalaštine

Posted

Cekaj malo,ti prvo rece da na to utice stanje u drustvu,a sada kazes da na to uticu cinjenica da je zabavno i da ljudi nemaju pametnija posla.Ajde odluci se vise.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

pa vidiš da je debil, on ozbiljno misli da mafijaši vise na stadionima, pa jbt imaju pametnija posla, najveći mafijaši se uopšte ne eksponiraju u javnosti ni na koji način, kamoli da pale vatre na tribinama

ovo su sve sitne ribe, neki mali dileri i debili narkomani, ništa u životu nemaju do neki fudbalski klub da navijaju, koji će kurac krupni kriminalci na stadionu

Posted

Mali dileri koji sigurno to ne rade zato sto su na ivici egzistencije i jer oronulo drustveno stanje utice na njihovu psihu.

Bata Anjeli doktor mafije i botanike!

Guest Bata Životinja
Posted

pa ko će biti doktor mafije nego Anjeli

svako ko ne reaguje na postojeće društveno stanje je autistični pacijent i neka ide da se leči

autisti u ovom društvu su mnogo veći problem od huligana

sve su ovo budalaštine, postoji jedan francuski filozof koji je pre 30 godina rekao da razne budale po Francuskoj seru o kriminalcima, a samo 15.000 Francuza ima dosijee i zatvorski staž (u zemlji sa 50 miliona stanovnika). problem je na nekom sasvim drugom mestu, riba smrdi od glave

isti kurac i u Srbiji, od neke šačice dilera pokušavamo da napravimo veliku opasnost po naše društvo, a oni su bre nevažni i malobrojni likovi

Posted

1.A kako ti reagujes na postojece drustveno stanje?

2.I da li opravdavas da neko,rezigniran postojecim drustvenim stanjem,dodje i polupa kucu tebi koji sa tim veze nemas?

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

nisu oni lupali ničije kuće, nego pošteno zarađene izloge u centru i od usta odvajane skupe plastične stolice na Marakani

ništa oni nisu slomili a da nije pošteno zarađeno

ako eventualno upadnu nekome u kuću to će najverovatnije biti kuća neke bitange koja je pošteno digla kredit pre Titove smrti i zbog inflacije ga nikad nije vratila, nego je kredit od kuće prerastao u javni dug koji ja moram sada da vraćam, pošto valjda ja i ostali koji nisu podizali kredite pod Titom trebamo da plaćamo tuđe kuće, a oni da uživaju u tim pošteno zarađenim zdanjima širom Srbije i regiona

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...