..charlie.. Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 @Stoik: Da li mozes da prisustvujes utakmicama na Karadjordju sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Можда Николић попије отказ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 (edited) Лепо рече човек (Казим чини ми се) на почетку да ће да одиграју брдо нерешених са сељацима. Треба му неку диплому завршити. А Николића никако у Партизан, све што је имало везе са Радом и Стојићем никако у ПФК. Edited November 10, 2013 by serblackbeard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Koji sam mazohista, gledam izbagovani slajdsou strim arene kojoj svaki cas puca signal, plus ovaj antifudbal. Mislim da je vise prekida nego igre bilo. Ipak, bitna pobeda, samo mi nije jasno sto je Mrdja mutavi sutirao penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 bio Pekić duvaj ga Ceca boginja evo pokušavam da nađem na netu, nigde ne piše da je bio Pekić doduše, znam da je robijao i slično, ali za Goli otok ne znam čak i da jeste, očigledno da Goli otok nije uništavao literaturu, film i kulturu uopšte, pa bi mogli, kako neko reče, da otvorimo jedan Trlajin otok, možda bi Vidojković postao maestro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 10, 2013 Report Share Posted November 10, 2013 Bata Wikipedia u akciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Kup Srbije, četvrtfinale: Crvena zvezda – Vojvodina Spartak – Partizan Jagodina – Donji Srem Sloboda – OFK Beograd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=13&nav_id=777052 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 može li neko da mi objasni logiku ovoga, mislim, jesu li navijačke grupe zaposlene u klubovima, u kakvoj u vezi sa njima sem što navijaju za te klubove? jer jbt, ako nemaju nikakve veze, formalne veze, ne primaju platu za navijanje, onda i Štefi Graf treba da plati reparacije Moniki Seleš jer je njen fan zabio ovoj nož u butinu? dakle, u kom smislu su klubovi ili sportisti odgovorni za ponašanje svojih navijača, a da ih nisu sami napujdali na svoje protivnike? 1. ili u navijači u stvai zaposleni u klubu i samim tim klub snosi odgovornost 2. ili je organizator kriv a ova odluka je u oba slučaja besmislena 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Vidi jebote,slazem se sa Anjelijem.Cudno.U potpunosti saglasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 onda i Štefi Graf treba da plati reparacije Moniki Seleš jer je njen fan zabio ovoj nož u butinu? Slabo cega se secam kacam imao 5 godina, al ovo mi se nekako urezalo u pamcenje...dje se seti ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Vidi jebote,slazem se sa Anjelijem.Cudno.U potpunosti saglasan. Disertaciji se nazire forma i kraj. Saglasan. Ipak, neka odgovornost mora da postoji, ako klub organizovano nabavlja karte za svoje navijače i time očekuje i učestvuje u organizaciji njihovog prisustva i podrške, mora nekako i da snosi odgovornost za njih. Doduše, to može da se reguliše kasnijim odnosom kluba, ograđivanjem od tih navijača, osuđivanjem takvih postupaka, uskraćivanjem saradnje i podrške kluba takvim svojim organizacijama navijača i sl. A ovako je na delu čista politizacija i militarizacija nečega što bi trebalo da bude normalna podrška grupe građana jednom sportskom udruženju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Može klub i sam da dovede navijače u red. Bar delimično. Dozvoljavaju im da unesu top na tribine. Dozvoljavaju da na stadion ulaze pijani i drogirani. Dozvoljavaju da ulaze oni koji su već pravili nerede... Neka karta za stadion važi uz ličnu kartu, pa kad na jednoj utakmici idioti prave sranja k'o sad, niko ko je taj dan bio na toj tribini više ne može na stadion. I tako dok svi koji prave sranja ne budu na spisku. U Nemačkoj služe pivo za vreme utakmice, pa opet nema toliko pijane stoke k'o kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 U Nemačkoj služe pivo za vreme utakmice, pa opet nema toliko pijane stoke k'o kod nas Ди бесте, ди бесте. Проблем са навијачима у Србији није могуће решити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Može klub i sam da dovede navijače u red. Bar delimično. Dozvoljavaju im da unesu top na tribine. Dozvoljavaju da na stadion ulaze pijani i drogirani. Dozvoljavaju da ulaze oni koji su već pravili nerede... За то све је крив организатор, у овом случају Звезда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 nije jasna krivica gostujućeg kluba organizator je dužan da kontroliše posetioce, preko redarske službe ovde je PFC oštećen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Ljubi te Đura Što se niste žalili tako UEFA mafiji kad su kaznili reprezentaciju zbog divljanja u žabariji. Gostujući klub je kriv što postoji i što podržava neandertalce koji divljaju od sreće jer su uspeli da zapale vatru pomoću upaljača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 bla bla bla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Neandertalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Забранити гостовања и решен делић проблема. Ја бих одузимао бодове клубовима у случају да навијачи праве срања. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Једина логика да се казни партизан је да се докаже да су они подржали људе који су правили нереде. И то би могло лако да се уради, али сада то није урађено. Па онда ако идемо чисто правном логиком имамо партизан чија управа није званично повезана са нередима и Звезду која је организатор и на којој је да спречи уношење упаљача, бакљи и слично. Мени на истоку налазе оловке и маркере кад са факултета идем на текму а њима не могу бакље. Ма важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Генерално, све управе су у дилу са навијачима и зато треба одузимати бодове и новчано резати на сваком кораку. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Bas tako. Ovo je potpuna budalastina i simbolicno kaznjavanje, i ne verujem da ce ista uraditi da se situacija poboljsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Meni je to igranje pred praznim tribinama cist idiotizam. Pohapsi bagru koja pravi probleme, zabrani njima prisustvo, novcano kazni klub zbog lose organizacije i mirna Backa. Fudbal se igra zbog gledalaca. Za koji kurac ovako igraju? Svako kolo neka utakmica pred praznim tribinama. Ovo sad je smesno, kao da npr. Frubi lose organizuje koncert, publika se posiba na njemu, a onda ga kazne sa jednim koncertom bez prisustva publike. Cemu koncert/utakmica bez publike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Čisto dima Tole šta da namesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts