lemmy sixx Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Saglasan. Treba zvati Hefesta,da mu Lala bokser objasni neke stvari.
kuruz Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 šta da mu objasni, kako sam sebi da slomi nos?
serblackbeard Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Каквог бре живог Рајковића, ја не знам који је вама курац. Гледали сте га три утакмице и правите од њега неког страшног голмана. Кад га видим на голу онда ћу да судим. Тако су се причале приче о Цаковићу па курац. Вилсон Цаковић. Где се њега сети? Па њега се нико у Милановцу више не сећа.
Guest HEFEST Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Saglasan. Treba zvati Hefesta,da mu Lala bokser objasni neke stvari. Uz neko iskreno izvinjenje mogao bi da dobije i besplatan kurs kako da sacuva svoj nos u buducnosti. Vec sam mu oprostio kao svaki filantrop tako da za malu cenu moze da nauci kako da dominira u svakoj borbi za nepunu minutu.
Мајор Гашпар Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Вилсон Цаковић. Где се њега сети? Па њега се нико у Милановцу више не сећа. Јел то неки прави ромале ромали?
Мајор Гашпар Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=03&nav_id=784735
Мајор Гашпар Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Фора је што му вероватно дугују лепе паре.
serblackbeard Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Јел то неки прави ромале ромали? Етнички 100%
Јарослав Posted December 3, 2013 Author Report Posted December 3, 2013 ови раскиди уговора невероватно иду нама на руку. отарасимо се лепо шкарта који узима (добро, не узима) велике паре за банчење по сплавовима и кафанама, пустимо омладинце да играју и за пар година ће можда и нешто бити од Звезде.
Srlandand Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Za sada najbolji prelazni rok, samo da ne bude da nas na leto neki Mirici i slicni imbecili zajebavaju za evrolicencu k'o po obicaju.
Јарослав Posted December 3, 2013 Author Report Posted December 3, 2013 ма нека зајебавају, који ће нам то курац
kuruz Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 imbecili su oni koji potpisuju ugovore koje kasnije neće da poštuju 1
Salvation Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 E upravo sam to hteo da napisem, fantastican prelazni rok za sada, samo jos jedno 5-6 njih da raskine ugovor, po mogucstvu da presude za makar nekog od njih da ne mora do kraja da bude isplacen i milina. Ovaj Miric pogotovo, covek je zalutao u fudbal, ne znam ko je i kako dosao na genijalnu ideju da on bude "pojacanje". 1 1
lemmy sixx Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Dakle,vi lupetate gomilu nevidjenih budalastina.Radujete se sto igraci raskidaju ugovore?Igraci u koje su vec ulozene pare,kojima se duguje lova koja ce im se morati isplatiti,i koji su mogli za par stotina hiljada evra biti prodani.I to je vama pojacanje.Slepci. 6
Srlandand Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Mislim da za Mirica ni kinezoarape ne bi mogli da zajebemo, za Vesovica i onog majmuna Mladenovica to stoji, njih smo mogli lepo da uvaljamo :/
Jevrosima Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 jebes mi mater ako tu pricu o teranju beskorisnih seniora i forsiranju omladinaca ne pricate vec 5 godina,a za to vreme se i omladinci razbezase kud koji
El Karnisero Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Какви омладинци, све да сви раскину уговоре опет би ми накупили неких полуинвалида и слепаца а омладинце послали Стојићу или на позајмице. А ово за раскиде једина добра ствар је Мирић, јер од њега стварно никакве вајде нема. Али то што људи овако одлазе је знак да смо у најдубљем понору до сад. Треба на полусезони продати Касалицу,Дауду и још пар играча на којима могу да се узму паре и дати шансу клинцима, али то се наравно неће десити.
lemmy sixx Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Ma kakvi klinci,kakvi omladinci,kakvi bakraci...i oni su go kurac.U onoj ekipi sto je postala evropski prvak bio jedan igrac Zvezde,plus sto je Rajkovic u medjuvremenu dosao.Dok se klub ne privatizuje nema leba,samo propast.Sviranje kurcu najobicnijem.Treba Vucic da uvali Zvezdu nekom pescanom crncu,inace ode sve u tri pizde materine. 1
Salvation Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 Da, super je to, dajete jedni drugima doktorate i pluseve i tapkate se po ledjima ali to ne znaci da ste u pravu. Naravno da je imbecilno da klub gubi pare na igracima, ali osvestite se, proslo je vreme kada smo cak i kinezima mogli "talente" poput tutorica, mirica i slicnih da uvaljujemo.. sada -treba- da budemo srecni sto cemo se resiti bede, makar i na nasu stetu, zato sto nas inace jos vise kostaju, u tome je poenta. Dakle, nisam ja retardiran da mislim da nije gubitak za klub da oni ovako odlaze, ali taj gubitak je napravljen vec kada su dovodjeni, sada bi samo neki transfer mag mogao nesto iz njih da izvuce. 2
Guest Bata Životinja Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/partizanova-glupost-decenije-dok-dijara-trpa-u-turskoj-grobari-gledaju-porodjajne-muke-kojica-i-fofane/66386
Hail Metal Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Treba Vucic da uvali Zvezdu nekom pescanom crncu,inace ode sve u tri pizde materine. Nekom tamo pescanom crncu 1
Мајор Гашпар Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Затекла ме вест о поразу у стрипарници. Сјебаше ми шопинг, оца им јебем.
lemmy sixx Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Jebes Zvezdu i Partizan,gde bre imas striparnicu?
Recommended Posts