Jump to content

Recommended Posts

Posted

Каквог бре живог Рајковића, ја не знам који је вама курац. Гледали сте га три утакмице и правите од њега неког страшног голмана. Кад га видим на голу онда ћу да судим. Тако су се причале приче о Цаковићу па курац.

Вилсон Цаковић. Где се њега сети? :haha: Па њега се нико у Милановцу више не сећа.

Posted

Saglasan.

Treba zvati Hefesta,da mu Lala bokser objasni neke stvari.

Uz neko iskreno izvinjenje mogao bi da dobije i besplatan kurs kako da sacuva svoj nos u buducnosti. Vec sam mu oprostio kao svaki filantrop tako da za malu cenu moze da nauci kako da dominira u svakoj borbi za nepunu minutu.

Posted

ови раскиди уговора невероватно иду нама на руку. отарасимо се лепо шкарта који узима (добро, не узима) велике паре за банчење по сплавовима и кафанама, пустимо омладинце да играју и за пар година ће можда и нешто бити од Звезде.

Posted

E upravo sam to hteo da napisem, fantastican prelazni rok za sada, samo jos jedno 5-6 njih da raskine ugovor, po mogucstvu da presude za makar nekog od njih da ne mora do kraja da bude isplacen i milina. Ovaj Miric pogotovo, covek je zalutao u fudbal, ne znam ko je i kako dosao na genijalnu ideju da on bude "pojacanje".

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Dakle,vi lupetate gomilu nevidjenih budalastina.Radujete se sto igraci raskidaju ugovore?Igraci u koje su vec ulozene pare,kojima se duguje lova koja ce im se morati isplatiti,i koji su mogli za par stotina hiljada evra biti prodani.I to je vama pojacanje.Slepci.

• Upvote 6
Posted

Какви омладинци, све да сви раскину уговоре опет би ми накупили неких полуинвалида и слепаца а омладинце послали Стојићу или на позајмице.

А ово за раскиде једина добра ствар је Мирић, јер од њега стварно никакве вајде нема. Али то што људи овако одлазе је знак да смо у најдубљем понору до сад. Треба на полусезони продати Касалицу,Дауду и још пар играча на којима могу да се узму паре и дати шансу клинцима, али то се наравно неће десити.

Posted

Ma kakvi klinci,kakvi omladinci,kakvi bakraci...i oni su go kurac.U onoj ekipi sto je postala evropski prvak bio jedan igrac Zvezde,plus sto je Rajkovic u medjuvremenu dosao.Dok se klub ne privatizuje nema leba,samo propast.Sviranje kurcu najobicnijem.Treba Vucic da uvali Zvezdu nekom pescanom crncu,inace ode sve u tri pizde materine.

• Upvote 1
Posted

Da, super je to, dajete jedni drugima doktorate i pluseve i tapkate se po ledjima ali to ne znaci da ste u pravu. Naravno da je imbecilno da klub gubi pare na igracima, ali osvestite se, proslo je vreme kada smo cak i kinezima mogli "talente" poput tutorica, mirica i slicnih da uvaljujemo.. sada -treba- da budemo srecni sto cemo se resiti bede, makar i na nasu stetu, zato sto nas inace jos vise kostaju, u tome je poenta.

Dakle, nisam ja retardiran da mislim da nije gubitak za klub da oni ovako odlaze, ali taj gubitak je napravljen vec kada su dovodjeni, sada bi samo neki transfer mag mogao nesto iz njih da izvuce.

• Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...