Jump to content

Recommended Posts

Posted

ма то смо намерно, да имамо за нешто да кажемо да је Толе наместио, пошто је гробље изгубило па не можемо на то да се вадимо, а саопштења се морају писати

Guest Bata Životinja
Posted

isto kao što su Siti i Junajted namerno ispali iz Lige Uefa pretprošle godine, izgleda da će se krljamo za titulu do kraja.

Posted

Једино је срање што касне са допремом.

Рецимо, још увек нису добили Текса који је изашао у четвртак, али ми човек рече да стиже у пакету са новим Загором.

Posted

Blago tebi.U ovom govnetu od grada ne mozes ni na buvljaku naci stripova.

У мом селу/граду само једна књижара има. Упаднем једном тамо да тражим стрипове. Послали ме међ неке сликовнице. Само сам чекао да зовну хитну помоћ и дежурног психијатра да ме воде како су ме погледали кад сам питао. Ја се тамо више не враћам.

Опет ће Светозарево да узме куп

Guest Bata Životinja
Posted

što bre bacaš pare na stripove, pa svega toga ima po netu kolko oćeš...

povrh toga su skuplji od Lemijeve flaše

Posted

Ima na netu i knjiga,koji kurac kupujete knjige?Ne lupetaj gluposti Trlaja.

Једино је срање што касне са допремом.

Рецимо, још увек нису добили Текса који је изашао у четвртак, али ми човек рече да стиже у пакету са новим Загором.

Ovde na svakoj malo jacoj trafici isti dan stizu nova izdanja,ali jebo ti to kada se ne mogu uzeti starija.Ali dobro,VC i Darkwood su tu onlajn i telefonom pa nema problema.

Posted (edited)

po Beogradu su i ti stari skupi, nisu bez 150 dinara po ulicama

i to one obične verzije iz osamdesetih, nikakvi ekskluziviteti

Edited by Underkuruz
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

može i komodor u ladovinu bre!

i šta ovaj Lemi lupeta, knjige je gledao samo u izlogu

ja imam komplet Dilan Doga u komodo formatu, zamisli da tih 100 stripova držim negde da skupljaju prašinu, pa nisam pajalica jbt

+ biblioteke drže stripove u tvrdom povezu, koji moj da kupujem nešto što ću pročitati samo jednom

Posted

Јбг, Бато, излечити болесног колекционара је тежак посао.

Папир је то, енергија.

Мало ми треба па ћу имати 2000 комада. Све је то затворено да прашина и влага не праве проблеме.

Guest Bata Životinja
Posted

ja realno imam, negde, nekih 20 stripova koje nikad nisam bacio, malo Marti i par Teksa Vilera, i stvarno nisam nikad osetio nikakvu energiju :)

al dobro, ti bi i heroin da probaš :)

sve u svemu, sada znamo da kod Efenberga ima robe u vrednosti par soma evra, pa kome nekad zateba da zna gde da ide

Lemi to popije pa ne vredi kod njega da provaljujete

• Upvote 1
Posted (edited)

ja realno imam, negde, nekih 20 stripova koje nikad nisam bacio, malo Marti i par Teksa Vilera, i stvarno nisam nikad osetio nikakvu energiju :)

Slično i kod mene, samo što su Zagor i Mr No.

Zato je na Teksove avanture buraz otkidao...

Ali, opet, 2000 primeraka - stvarno impozantna cifra.

Edited by vudun
Posted

2000, svaka cast :D Ja ih u sobi cuvam nekoliko desetina (uglavnom Dilan Dog i Asteriks), plus po kutijama i podrumima imam oko 600 Mikijevih zabavnika i onoga sto je prezivelo nekoliko selidbi :D

Da ne bude off totalni- onaj Kasalica je majmuncina nevidjena, njegova filozofija je u tome sto se zatrci i napuca igraca nadajuci se da ce bude korner, ako ne- do kurca.

Posted

Или да падне у 16 и тражи пенал.

Иначе, Нинковић прескаче утакмицу против Војводине.

Видећу да усликам, па накачим колекцију.

Да видите шта ће да оде на хеорин.

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

ako nađeš valjanog dilera, možeš doživotno da plaćaš dop stripovima

• Upvote 1
Posted

Ја сам нашао неке људе који продају ова издања Веселог четвртка за 100 кинти. Кренуо сад да купујем Мистер Ноа, узимам и Таличног. Имао огромну колекцију Политикиног Забавника (10 година сваки број) али се неко направио паметан и бацио. Сад скупљам Време. :haha:

Игру не бих да коментаришем, погинух од хладноће на Маракани, кренуо дебил у платненим патикама.

Posted

ja imam ogromnu kolekciju Politikinog zabavnika

I ja isto...sve brojeve od 1989-1997.Posle sam prestao skupljati.

Има и Леми поприлично стрипова.

Докле ће то да траје, Бога питај.

Бато, види се да ниси колекционарска душа. :)

Trajace Dovla,bez brige.Kada traju LMS i Zlatna serija,trajace i VC.

i šta ovaj Lemi lupeta, knjige je gledao samo u izlogu

Nemas pojma...ni u izlogu ih nikada nisam gledao.

Ali ti je ista stvar...isto se moze reci i nekome ko kupuje i skuplja knjige.

Lemi to popije pa ne vredi kod njega da provaljujete

Moja kolekcija viskija vredi vise od 2000 stripova.

Ali stoji,imam dosta stripova,ali ni blizu ko Dovla...ipak je bavarski kum dugogodisnji majstor kolekcionarstva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...