Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dokle god nam za raspalu ekipu iz JSL bude trebala pomoc sudije, do tada cemo sezonu u evropi zavrsavati krajem avgusta. E sad ako ti to ne mozes da shvatis onda nista.

I sta cemo kada uzmemu takvu titulu? Ispascemo u drugom kolu kvalifikacija... I je l' to uspeh?

Posted

Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga...

Posted

Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga...

izgleda da je samo debeli slep. verovato ne vidi od stomaka. i mislim i na jedne i na druge navijace.

Posted (edited)

Hajduk odmorio igrače protiv Partizana, na redu je Zvezda

... I pre gostovanja Partizanu najavili smo promene u timu, jer nas očekuje serija teških utakmica, pa smo morali da sačuvamo rovite i premorene igrače za predstojeće mečeve - istakao je Delić za Sport.

Protiv Partizana u timu nisu bili Brać, Bulatović, Popović, Milutinović, Ćulum i Adamović.

Kakva komedija... Posle pauze od dve nedelje oni odmaraju premorene igrace... Premorene od cega? Ne znam odakle mi vise volja da pratim ovu lakrdiju od prvenstva i fudbala...

Edited by ..charlie..
Posted

Najgore od svega je, sto mi muceni ne smemo ni da ih kaznimo ostro.. Videli smo kako je Rajkovic prosao u Nemackoj...

Uleteli smo u njih u paketu oko 600k evra i moramo to da izvucemo kako znamo i umemo... Bice neka finansijska (taman da smanjimo troskove za plate) i super...

S' obzirom koliko nemamo za plate, mogu da zamislim Lukica kako se moli da jos neko uleti u tucu da i njega rebne...

Posted (edited)

Битно да Бабаљ даје изјаве. Плакаћемо ми за Славком.

verovatno im je lalovic odrzavao sajt.

Не би ја знао ни то да урадим. :haha:

Ова нова управа као да се труди да што горе уради било шта.

Edited by El Karnisero
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...