Vic Rattlehead Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Koga boli kurac, važna su nova 3 boda, i prvo mjesto kad dobijemo onu zaostalu.
..charlie.. Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Dokle god nam za raspalu ekipu iz JSL bude trebala pomoc sudije, do tada cemo sezonu u evropi zavrsavati krajem avgusta. E sad ako ti to ne mozes da shvatis onda nista. I sta cemo kada uzmemu takvu titulu? Ispascemo u drugom kolu kvalifikacija... I je l' to uspeh?
Vic Rattlehead Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Naravno da jeste, nismo je vidjeli 5 godina. Doći će i Evropa, polako.
..charlie.. Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga...
El Karnisero Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Нисам гледао,али изгледа да смо се распадали. Верујем ја да ће Сале то полако да доведе у ред.
Grob Bez Dna Posted September 16, 2012 Report Posted September 16, 2012 Polako? Nismo igrali 20 godina u LS, do kad cu morati da cekam? Od Robijeve tika-taka, smo presli na jos gore bunarenje. A s' ozirom da cemo verovatno morati da prodamo nesto, jer nismo u prelaznom roku, tesko da cemo se skoro gledati nakon avgusta u skorije vreme(ne treba zaboraviti da nam je koeficijent sada znatno manji i da cemo sad jos ranije biti medju nepovlascenim klubovima). I ja sam Zvezdas, ali ne mogu da budem slep zbog toga... izgleda da je samo debeli slep. verovato ne vidi od stomaka. i mislim i na jedne i na druge navijace.
..charlie.. Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 http://www.mondo.rs/s259828/Sport/Fudbal/FK_SMEDEREVO-_Liverpul_ceka_Siti_26_avgusta.html Da im nije neka misteriozna bolest napala i sajt? Preslo sa trave...
Јарослав Posted September 17, 2012 Author Report Posted September 17, 2012 Хаха, експресно угасили сајт. Сада им стоји да ће ускоро бити постављен "нови интернет портал".
Grob Bez Dna Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 verovatno im je lalovic odrzavao sajt. 6
..charlie.. Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 (edited) Hajduk odmorio igrače protiv Partizana, na redu je Zvezda ... I pre gostovanja Partizanu najavili smo promene u timu, jer nas očekuje serija teških utakmica, pa smo morali da sačuvamo rovite i premorene igrače za predstojeće mečeve - istakao je Delić za Sport. Protiv Partizana u timu nisu bili Brać, Bulatović, Popović, Milutinović, Ćulum i Adamović. Kakva komedija... Posle pauze od dve nedelje oni odmaraju premorene igrace... Premorene od cega? Ne znam odakle mi vise volja da pratim ovu lakrdiju od prvenstva i fudbala... Edited September 17, 2012 by ..charlie..
Vic Rattlehead Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/tuca-u-zvezdi-babalj-i-asamoa-se-pesnicili-pred-lukicem Bože sačuvaj.
Јарослав Posted September 17, 2012 Author Report Posted September 17, 2012 Угасити лигу на пет година, све дебело по џепу, довести неке странце да воде Савез, па све испочетка.
..charlie.. Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Najgore od svega je, sto mi muceni ne smemo ni da ih kaznimo ostro.. Videli smo kako je Rajkovic prosao u Nemackoj... Uleteli smo u njih u paketu oko 600k evra i moramo to da izvucemo kako znamo i umemo... Bice neka finansijska (taman da smanjimo troskove za plate) i super... S' obzirom koliko nemamo za plate, mogu da zamislim Lukica kako se moli da jos neko uleti u tucu da i njega rebne...
El Karnisero Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 (edited) Битно да Бабаљ даје изјаве. Плакаћемо ми за Славком. verovatno im je lalovic odrzavao sajt. Не би ја знао ни то да урадим. Ова нова управа као да се труди да што горе уради било шта. Edited September 17, 2012 by El Karnisero
Мајор Гашпар Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 verovatno im je lalovic odrzavao sajt.
Srlandand Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Najjace je sta gugl prvo izbaci kad u image search ukucate "srpski fudbal". 1
El Karnisero Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Беквалац хир,Беквалац дер,Беквалац евривер.
Џрк Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 (edited) ^ to 'hir, der, evriver' me podsetilo na www.youtube.com/watch?v=diiL9bqvalo#t=02m07s Edited September 18, 2012 by Џрк
..charlie.. Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Jbt, sad nesto razmisljam... Koliko je Partizan nisko pao kad jedan Hajduk iz Kule odmara fudbalere protiv njih...
Јарослав Posted September 19, 2012 Author Report Posted September 19, 2012 Одмара их курац, увек је Џомба био Партизанов човек. Извели другу поставу како би их ови напунули.
..charlie.. Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Bio sam sarkastican... Da je bar Dzomba jedini...
Јарослав Posted September 19, 2012 Author Report Posted September 19, 2012 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/disciplinci-suspendovali-delije-96358.html
Мајор Гашпар Posted September 19, 2012 Report Posted September 19, 2012 Нека суспендују српски фудбал.
Јарослав Posted September 20, 2012 Author Report Posted September 20, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/iznenadjeni-tole-hocemo-dokaze-za-tvrdnje-da-su-u-srpskom-fudbalu-kriminalci Криминалци у српском фудбалу?! Немогуће!
Recommended Posts