lemmy sixx Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ozbiljan sam samo na temi o kosarci, manowaru i teretani necemo se vredjati., to je kao kad bih ja rekao da ti licis na kuruza, jer si nekad vise voleo barsu od reala Mene to ne vredja,to je cinjenica.Jebiga.Ali sa Kuruzom se ne moze povuci paralela,nisam prestao navijati za Zvezdu moju zvezdanu ili Juve storia di un grande amore.To kao da ja tebi kazem da ti sada vise volis Sampdoriju od Fiorentine.Nebitni su ti klubovi. što dalje implicira da se zajebavaš kada kažeš da je Liverpul najtrofejniji engleski klub Zajebavao se ili ne,to je suva cinjenica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) Dokazi da je FK Partizan sve posteno radio, Mateus se drogira, Major ce reci i cime . http://www.mozzartsp...ete-video/72183 http://www.mozzartsp...az-knjige/72196 http://www.mozzartsp...ih-pustim/72197 Mene to ne vredja,to je cinjenica.Jebiga.Ali sa Kuruzom se ne moze povuci paralela,nisam prestao navijati za Zvezdu moju zvezdanu ili Juve storia di un grande amore.To kao da ja tebi kazem da ti sada vise volis Sampdoriju od Fiorentine.Nebitni su ti klubovi. Znas koliko sam ulozio u odbranu Kosova, vredja me kad me neko optuzi da sam nekakav Hasim Taci, ajd to bi moglo da prodje za Jarcoslava ili Kuruza koji podrzavaju klubove koji su priznali nezavisnost kosova. Trlaja jedino dominira na temam u kosarci, da nisam veci kosarkaski doktor od njega , ne bih shvatio uvredu po tom osnovu, ali posto sam iznad, i to je uvrede Ali ne ljutim se naravno :* Edited March 10, 2014 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) Mene to ne vredja,to je cinjenica.Jebiga.Ali sa Kuruzom se ne moze povuci paralela,nisam prestao navijati za Zvezdu moju zvezdanu ili Juve storia di un grande amore.To kao da ja tebi kazem da ti sada vise volis Sampdoriju od Fiorentine.Nebitni su ti klubovi. šta da ti kažem ne možeš da zamisliš sa koliko sam sreće koračao po atletskoj stazi u novom, tri broja većem dresu Pjanovića sunce sija, april mesec, oko 1-2 sata popodne, trening atletičara u toku, a ja ne znam šta ću od sreće pipam onu travu, gledam severnu tribinu oće srce da iskoči malom trinaestogodišnjaku ali onda čovek odraste, vidi zaklinjanje u kriminalca Džajića, priče o Grobarima ustašama, Partizanu muslimanskom timu, pljuvanje Boga košarke, Duleta Vujoševića, zastavu "Antihristi" nasuprot priči o stubu srpstva, medijske laži i mora da se prikloni onima koji su ocrnjeni tako to radi pošten čovek protiv zabludele mase, samo anarhija i individualizam :* Edited March 10, 2014 by Underkuruz 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Ti si revidirao stav sto pedeset puta čas si rođen kao muško, čas ko žensko Zašto Major i dalje ćuti? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Спавао сам. Ивица Илиев је Бог и ако он каже да није намештено, онда није намештено. Ја сам помислио да је он признао Матеусу, али Ивица неће да лаже, тако да у овом случају Матеус лаже. Још је и Чаша демантовао. Дај да не измишљамо топлу воду. Све је као дан, а дан је моран и тмуран Јер је исто ко и јуче, само година је променила име. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 to je bivši muž Marijane ex-Kostić, o čemu pričamo bre, venčali su se 2003. godine, taman desetak godina dok sifilis ne dođe do mozga i započnu halucinacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) Secem kurac ako i mi i oni (ne pricam o Makedoncima) nismo namestili barem po 30 utakmica u poslednjih 15 godina. Grobari, to je barem jasno, imaju malo veci namestacki potencijal. Ne verujem da su bitniji igraci ucestvovali u tome, to rade obicno neke fukare tipa onaj nas rezervni golman koji je pusti gol Djordjevicu kad je branio za Cacak. Jbt iznenadila ga plasirana lopta sa 40 metara koja je isla u njega. U 90 i nekom minutu, dodacu. Edited March 10, 2014 by Sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Ne verujem itprosenom Nemcu, trazi paznju i sveti se Marijani. Partizan je naspram ostalih a narocito naspram Zvezde preposten klub. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 http://www.zurnal.rs/2014/03/11/stepanovic-blizu-klupe-radnickog-stizem-u-nis/index.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 biće kečeva u Nišu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Znači ništa od selektorske komisije Stepanović - Živadinović - Anđus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 3 прста, нацистички поздрав. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Mrs bre pederasu,jebali te svabe ustase ubice srba i efenberg tri prsta je zvezda srbija nikad jugoslavija jebao vas fasizam i jugoslavija,jebo vas franjo tudjman i ndh bobek jebo vas bajern minhen sa ustasama i siptarima 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ciganska država, Uvek Jugoslavija, Srbija je Jugoslavija za siromašne. Smrt fašizmu i Crvenoj Zvezdi! 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 To je to,titula zagarantovana! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ovaj između Ninkovića i Mijailovića isti Tole. Sve se poklapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Efenberže, gospodaru Interneta, daj nađi snimak kad smo urlali "Vučiću, pederu, ne damo ti titulu" da ostane za istoriju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ti si do pre dve godine vikao ono sa snimka koji sam ja ostavio,prestani srati. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 tako je, do pre pola godine takvi kao ti su mi i ogadili Zvezdu debili 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ne do pre pola,vec do pre 2,maksimum 3 godine. I prestani vise srati sa izlecenjima i gadjenjima,ti si jedini debil u univerzumu koji je prestao navijati za Zvezdu i poceo za Partizan.I to si uradio zato sto si poceo ici na jug,pa da budes u fazonu.Samo,jedino i iskljucivo zbog toga. I ti si mentol koji je sa 20 i kusur godina lomio vilicu u navijackim tucama i gadjao se nozevima po parku,pa me mani prica o nekim masovnim ispiranjima mozga. I odjebi vise sa ove teme,ja se prepirem i podjebavam sa pravim i iskrenim navijacima Partizana,kao sto su moj kum i Dovla.Cak je i Trlaja navijacki doktor u poredjenju sa tobom,navijackim maloumnikom. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Избрисали све клипове везане за Вучића педера. navijackim maloumnikom. Edited March 16, 2014 by Ефенберг 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Рад - Партизан http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts