Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne do pre pola,vec do pre 2,maksimum 3 godine.

I prestani vise srati sa izlecenjima i gadjenjima,ti si jedini debil u univerzumu koji je prestao navijati za Zvezdu i poceo za Partizan.I to si uradio zato sto si poceo ici na jug,pa da budes u fazonu.Samo,jedino i iskljucivo zbog toga.

I ti si mentol koji je sa 20 i kusur godina lomio vilicu u navijackim tucama i gadjao se nozevima po parku,pa me mani prica o nekim masovnim ispiranjima mozga.

I odjebi vise sa ove teme,ja se prepirem i podjebavam sa pravim i iskrenim navijacima Partizana,kao sto su moj kum i Dovla.Cak je i Trlaja navijacki doktor u poredjenju sa tobom,navijackim maloumnikom.

možeš da mi popušiš kurac

debilčino

• Upvote 1
  • Downvote 6
Posted

Kod mene je neki majstor nacrtao grb preko pola listića (i to baš detaljno, ne znam kako li je stigao) i napisao 'mz Pančevo Centar ne da titulu'

Htedoh da uslikam, ali posle nisam mogla da nađem u gomiletini nevažećih listića

• Downvote 1
Posted

:haha:

Ništa od toga, nego su mi zanimljivi ti što izađu na izbore da crtaju ili dopisuju gluposti po listiću

Mada, ako je istina to da ti nevažeći idu proporcionalno svim strankama znači da i oni glasaju za Vučka, idioti

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sale bukvalno igrao napadača

Vulićević je odličan igrač, mali Pantić će biti ubica, a Andrija već igra sjajno

šta je sa Fofanom i Kojićem? Fofana se zagrevao od početka utakmice, al nije ušao ni minut

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...