Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Nije nego Tole koji je srpsku fudbalsku infrastrukturu podigao na kakav takav nivo, za razliku od vremena cigana Miljanića i Stojkovića.

Najbolji predsednik saveza u zadnjih 25 godina.

Jeste...okacio dva semafora i propustio dva takmicenja.

Пустиће Спартак.

Докторе, блокирај све прилазе, спречи крађу.

Dovla,zaboravljas da i ja zivim u Subotici.

Jeste...okacio dva semafora i propustio dva takmicenja.

Sad nam barem svi stadioni imaju sedišta, mnogi reflektore i semafore, imamo kuću fudbala, Tole je stvorio solidne uslove, bolje nego smradina Miljanić, sad nam igraju igrači koji su se fudbalski školovali u devedesetim, ne igra Tole fudbal, nije on selektor, on je tu obezbedi uslove, da ima dobre veze sa Uefom i Fifom i da obezbedi regularnost, tu je malo omanuo jer Zvezda još uvek mnogo krade i namešta

• Upvote 3
  • Downvote 3

:haha: :haha: :haha: :haha:

Тебе је лако подмитити вискијем.

Nije Dovla.Ja sebi viski mogu priustiti na svakodnevnoj osnovi. Ako mi ponudis flasu,ja cu tog momenta iz dzepa izvuci barem dve. :D

Tako da,mrka kapa Dovla.Dobijamo ove golubare.

Кукавичка игра и партија на нивоу зонаша после постигнутог гола.

Пенал није постојао јер је фаул био ван 16, али нису ни заслужили да добију. Само пичке тако играју.

Guest Bata Životinja

realan rezultat, imajući u vidu kako su očajni bili. Ćelavi trener, ćelava igra.

čitavu tekmu je izgledalo kao dogovoreni remi, i čak i kod penala dva fudbalera Vojvodine prođoše 5-6 Partizanovih igrača i onaj poslednji ga ruši.

Pa jbt, što ga nije rušio prvi, 90. je minut

to rade ili totalni amateri ili oni koji nameštaju rezultat

Guest Bata Životinja

tebi je logičnije da tim koji je prodao 3 igrača + trenera Partizanu zimus bude bolji od tog Partizana? Pre će biti da je to nepisani deo ugovora.

meni je to sumnjivo, ne kažem da je jedino moguće, druga mogućnost je totalni amaterizam Partizanovih igrača

klasična bruka, nije ovo kao da im se omaklo, u 90. minutu se protivnički napad ruši u startu, a ne da prođu čitavu odbranu pa onda

naravno da je sa igračem više moralo više golova da padne, što je još jedna sumnjiva stvar

da tamo neki Novi Pazar raskanta Vojvodinu u prošlom kolu a Partizan da remizira sa ekipom koja je igrala s desetoricom gotovo čitav meč

• Downvote 5

Guest Bata Životinja

more puši karinu, ili pobij ono što pričam ili odjebi u poskocima

šta mi se koji kurac obraćaš besmislenom prosto-proširenom rečenicom, nisi vredan ni da mi cipele čistiš

• Upvote 1
  • Downvote 3

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...