Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Odlicna partija danas, da se ne gubi ovaj Cukaricki da je neki tim, malo spustanje na zemlju. Lepo ja rekoh da nam je najvece pojacanje Lazovic, bilo bi do jaja da ga zadrzimo jos neko vreme ili makar zaista dobro prodamo, ali kapiram da ce ga sabani uvaliti prvom koji ponudi 5 milki ili tako nesto.

Одлична игра данас, баш смо у успону форме у последњих неколико кола.

Каквих пет милиона, нико неће за играча из ове наше ливада лиге дати више од 2.5 милиона.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Pa ako ga zvezdina raspala uprava prodaje onda nece, svakako. Ali ja ne vidim da je Lazovic kada igra najbolje sto ume ista losiji od nekog tamo Jojica, ili ajde, da ga malo prehvalim, nije daleko kada najbolje igra od partija koje je Markovic pruzao dok je igrao u Patlidzanu, a vidi gde je ovaj sad. Da imamo nekog Mamica, taj bi Lazovica bez problema uvalio za 10 milki, ali ovi nasi bi pevali i sa 3-4.

Edited by Salvation

Мислим да је преоштро избацивати клуб из лиге, али да итекако има начина да се стане на крај навијачима. Утакмице су се прекидале због скандирања Толету а на ово се ћути. Ја верујем да је и људима у Пазару (које год вероисповести били) мука од ових дебила. Лепо снимаш текме, ко држи транспарент толико и толико казна, затвор + новац, забрана играња пред публиком једну утакмицу. Следећи пут три, онај тамо шест и све тако уз новчане казне и одузимање бодова.

Bravo za clanak, svaka na mestu. Mislim da smo mi Srbi od vajkada pretolerantan narod koji raznoj separatistickoj bagri vazda daje povoda da se jos vise uzivljava.. setite se samo tragi-komicne scene gde nasa panduracija obezbedjuje jedne mudzahedine od drugih u sred Beograda, i jos ide prilog o tome kako se oni osecaju ugrozeno?! Ne bih da pricam kako bih ja to resio, da me neko ne proglasi neonacistom, ili slicno, ali recimo da je za pocetak jedno dobro organizovano ubijanje od batina te male grupice idiota od strane panduracije dobar pocetak, za mezetluk, zatim zabrane, novcane kazne, itd, a ako je zaista cela sredina nepopravljiva a to nije samo veoma vokalna manjina, onda zaista ih i izbaciti iz JSL, ali to nece resiti neke druge socijalne probleme, nazalost :/

Edited by Salvation

Сем гола из слободњака ни ф од фудбала.

Обе екипе нису направиле шансу за 90 мин.

Пенал смејурија.

Партизан - Јагодина.

http://www.sportlemon.tv/20140414/vv534bdb91029b10.54281128-797856.html

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...