Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Шкулетић учествује у игри? Немој зајебавати. :)

A sceo sam reci - nie bas dae tolika klada, da blei samo u 16...izadje on ponekad fino, odlozi/spusti loptu, solidno se i ubacueu...bori se, skace, ulazi u sanse (za Fofanu i Koicae i to misaona imenica bila), ali dzabe kad nema njuh za gol...dae pola sansi koe su mu bile namestene, pretvorio u pogodak - manji bi bio minus, ai ne bi se onoliko mucili da porodimo i ove pobede sto smo porodili...eto, danas dae onu umuljao u 46. minutu - mogloe da se okrene na nasu vodenicu (a cini mi se dae i u Pazaru imao isto tako lepu sansu)

Naravno, da su idealni uslovi - pa da on bude dzoker sa klupe, upadne ponekad pola sata...pa da svi pevamo

ova Zvezda je pičkin dim kao i Partizan, al realno imaju koga da ugura u gol

ovi naši Vojvođani su bruka

Na to sam i pucao...Mrdjavi i Dauda naibolji strelci JSL-a, a nama Kapiten i Jojic koie sad u Bundesligi...mnogi su kukali na Teiga - ovakavie onakavie...a nama sad tako neki igrac treba kao leba...da ga umulja kadie gusto i kad ne ide...daleko od toga da namie ne znam kakva igra ove polusezone...ali da smo imali gol sansi, uspomoc koih bi i dalje bili egal sa Zvezdom pred derbi - imali smo...to me i naivise brine pred derbi...mislim da se necemo obrukati, ali nece imati ko da ga ucacka

Edited by KazimKazim

Урнисао вас је Напредак, не можете да се саставите. Јесте да су отишла два најбоља играча али ово што Николић ради је срамно.Видећемо у дербију, ако не изгубимо то је то.

Guest Bata Životinja

ma i Radnički je bolje igrao juče, imao neku energiju, kad su prokleti Vojvođani imali čuke, rekoh da samo dinarske ustaše i bosanski mudžahedini spašavaju stvar, to su ljudine a ne kilave lale. I jedan Šiptar na sredini, kao nekad.

kad su Srbi imali krštenog špica, sve dolazilo iz Bosne i Crne Gore

• Downvote 1

Guest Bata Životinja

zato Kleo ne igra nigde

Od Tejga mi nemamo krštenog špica, sem ako ne računamo ludog Mitra

da su produžili Tejgu tada imali bi veće šanse za ponovni ulazak u LŠ, mogli smo početi redovno da igramo, i dobijamo milione za učešće, ali ne, Đurić kupuje nekog Brazilca iz 2. lige

iskreno mislim da je to bio kamen spoticanja Partizana, zato sada Dinamo redovno igra Evropu a mi pušimo, jer su nam tu ogromne pare izmakle, baš oko Tejga i ulaganje u neke anonimuse

Pa u tome i jeste fora, Tejgo i Mrdja su kurac od ovce u bilo kakvoj ozbiljnoj ligi ali nasa liga je toliko otisla u plm da su za ovdasnje prilike vrhunski spicevi. Vama je apsolutno primarno da dovedete makar jednog polu-krstenog spica, Lazovic je i za nase prilike kurac od ovce.

Лазовић познаје фудбал, али је танак са живцима и ако му је иде, цела екипа губи.

Партизану требају појачања на следећим позицијама - штопер, леви бек, централни/задњи везни и лево крило.

10277049_484354688331200_1957547845348924162_n.jpg

Све господа и господичићи.

Plus jos jedan spic stranac...mislim da bi i za 200-300k mogao da se izbunari neki polu-anonimus koi bi zabio 15+ komada u JSL i po neki u Evropi...da sacuvamo Danka i Skuletu i bilo bi bombona za ove nase uslove pilicarenja...Fofana i Koic - raus

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...