Мајор Гашпар Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Čitam i da Čaša propušta derbi, nema vam pomoći. Prošlo je i vaše, mada Nišlije su opasno motivisane danas. Хоћеш да кажеш да је Партизан премирао Раднички,а председник им СНС војник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Haha, ma ne, nego su mi izgledali naloženo u prvom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 ne bojim se ja ciganskoga kota, neka ga je ka na gori lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Haha, ma ne, nego su mi izgledali naloženo u prvom poluvremenu. Добар је Раднички, тврда екипа. Нико се против њих није наиграо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Realno, ako vas dobijemo u derbiju to je to za ovu sezonu. Stojanovic se definitivno naostrio, mislim da je ovo kako sada igramo i maksimum sto ovi pajseri mogu, ali trebalo bi da bude dovoljno za titulu. videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 (edited) Шкулетић учествује у игри? Немој зајебавати. A sceo sam reci - nie bas dae tolika klada, da blei samo u 16...izadje on ponekad fino, odlozi/spusti loptu, solidno se i ubacueu...bori se, skace, ulazi u sanse (za Fofanu i Koicae i to misaona imenica bila), ali dzabe kad nema njuh za gol...dae pola sansi koe su mu bile namestene, pretvorio u pogodak - manji bi bio minus, ai ne bi se onoliko mucili da porodimo i ove pobede sto smo porodili...eto, danas dae onu umuljao u 46. minutu - mogloe da se okrene na nasu vodenicu (a cini mi se dae i u Pazaru imao isto tako lepu sansu) Naravno, da su idealni uslovi - pa da on bude dzoker sa klupe, upadne ponekad pola sata...pa da svi pevamo ova Zvezda je pičkin dim kao i Partizan, al realno imaju koga da ugura u gol ovi naši Vojvođani su bruka Na to sam i pucao...Mrdjavi i Dauda naibolji strelci JSL-a, a nama Kapiten i Jojic koie sad u Bundesligi...mnogi su kukali na Teiga - ovakavie onakavie...a nama sad tako neki igrac treba kao leba...da ga umulja kadie gusto i kad ne ide...daleko od toga da namie ne znam kakva igra ove polusezone...ali da smo imali gol sansi, uspomoc koih bi i dalje bili egal sa Zvezdom pred derbi - imali smo...to me i naivise brine pred derbi...mislim da se necemo obrukati, ali nece imati ko da ga ucacka Edited April 22, 2014 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Tejgo je Đurićeva najveća greška, u usta ga jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Урнисао вас је Напредак, не можете да се саставите. Јесте да су отишла два најбоља играча али ово што Николић ради је срамно.Видећемо у дербију, ако не изгубимо то је то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 ma i Radnički je bolje igrao juče, imao neku energiju, kad su prokleti Vojvođani imali čuke, rekoh da samo dinarske ustaše i bosanski mudžahedini spašavaju stvar, to su ljudine a ne kilave lale. I jedan Šiptar na sredini, kao nekad. kad su Srbi imali krštenog špica, sve dolazilo iz Bosne i Crne Gore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Tejgo je Đurićeva najveća greška, u usta ga jebem Зато сада игра у Малезији, а наиграо се и у другом лигама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 zato Kleo ne igra nigde Od Tejga mi nemamo krštenog špica, sem ako ne računamo ludog Mitra da su produžili Tejgu tada imali bi veće šanse za ponovni ulazak u LŠ, mogli smo početi redovno da igramo, i dobijamo milione za učešće, ali ne, Đurić kupuje nekog Brazilca iz 2. lige iskreno mislim da je to bio kamen spoticanja Partizana, zato sada Dinamo redovno igra Evropu a mi pušimo, jer su nam tu ogromne pare izmakle, baš oko Tejga i ulaganje u neke anonimuse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Клео се вратио у Бразил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Pa u tome i jeste fora, Tejgo i Mrdja su kurac od ovce u bilo kakvoj ozbiljnoj ligi ali nasa liga je toliko otisla u plm da su za ovdasnje prilike vrhunski spicevi. Vama je apsolutno primarno da dovedete makar jednog polu-krstenog spica, Lazovic je i za nase prilike kurac od ovce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Лазовић познаје фудбал, али је танак са живцима и ако му је иде, цела екипа губи. Партизану требају појачања на следећим позицијама - штопер, леви бек, централни/задњи везни и лево крило. Све господа и господичићи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Plus jos jedan spic stranac...mislim da bi i za 200-300k mogao da se izbunari neki polu-anonimus koi bi zabio 15+ komada u JSL i po neki u Evropi...da sacuvamo Danka i Skuletu i bilo bi bombona za ove nase uslove pilicarenja...Fofana i Koic - raus Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 U prevodu,treba vam 5 urednih igraca + da vam ostanu najbolji.Kako da ne. Zvezda igra ko kurac najobicniji,sva sreca pa je Partizan jos veci raspad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 Партизану требају појачања на следећим позицијама - штопер, леви бек, централни/задњи везни и лево крило. šta će vam zadnji vezni, kad imate Drinčića tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Зато што би се Дринчић мање трошио него сада. Дакле, крљач, а Дрина нека дели лопте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 samo da se Babo vrati, prođe evo već 2-3 Bajrama Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Valja čestitati cigan maloj titulu alal vam kurac videćemo u evropi ovu dominaciju, ovih 20 vezanih pobeda daćebog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 23, 2014 Author Report Share Posted April 23, 2014 videli smo u Evropi i vaših šest uzastopnih titula i tu neku dominaciju Šamroci i družina alal vam kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=23&nav_id=839912 Njegov raskosni talenat samo u Zvezdi nisu znali da cene... :haha: :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destructor Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/251534/Ciro-Blazevic-za-Blic-Partizanove-titule-dosadile-svima-u-regionu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/nikolic-zvezda-je-najbolji-evropski-tim-176474.html :haha: :haha: :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts