Guest Bata Životinja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 svake druge tekme škuleta zabija jbt, u prvih 15 minuta mogli da uvale 4 komada, a posle se raspali Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 samo d apočnemo ponovo da igramo posle gola smo prestali. zvezda kanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Zvezda jedino kontra, onaj Stanković je Musli of fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Nisam rekao da JESTE 100% proverena namestaljka, nisam ja ti bato da izlazim odmah sa "proverenim" teorijama zavere, samo sam FASCINIRAN da u timu sa covekom koji je kapiten i promasio je grand total 2-3 penala u karijeri od 500+ prvo sutira Ninkovic koji je vec na ovaj isti nacin impotentno promasio svoj poslednje sutnut penal, da bi zatim preuzeo odgovornost -drugi lik koji nije kapiten koji je specijalista za penale- i onda sutnuo na potpuno jebeno identican nacin.. mislim, to je zaista skil, gledam fudbal 20+ godina i ovako nesto nisam video. Sto je najgore, jos smo i bolji bili u ostatku poluvremena, ali ako ne iscile ove penale iz glave ne pise nam se dobro. Edited April 26, 2014 by Salvation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 znao sam da će da odbrani drugi penal ,kad se zaleteo Mijailović kao da mu je reko "e, ja pucam levo a ti kako oš" prvi penal nisam uhvatio zvezda ako ne nastavi kao u drugom delu prvog ,ima da ostane 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Није имао муда Гузоња. Не би тај дозволио да други шутира. Срета нека вам каже. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 naravno, nisi ti genije kao ja, ja sam još prekjuče rekao da su podelili titula Zvezdi, derbi Partizanu pa tako nameštaju decenijama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Одакле им ове бакље? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Bard objasnio za postavljanje igrača koji izvode penale i slobodne udarce, kao i za golmane - retardiranog Bajka koji je kriv za primljen gol. Živa za selektora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Фаул над Нинковићем чист као суза. Лакат по носу. Посерем се на најбољег судију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 mogo je lepo u aut da izbaci ,a on poklonio zvezdi čist gol uspavao se partizan ,zasluženo je 1:1 i ono sa laktom je bilo baš ružno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Није ружно него је крађа. У наставку је пао гол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 platili sudiju ,garant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 То си ти рекао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki89 Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Vučić delija ,ovo ono spletke ,laži i video trake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Опет Мажић крив. Фаул за Милијаша. Треба бити реалан. Токи, нисам ја из те приче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ajde to, ali sada ste upravo dali gol posle kontre koja je usledila posle ocigledno nedosudjenog faula nad Mrdjom.. sta sad? Ma, i nismo zasluzili bolje, posle onih promasenih penala, mada ni vi niste, s obzirom na igru vise od remija. Ostaje otvoreno prvenstvo, izgleda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Мажић је упропастио утакмицу. Курчи се, шири нешто, маму му јебем дрвену. Глуми шерифа, пичка надувана. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Šta zadržavaju vreme ovi na kraju kad Zvezda ima bolji skor, jbt nije realno da kiksuju dva puta do kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ekipa koja promasi dva penala i dobije gol u 90-om minutu ne zasluzuje nista vise.Ali nista vise.Manje/vise egal utakmica,Partizan nije bio ni blizu toliko glup i to je to. Iako je utakmica bila iznenadjujuce dobra,videli smo festival ocajnih odbrana i sa jedne i sa druge strane.To je naprosto smejurija. Zivim za dan kada ce onaj govnar Bajkovic otici iz moje Zvezde. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 (edited) Cuj, nije realno da kiksamo, posle ovakve utakmice je realno da vec u sledecem mecu kiksnemo, samo se nadam da gresim. Moj rezime ove utakmice je da Mrdji treba ponuditi dozivotni ugovor, covek je bio jedina zaista svetla tacka danas, sve ostalo zelim da zaboravim sto pre. I ja zelim da vidim Rajkovica na golu, ali realno sta ti je Lemi kriv Bajkovic..kod oba gola nije covek mogao apsolutno nista da uradi?! Edited April 26, 2014 by Salvation 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Ajde to, ali sada ste upravo dali gol posle kontre koja je usledila posle ocigledno nedosudjenog faula nad Mrdjom.. sta sad? Ma, i nismo zasluzili bolje, posle onih promasenih penala, mada ni vi niste, s obzirom na igru vise od remija. Ostaje otvoreno prvenstvo, izgleda.. sve smo zaslužili penal nad Ninkovićem i autogol u prvom derbiju realno, mi smo trebali da osvojimo 4 boda u dva derbija a vi NULA i mi bibili prvi sada realno smo vam poklonili oba gola u oba derbija, pojma nemate 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Rece covek ciji tim se nije video posle prvih 15 minuta i dao je gol iz prekida i posle kontre usled nedosudjenog faula. Bato, da se igralo jos 3 utakmice ne biste nam iz regularne akcije dali gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 kakvih smo se derbija nagledali ovaj je još i blago. partizan je dao dva lepa gola, imao još poneku šansicu, ali generalno ružna igra kao i čitavo proleće, sve je to jadno, bez ideje, juri se neki prekid na silu i tako... zvezda nije mnogo ni zapinjala, mada nešto i ne može bolje od ovog. zaslužena pobeda. suđenje loše, ali zato što su sudije loše, nije bilo natezanja na bilo koju stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Није имао муда Гузоња. Не би тај дозволио да други шутира. Срета нека вам каже. Sram ga bilo. Morao je. Idem sad na neku svadbenu zurku da se dokusurim... Svaka pobeda je zasluzena, pa makar i iz nesviranog faula. Vucic peder namestio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts