Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

hajde Vučko, potpiši još neki sporazum u Briselu, nezavisnost Novog Pazara za FK dugove i autonomiju Subotice kako bi KK bio domaćin kvalifikacija, znaš ti kako da udomiš teritoriju Srbije, KOsovo republjik!

Sad mogu da kažem da postoji velika verovatnoća da Crvena zvezda naredne sezone igra u Evropi, da bude tamo gde joj je i mesto! Mnogo problema smo već rešili, a o detaljima stvarno ne mogu mnogo da pričam. Ovim putem mogu samo da pohvalim generalnog sektretatra Zečevića i njegovog zamenika Pantovića i da se zahvalim FSS i advokatskoj kancelariji „Bogdanović“ na ogromnoj pomoći“, rekao je Tončev.

Е, мој Радомире.

jasno je to meni bilo jos onda kad je popljuvao SotS,ali rekoh da ne dizem dodatno tenzije

nije da je sranje, al nije toliko kvalitetan koliko se priča

Ti si vec izdao,navijacki maloumnice.

ja sam se opametio, to se ne može zvati izdajom

Guest Bata Životinja

možda su naše boje franjovske, ali ipak je Zvezda u Srbiji ono što je Juventus u Italiji

ipak smo mi u prijateljskim odnosima s Milanom, mene čudi što Lemijev ćale još nije sredio kumstvo sa Juventusom

Guest Bata Životinja

da, ali spominje se da je Tuđman to izabrao baš zbog Juventusa, jer su mu bili omiljeni tim, što nas dovodi do još važnijeg pitanja

kako Lemi može da navija za Juventus kada je i Tuđman navijao za njih?

Guest Bata Životinja

nameštanje tekmi, franjevačke simpatije, šurovanje porodice Anjeli sa Musolinijem, to što je većina fašista navijala, navija i navijaće za Juventus...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...