Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Jebote,ovi franjevci su zaista najveci pacenici u univerzumu...uz par izuzetaka naravno,ali ih je malo.

Koga boli kurac za Evropu,ne bi mi dogurali nigde tamo,samo bi se brukali.Bitno da Vucko resava do kraja mandata jos barem 2-3 titule i to je to.Zvezda ce ostati u kurcu dok se ne proda nekom pescanom crncu.Kakvi bre prosperiteti,kakve budalastine,sta se tripujete.

je l' PFC ide u kvalifikacije za LŠ?

Underkuruz said:

Победе Партизана желим само у ЕЛ и против хрватских клубова, у осталим такмичењима не.

• Upvote 3
  • Downvote 1

Stvarno mi se bila smucila sva ona kuknjava "Ne dam titulu" itd. Tim koji iza sebe sve ove godine ima prvog covjeka saveza, sad najednom zeli da se igra fer-pleja i ne zeli da mu se "ukrade" titula. Jadno.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Ma sta se bre opterecujete sa tim pacenicima franjevackim,koji vam kurac.Titule su zagarantovane svakako.Nema vise DS-a,sada je SNS.

Treba se opterecivati sa dugovima kluba.Pescani crnac izvlaci Zvezdu,ako nema toga onda samo krasti titule i staviti katanac posle sledecih izbora.

Guest Bata Životinja

bolji tim smo stalno imali a Kokarda krvava primala pare od države

Ma sta se bre opterecujete sa tim pacenicima franjevackim,koji vam kurac.Titule su zagarantovane svakako.Nema vise DS-a,sada je SNS.

Treba se opterecivati sa dugovima kluba.Pescani crnac izvlaci Zvezdu,ako nema toga onda samo krasti titule i staviti katanac posle sledecih izbora.

pomešao si topike, o Juventusu na drugoj temi

• Downvote 8

@runner Zajebi ti partizan, imaš svoje dvorište... Spektakularniju garnituru lopova i crnu rupu srpski fudbal ne pamti.

Partizan, reče Gospodar, je od države video milionče jedno, živi od svojih transfera i pliva.

Vi...

Ako ništa, otet je državni novac, a rezultata nigde, već i ove spektakularne bruke.

Edited by truliandedzombileš!

@Salvation

Sa nepravdom se nikada ne treba miriti, treba se protiv nje boriti. Ajde, razumem ovu balavrdiju i klince što se nadmudruju oko kluba za koji navijaju po principu " moj tata je jači od tvog", ipak ozbiljni ljudi mraju da sagledaju činjenice.A činjenica je da onakva Zvezda nije imala nijedan ( i još jednom nijedan) poraz do utakmice sa Partizanom. To je neosporiva statistika i može se proveriti. Nisu u UEFA-i sisali vesla, takav SNS klub ne može nos prolomiti van granica Srbije.

A činjenica je da onakva Zvezda nije imala nijedan ( i još jednom nijedan) poraz do utakmice sa Partizanom. To je neosporiva statistika i može se proveriti.

Znaci Arsenal pre 10 godina je namestio titulu.

Nisu u UEFA-i sisali vesla, takav SNS klub ne može nos prolomiti van granica Srbije.

Da,uefa i fifa su poznate kao postene organizacije.

Guest Bata Životinja

ma Tole namestio da FIFA nađe kriminalno kršenje finansijskog fer pleja, i to još kod tima kojeg finansira država

Lemi, sastavi se s pameću

Guest Bata Životinja

opet piješ Lemi, pa ne vidiš da jebem tebe

ali realno, ako hoćeš mogu da ti ispostavim i kad sam jeo, jebo, i kad serem, i koji je oblik izmeta, ako te zanima, mislim, nisi doktor, ali si znatiželjan

• Upvote 1
  • Downvote 1

Kako nema rezultata? Pa titula je osvojena,sto je pobeda srpskog fudbala.

I ja ti čestitah tu titulu.

No, nije to nikakva pobeda srpskog fudbala. Zajebi franjevce i ta sranja. Kakav je to klub - reče UEFA danas. Gomila lopova, crna rupa sa neobjašnjivo velikim budžetom, koji opet nije dovoljno velik...

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 2
  • Downvote 1

@Snajder A od koga da ima poraz, majke ti? I vi i dalje tripujete da ste nas silno naigrali sto ste u nadoknadi vremena iz kontre posle nedosudjenog faula uspeli da dobijete posle nasih DVA promasena penala (od cega i najveci ostrascenik mora da kaze da je makar jedan 1000% validno dosudjen). Pritom smo mi odigrali najgoru utakmicu u polusezoni, i opet ko iz picke mogli da dobijemo makar nereseno. Sve mogu da slusam, ali fantomske price o fenomenalnom groblju koje samo zahvaljujuci vucicu nije osvojilo prvenstvo a inace jebe koga stigne, to je stvarno smesno da iole ozbiljan navijac misli.

Edited by Salvation
  • Upvote 2
  • Downvote 2

@komodor

Volis srpkinje?

@ Srajder A od koga da ima poraz, majke ti? I vi i dalje tripujete da ste nas silno naigrali sto ste u nadoknadi vremena iz kontre posle nedosudjenog faula uspeli da dobijete posle nasih DVA promasena penala (od cega i najveci ostrascenik mora da kaze da je makar jedan 1000% validno dosudjen). Pritom smo mi odigrali najgoru utakmicu u polusezoni, i opet ko iz picke mogli da dobijemo makar nereseno. Sve mogu da slusam, ali fantomske price o fenomenalnom groblju koje samo zahvaljujuci vucicu nije osvojilo prvenstvo a inace jebe koga stigne, to je stvarno smesno da iole ozbiljan navijac misli.

Jebote smesan si,sta se lozis toliko.

Edited by lemmy sixx

I ja ti čestitah tu titulu.

No, nije to nikakva pobeda srpskog fudbala. Zajebi franjevce i ta sranja. Kakav je to klub - reče UEFA danas. Gomila lopova, crna rupa sa neobjašnjivo velikim budžetom, koji opet nije dovoljno velik...

Ma jebes franjevce,ja kazem da je to pobeda srpskog fudbala jer je titulu uzeo najveci srpski klub i najveci klub u ovom delu Evrope.

UEFA je lopovska organizacija.To kao kada kazes da nama nemci seru o genocidu.

Ostalo si u pravu,ali jebiga to moze resiti samo pescani crnac.Ili katanac.

• Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...