Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Чији је уопште играч Павловски? Колико се сећам, он је отишао тамо на зајам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ma ko ce to znati. Ima sada da nam dodje pola ofke za dz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Share Posted June 21, 2014 i opet ćemo imati kurtonski tim, dok će klub voditi kurtonski ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 To se podrazumeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Нашао Терза коме да продаје своје играче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 ma kad dođe Ćiro u Novi Pazar zna se ko će biti šampion Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ustasa na klupi,balije na tribinama. Mrzecu ih iz dna duse.Ima da se vratim na Spartakov stadion samo da im se popisam na golmana. продаје :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Чији је уопште играч Павловски? Колико се сећам, он је отишао тамо на зајам. Ипак се враћа у офк или ови лажу. http://www.transfermarkt.co.uk/marko-pavlovski/profil/spieler/168955 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/rastanak-stojanovic-vise-nije-trener-crvene-zvezde-183959.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Преузеће Лалатовић, један кроз један. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Neka dodje,delija moj Zvezda u srcu zauvek,samo crveno belo pusite ga pederi, pusi ga kuruze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 Ma nek pusi kurca govno mafijasko Zvezda ce da zivi dokle god sam i ja ziv jer on je gnjida jebena a ja moju zvezdu zvezdanu volim do groba JEBITE SE KURVE, ZVEZDA CRVENA U MOJOJ DUSI ZIVECE ZAUVEK!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/abiola-dauda-uhapsen-na-aerodromu-nikola-tesla/79035 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 ^Koji raspad sistema, covek je toliko vreme u klubu a nema radnu i boravisnu dozvolu. Cirkus. http://www.mozzartsport.com/vesti/mozzart-sport-lalatovic-novi-trener-zvezde/79046 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Како ће регистровати те играче што планирају да доведу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) I kojim parama ce da ih plate? Ja bih bio najsrecniji da zaista jedne sezone zrtvujemo titulu, pocnemo od nule sa decom iz zvezde, ofk-e i sta vec ali da to bude i sezona kada ce se otpisati 50 milki duga u klub dovesti neki iole posten svet da ga vodi. Ovako ce svi ovi jadni potpisati, slikati se i kenjati kako su ceo zivot sanjali o zvezdi, gristi polusezonu mozda dok ne shvate da nemaju ni za topli obrok i opet prica jovo nanovo. Edited June 22, 2014 by Salvation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 a gde da nađu 50 miliona za jednu sezonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Od te price sa kretanjem od nule sa decom kluba nema nista. I tu decu treba platiti, nece ni oni da igraju za dzabe. Ili ce igrati i pobeci posle jedne sezone. Drugo, kakvu to omladinsku skolu Zvezda trenutno ima? Koliko igraca iz te skole je napravilo nesto? Pa i ovi igraci koji su igrali ove sezone jedva da su nesto novca primili posle svih onih revizija ugovora. Ceo sistem je urusen (ako ga je i bilo). Ovo vracanje duga od 50 milki za jednu sezonu necu ni da komentarisem. Zvezdu samo moze da spase neki pescani crnac sto bi Lemi rekao, ali ni oni nisu bas toliko ludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 naravno da može da se vrati za jednu sezonu, eventualno dve npr, bar pola toga se nalazi kod Džaje, prodate njegove nekretnine, pronađete mu račun u Švici, i pošaljete na zatvorsku pasuljčinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 a gde da nađu 50 miliona za jednu sezonu? Pa kod nekog pescanog crnca, rusa ili naseg tajkuna, kazem ti Ne znam, brine me iskreno veoma ova nova sezona, ako se po jutru dan poznaje morace Vucko da spasava stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 svaki put kad za tog degenerika napišete "Vučko", nestane jedno pleme u Africi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 mislim da nema 'leba od tih sultana i ostalih pički materina daće im kurtončina Beograd na vodi i dovesti ih u Zvedu, ali boleće njih kurac za Zvezdu ista priča kao sa Gaspromom, svi se popalili kad nam postali sponzor, pričali kako ćemo biti novi Šalke i Zenit, a na kraju ispade kara banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Itekako ima leba,samo treba znati privuci ih. Ti kada kupis Zvezdu, ne dobijas samo klub, vec dobijas i stadion kao i zemljiste.Treba na taj nacin privlaciti potencijalnog kupca.Klub je tvoj ako vratis sve njegove dugove i ulazes lovu u njega.Mi cemo ti dati neku manju parcelu gde ces izgraditi manji stadion,a ti stari porusi i na tom zemljistu radi sta hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 kurac, znaš i sam kakav bi haos nastao kad bi neko hteo da sruši stadion plus, na tom stadionu ima 14 redova hipoteke ako Zvezda ne vrati dugovanja, k'o što neće, od para od prodaje kluba i stadiona prvo moraju da se izmire ti u čiju su korist hipoteke uspostavljene teško da će neko kupiti PFC ili Zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts