Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

I kojim parama ce da ih plate? Ja bih bio najsrecniji da zaista jedne sezone zrtvujemo titulu, pocnemo od nule sa decom iz zvezde, ofk-e i sta vec ali da to bude i sezona kada ce se otpisati 50 milki duga u klub dovesti neki iole posten svet da ga vodi. Ovako ce svi ovi jadni potpisati, slikati se i kenjati kako su ceo zivot sanjali o zvezdi, gristi polusezonu mozda dok ne shvate da nemaju ni za topli obrok i opet prica jovo nanovo.

Edited by Salvation

Od te price sa kretanjem od nule sa decom kluba nema nista. I tu decu treba platiti, nece ni oni da igraju za dzabe.

Ili ce igrati i pobeci posle jedne sezone. Drugo, kakvu to omladinsku skolu Zvezda trenutno ima? Koliko igraca iz te skole je napravilo nesto?

Pa i ovi igraci koji su igrali ove sezone jedva da su nesto novca primili posle svih onih revizija ugovora. Ceo sistem je urusen (ako ga je i bilo).

Ovo vracanje duga od 50 milki za jednu sezonu necu ni da komentarisem.

Zvezdu samo moze da spase neki pescani crnac sto bi Lemi rekao, ali ni oni nisu bas toliko ludi.

Guest Bata Životinja

naravno da može da se vrati za jednu sezonu, eventualno dve

npr, bar pola toga se nalazi kod Džaje, prodate njegove nekretnine, pronađete mu račun u Švici, i pošaljete na zatvorsku pasuljčinu

mislim da nema 'leba od tih sultana i ostalih pički materina

daće im kurtončina Beograd na vodi i dovesti ih u Zvedu, ali boleće njih kurac za Zvezdu

ista priča kao sa Gaspromom, svi se popalili kad nam postali sponzor, pričali kako ćemo biti novi Šalke i Zenit, a na kraju ispade kara banana

Itekako ima leba,samo treba znati privuci ih.

Ti kada kupis Zvezdu, ne dobijas samo klub, vec dobijas i stadion kao i zemljiste.Treba na taj nacin privlaciti potencijalnog kupca.Klub je tvoj ako vratis sve njegove dugove i ulazes lovu u njega.Mi cemo ti dati neku manju parcelu gde ces izgraditi manji stadion,a ti stari porusi i na tom zemljistu radi sta hoces.

kurac, znaš i sam kakav bi haos nastao kad bi neko hteo da sruši stadion

plus, na tom stadionu ima 14 redova hipoteke

ako Zvezda ne vrati dugovanja, k'o što neće, od para od prodaje kluba i stadiona prvo moraju da se izmire ti u čiju su korist hipoteke uspostavljene

teško da će neko kupiti PFC ili Zvezdu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...