Srlandand Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Minvajl u JSL paralelnoj dimenziji, Jagodina 'oce da dovede Fredija Adua http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=07&dd=23&nav_id=880179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Legenda I on je kapiram bolji od ovih anonimusa sto zvezda opet kupuje na kilo i ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Kakva je to menadzerska zver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jagodina-fredi-adu-je-stigao-188203.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Zamisljam Palmu koji pika PES i preuzima stvari u svoje ruke, sto se pojacanja tice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 jagodina ovo sranje osvojiti mora. krcun zvezdin >>>> terza kufer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-menadzer-ino-rafali-i-koliki-je-njegov-uticaj-na-zvezdu/81456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Koji smo pajserski tim, strasno. Jeste ovaj Hanover Bundesligas, samim tim i ozbiljan tim, ali ljudima je trebalo vise od pola sata da uopste krenu da igraju, mogli smo da im do tada nabijemo 5 golova. Ali ne, oni su u 11.om vodili 2-0 i od tada je krenulo klasicno srpsko bunarenje 80 minuta, i eto na kraju rezultata. Mislim, jbg, prijateljski mec, ali ako se po jutru dan poznaje jos jednu sezonu cemo drviti kurac, po obicaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Ako se po jutru dan poznaje, zatvoricete sve gde se u mogucnosti (kao i mi), a od fudbala kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Umalo da pomislim da je ovo Kuruz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Patike ga odale. Koki nikad ne bi obuo ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Na to sam i mislio. Odlutale mi misli kad sam ugledao crveno-beli dres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 pa kakav mu je to grb na šorcu, Zvone Boban stajl Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Кева му из Чачка па носи овај дрес 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=08&dd=06&nav_id=885087 Dr Terzic prodaje muda za bubrege. Doveli 10 igraca, 40 u prvom timu, na platnom spisku. Prvo im budze ugovore, a onda kukaju kako su pred gasenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Završiće to Terzija sa Vučićem. A i Vujošević je kukao čitavo vrijeme kako će se Partizan ugasiti, pa evo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Kukao i doveo 10 igraca za nedelju dana. Tako to radi Vujosevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Doveo 10,od toga 8 iz ofke.I to ti je cudno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 I budjav lebac se placa. Neka su dosli za 0 dinara, na platnom su spisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Zar nisu svi došli zbog ostvarenja dečačkog sna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Jesu. Terzic prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 @dovla za dom spreman Ako on slobodno hoda zemljom,slika se po televiziji i ima funkciju u savezu a do nedavno je bezao iz zemlje,vijao ga interpol i bio je u bajbokani,sta te onda cude ovakve stvari?Sve se moze resiti. Ako Barselona skida sama sebi zabrane transfera,PSZ i Siti kupuju igrace za 10-ine miliona eura iako nemaju na to pravo,nije ni cudno sto u nasoj sugavoj drzavi prolaze ovakve stvari. Zar nisu svi došli zbog ostvarenja dečačkog sna? Pa koliko god to vama bilo smesno,sigurno da neki i jesu.Zvezda je u kurcu,ali i dalje je cast nositi njen grb.Ninkovic je prvi dokaz za to.I alal mu vera. Ja cu naprimer grb nositi do kraja zivota,i navijati za zvezdu moju zvezdanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Lemi, ne sporim sve sto si napisao, ali ja ti govorim o tome kako se kuka na nemastinu, a potpisuje 10 igraca bez problema. Tipa, 2 leva beka + Mijailovic itd. I ti shkartovi cekaju da im se isplati plata, a klinci iz omladinske skole tne mogu da igraju zbog menadzerskih kombinacija. Kazem klinci jer je Zvezda uzela titule u svim mladjim kategorijama, a videces koliko ce njih zaigrati za prvi tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Stoji sve,u pravu si.Izneo si cinjenice,meni ostaje samo da se slozim sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts