Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Koji smo pajserski tim, strasno. Jeste ovaj Hanover Bundesligas, samim tim i ozbiljan tim, ali ljudima je trebalo vise od pola sata da uopste krenu da igraju, mogli smo da im do tada nabijemo 5 golova. Ali ne, oni su u 11.om vodili 2-0 i od tada je krenulo klasicno srpsko bunarenje 80 minuta, i eto na kraju rezultata. Mislim, jbg, prijateljski mec, ali ako se po jutru dan poznaje jos jednu sezonu cemo drviti kurac, po obicaju.

@dovla za dom spreman

Ako on slobodno hoda zemljom,slika se po televiziji i ima funkciju u savezu a do nedavno je bezao iz zemlje,vijao ga interpol i bio je u bajbokani,sta te onda cude ovakve stvari?Sve se moze resiti.

Ako Barselona skida sama sebi zabrane transfera,PSZ i Siti kupuju igrace za 10-ine miliona eura iako nemaju na to pravo,nije ni cudno sto u nasoj sugavoj drzavi prolaze ovakve stvari.

Zar nisu svi došli zbog ostvarenja dečačkog sna?

Pa koliko god to vama bilo smesno,sigurno da neki i jesu.Zvezda je u kurcu,ali i dalje je cast nositi njen grb.Ninkovic je prvi dokaz za to.I alal mu vera.

Ja cu naprimer grb nositi do kraja zivota,i navijati za zvezdu moju zvezdanu.

• Upvote 1

Lemi, ne sporim sve sto si napisao, ali ja ti govorim o tome kako se kuka na nemastinu, a potpisuje 10 igraca bez problema.

Tipa, 2 leva beka + Mijailovic itd. I ti shkartovi cekaju da im se isplati plata, a klinci iz omladinske skole tne mogu da igraju zbog menadzerskih kombinacija. Kazem klinci jer je Zvezda uzela titule u svim mladjim kategorijama, a videces koliko ce njih zaigrati za prvi tim.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...