lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Ja bolestan? Ja sam u tim godinama radio i zaradjivao pare,nisam se tukao sa kojekakvim sljamom i plasio ljude po gsp-u. Doduse,to nisam radio ni sa 15 godina.Maloumnice. I ajde prestani srati vise.Navijacki si maloumnik,jedinstven slucaj na svu srecu,i prestani se vise pravdati sa tim budalastinama u koje si sam sebe ubedio.Navijaj za Partizan koliko hoces,samo nemoj kenjati ovde. Изгубљене генерације, хоћеш рећи. Ne.Hocu reci maloumnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 popušiš mi kurac, pre svega a drugo, ja sam u to vreme studirao sa uspehom sad radim, od svojih ne tražim ni dinar, pa i dalje idem na utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Леми живи као шеф. Ја сам увек волео издајнике и оне одбачене. Николу Алтомановића, Љотића, Партизан и оне око Партизана, Звоне Бобана итд. Зато могу да кажем да је Коки симпатичан као такав, издајник. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Nema nista lose u tome sto se ide na utakmice. Lose je tuci se sa kriminalcima,plasiti gradjane,i ugrozavati tudji zivot.A to si radio ti,a ne ja.Pa ti vidi onda ko je bolesnik. A ovo tvoje navijanje...pa mozda i ne bi bilo toliko iritantno da se ne kurcis sa tim.Na svu srecu,jedini si takav primerak na svetu.jedini primerak toga tipa navijackog maloumnika I ajde vise prestani srati o moralu i principima,to jedino sam sebi mozes prodati.Pa stani onda ispred ogledala i uveravaj sebe u to,nemoj ovde nas smarati. Леми живи као шеф. Ne kao sef.Kao direktor i gazda. Николу Алтомановића, Љотића, Партизан и оне око Партизана, Звоне Бобана итд... Sve je jasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Jedan moj svedok saradnik baš završio naš Pravni, prosek 9.50, grebe se od svojih, zvezdaš od malena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 ko se kurči, volino, komentarišem igru i ostalo i moram da se sprdam sa vama koji volite Čovića i drugare ugrožavao tuđi život? čime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Нотари леее Хоће да нас униште То што грми то су наше Адвокатске коморе 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Eto im protesta danas,a Radmiz prdi po yumu.Sacekajmo samo da se osvesti iz ludila i spozna istinu,pa promeni zanimanje...ode u veterinare. i moram da se sprdam sa vama koji volite Čovića i drugare Ja volim Zvezdu.Kao sto si je nekada i ti voleo. ugrožavao tuđi život? čime? Sakama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 o čemu li ti pričaš... u tuču upali slučajno, ispali pijani iza Hrama, niko ne zna šta se desilo, niti se bilo ko od nas tukao tu tvoju Zvezdu je Čović zaledio na protest krećem za pet minuta, Trg Nikole Pašića mi je na 2 minuta peške Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Jebo te Covic posred guzice da te jebo vise. Zvezda je grb,ime i boje.Ne papir.I da,to je moja Zvezda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Ajd teraj se u kurac,jebala te Vojvodina,cmar srpskog fudbala. Taj čmar je osnovan kada u Beogradu nisu ni čuli za fudbalsku loptu. http://www.youtube.com/watch?v=Vp_hlvPytzw Pozdrav. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Taj čmar je osnovan kada u Beogradu nisu ni čuli za fudbalsku loptu. I to im je vrhunac.Sto su ranije culi za fudbalsku loptu.I dan danas ne znaju sta sa njom da rade. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 može samo kurčine da se napuši smrdljiva komunjara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Koja? Mislis na ovu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Za druge se navija, Partizan se voli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 I to im je vrhunac.Sto su ranije culi za fudbalsku loptu.I dan danas ne znaju sta sa njom da rade. Ovi drugi kao znaju? Naravno, bitno je to što je Vojvodina osnovana ranije, ali to u Beogradu nikada nećete razumeti. I ne treba. Ionako nema veze sa fudbalom, koliko sa nekim drugim stvarima. Inače, ne zamajavajte se sa tim klubovima iz Srbije... Zna se ko je najstariji. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Ovi drugi kao znaju? Naravno.Sto dokazuju rezultati,titule,Zvezdino osvajanje LS, Partizanovo finale LS,i gomiletina igraca svetske klase koje su ovi klubovi proizveli. Naravno, bitno je to što je Vojvodina osnovana ranije, ali to u Beogradu nikada nećete razumeti. I ne treba. Ionako nema veze sa fudbalom, koliko sa nekim drugim stvarima. Inače, ne zamajavajte se sa tim klubovima iz Srbije... Zna se ko je najstariji. Debilko,ja sam iz Subotice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Vi'š da je preleteo iz SPS-a u naprednjake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Naravno.Sto dokazuju rezultati,titule,Zvezdino osvajanje LS, Partizanovo finale LS,i gomiletina igraca svetske klase koje su ovi klubovi proizveli. I moja baba nekad bila devojka... Danas kapiten Zvezde prelazi u 2. tursku ligu, a Partizan ispada od šampiona Bugarske, reprezentacija igra neizvesnu utakmicu protiv Albanije. Debilko,ja sam iz Subotice. Moje saučešće. Preseli se u Novi Sad dok si još uvek mlad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Jebo te Covic posred guzice da te jebo vise. Zvezda je grb,ime i boje.Ne papir.I da,to je moja Zvezda. imaš onda i Crvenu zvezdu iz Vojvode Stepe Čovićev pulenu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 (edited) Bravo. Ljubi te Everlast. @Tag hoya Pa izvini,ali ti si ovde poceo pricati o babama dok su bile devojke. Doduse,Vojvodina je babina baba od vajkada bila. Hocu garisa,evo sve trcim. Nadjemo se u Jamajka naselju. Edited November 4, 2014 by lemmy sixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Од тих их Војводине, само Пролетер. Немојте да се зајебавамо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Ни Пролетер није онај стари. Имају двехиљаде нешто у презимену. Онај прави је угашен скроз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts