Мајор Гашпар Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 tole lopove Данас се у Нишу скандирало .- Узми Толе шесту титулу.
Џрк Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 realno, ne zna se sta je gore u ovoj zemlji - da li 'igraci' ili 'sudije'.
Vic Rattlehead Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Sramotan penal, stativa Mudrinskog ali to ne bi smjelo da budu problemi protiv ekipa kao što je Jagodina.
Grob Bez Dna Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 (edited) Kakvo sranje od utakmice. Onaj sudija je pobedio, majke mi. Potpuno nepotreban faul Maksimovica, koji umesto da dobije crveni i bude neki slobodnjak, ovaj pajser to zaboravi ali dosudi presmesni penal. Da ne pricam sto covek nije cuo da kada je igrac povredjen odmah se donose nosila a ne da se ovi dziberi valjaju 90% drugog poluvremena i kradu vreme. Naravno, znao sam da ce Zvezda izgubiti cim je pao izjednacujuci gol, ljudi su taman krenuli da igraju kada ih je to preseklo, a kakvi su neiskusni sabani moglo se pretpostaviti da ce previse ispizdeti i na kraju jos primiti neki, sto i jesu. Ali, realno, koliko god da je sudija masakrirao zvezdu (nije samo penal i to pustanje valjanja ovih likova, nego je tu bilo vise sumnjivo nedosudjenih prekrsaja u napadima zvezde - tipa nad vesovicem) sami su krivi sto od pocetka nisu igrali fudbal, prvo poluvreme je bilo sramota. nije bio penal. ali, zasto niste dali gol posle penala? bilo je i vise nego dovoljno vremena. i ne znam kako vas nije sramota da kukate na izmisljene penale. a bice vam svakako vracen. btw, maksimovic je trebao da dobije crveni, po pravilima. Edited November 3, 2012 by Grob Bez Dna 1 1
Џрк Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 slazem se, mnogo losa igra (izuzimajuci period od gola pa do penala). ali, ako cemo malo da pricamo o teorijama zavere, deder napisi mi situaciju u zadnjih par godina, u kojoj je Partizan drasticno ostecen? sto se Zvezde tice, evo npr. ove, i onog ponistenog gola u Kupu Milijasa. ja nesto ne mogu da se setim da je groblje igde drasticno osteceno. naravno, jos jednom, svinjoglavi neka se tera iz Zvezde, i cela njegova klapa, kojoj ce ova situacija od veceras da posluzi za jos jedno prodavanje magle.
Mita Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 AXXAAXXA XAAXAXXA AXXAAX AXXAX XAAXAX XAXAXA XAXAXAXA AX AXAXAX XAXAAX AXXAXAX AAXAXXAX XAXAXA XAXAXA 2 1
vudun Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Ја сам био у кавезу где није имала ни ваљана столица. А иначе ништа специјално није стадион. Вероватно ће утисак да поправи она трибина изнад истока ако је икада заврше. Некако је склепан стадион. Као да су реновирали тек реда ради. Трава је била добра. Ти си био на северу? kultni kavez na severozapadu, predviđen za rušenje sa kompletnom zapadnom tribinom... ma, totalni fušeraj od rekonstrukcije. bolje da ne kopam po slikama da ne zgražavam javno mnjenje. ove sezone sam uskakao samo u kup okršaju, kad su lukićevi puleni navraćali.
Sreta Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Ruglo od tribine i od igraca, vagali smo nas par u putu hocemo li na basket ili na fudbal i naravno odemo na ruglo. Svaki klosar koji nema sta da radi, dodje na sever da se 'provede', pa jos povedu i kurvice iz kraja da bude potpuni ugodjaj... Koliko mi je odvratno bilo, ni litar loze i par komada piva ne ne odagnase. Trezan sam i hvala kurcu da nemam neke droge inace bih se usro sada... STA NAM SADA VREDI NOVOSADSKI VASAR KAD NA NJEMU VISE NE PEVA NAS JASAR
Hail Metal Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 ne znam sto cigani kukaju na penal , ap gol uospte i nije dat iz penala , ovo je prva utakmica u proteklih 20 god da nije sudjeno u korist zvezde vec posteno . 4 2
kuruz Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 де је више то саопштење оћемо саопштење саопштења дај нам насушнога 2
Мајор Гашпар Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 http://www.mondo.rs/s265731/Sport/Medo_Kamara_trazi_mnogo.html
Јарослав Posted November 5, 2012 Author Report Posted November 5, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/fss-suspendovao-sudije-koje-su-ostetile-zvezdu
kuruz Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=05&nav_id=657924 EVO GA BRAĆO! NJ. K. V. Saopštenje!
Imrahil Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Crvena zvezda je jedna od najvažnijih srpskih institucija tako da napadi na nju imaju svoju pozadinu. Uništiti klub koji je ponos Srbije, o čijem podvigu osvajanja Lige evropskih šampiona sportisti sveta i danas pričaju sa divljenjem, znači uniziti Srbiju. Objasnili
Salvation Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 (edited) nije bio penal. ali, zasto niste dali gol posle penala? bilo je i vise nego dovoljno vremena. i ne znam kako vas nije sramota da kukate na izmisljene penale. a bice vam svakako vracen. btw, maksimovic je trebao da dobije crveni, po pravilima. Brate, da li si ti uopste procitao moj post? Rekao sam a) trebalo je da bude crveni i b ) sami su krivi pajseri, na stranu sto ih je sudija u tom i jos nekim slucajevima ostetio. Inace, sudjenje je katastrofa, igraci gori ali niko ne moze da zajebe UO i Lukica.. pa jebote.. sta je potrebno da bi se ovi ljudi sklonili i prekinuli da cak i najopustenije kezual navijace zvezde blamiraju iz dana u dan? Jedno je gubiti ali nesto sasvim drugo biti takva luzercina i demagog.. bljuje mi se vise. Edited November 5, 2012 by Salvation
Мајор Гашпар Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 http://sportal.rs/news.php?news=86028
Мајор Гашпар Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Видех код Лаловића да је Лукић дао оставку. Човек новинар, да му верујем.
..charlie.. Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 (edited) Da, na rsb-u se vec uveliko slavi. SOS je nezvanicno saznao da je Lukic dao ostavku. Svi se nadamo da ce biti i zvanicno. Najbitnije je da sa njim ode i ostatak ekipice na celu sa Vesicem. Ako ne odu oni, onda nije morao ni on, ukoliko je i otisao, jer nije prvi put da je Lukic navodno doneo definitvnu odluku da ode. Sacekajmo ipak da se to ozvanici... EDIT: Tacnije, slavilo se posto im je pao sajt... Edited November 7, 2012 by ..charlie..
El Karnisero Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Нисам ја сигуран у то,реаговао сам понесен емоцијама.
kuruz Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 ne radi ni ciganski forum, a baš me zanima šta će Generalštab da izjavi
Мајор Гашпар Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Ала ће бити добра ноћ, предосјећам.
..charlie.. Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Ала ће бити добра ноћ, предосјећам. Ha ha ha, kralj si... Ostaje nam samo da se nadamo da je informacija istinita. E sad... http://www.zurnal.rs/2012/11/07/tuzilastvu-predlozeno-da-odustane-od-gonjenja-dzajica/index.html Tuzilastvo valjda ima tri dana da odgovori na predlog. Kuruz verovatno bolje zna kako to funkcionise...
Recommended Posts