vudun Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) Ne znam za espees preletača, ali ja bih pre živeo u Ljubljani nego u Beogradu. A volim Partizan jebi ga. Ušlo u krv i gotovo. U stvari, živeo bih radije i u bijelom Zagrebu gradu - samo ne u Beogradu. U stvari, volim jedino košarkaški klub zbog još uvek nenarušenih familijarnih odnosa, a ima tu nešto i nostalgije iz detinjstva. Leprous - smeće, Load - biblija. Edited January 3, 2015 by vudun 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Кад смо код Мијата, ја ти тврдим да 95% играча Војводине машта да игра у Партизану или Звезди. Бар једну годину или бар да би се боље продали. Naravno, zato sto je klub u kome igraju kurtoncina...bila od vajkada, vazda ce i biti. I nema gorih ljudi od vojvodjanskih separatista i kompleksasa...to su ultimativne pizdurine, ljudski izmet i skart, za njih je cak i Blagoje covek. Ne znam za espees preletača, ali ja bih pre živeo u Ljubljani nego u Beogradu. A volim Partizan jebi ga. Ušlo u krv i gotovo. U stvari, živeo bih radije i u bijelom Zagrebu gradu - samo ne u Beogradu. U stvari, volim jedino košarkaški klub zbog još uvek nenarušenih familijarnih odnosa, a ima tu nešto i nostalgije iz detinjstva. Leprous - smeće, Load - biblija. Ne bih ni ja nikada ziveo u Beogradu, ali kakve to veze ima? To je glavni grad moje zemlje, i ziv bio i sve najbolje mu zelim. Sve je to Srbija, nasa zemlja. Za Zvezdu ne navijam zbog Beograda, vec zato sto je to Zvezda moja zvezdana. Da se preseli u Zitiste (rodnu grudu onog banacanina Radomira Bogdanovica Kuruza) navijao bih i dalje za nju...navija se za grb,boje i ime. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 (edited) Ne bih ni ja nikada ziveo u Beogradu, ali kakve to veze ima? To je glavni grad moje zemlje, i ziv bio i sve najbolje mu zelim. Sve je to Srbija, nasa zemlja. Doterali smo cara do duvara i sve su maske pale - Srbija više ne postoji. Laku noć, deco. Ta igrica je obrnuta. Ovo za Ljubljanu ljubljenu i Zagreb sam više mislio figuratiuuuno. Za Zvezdu ne navijam zbog Beograda, vec zato sto je to Zvezda moja zvezdana. Da se preseli u Zitiste (rodnu grudu onog banacanina Radomira Bogdanovica Kuruza) navijao bih i dalje za nju...navija se za grb,boje i ime. E, kad bi se preselila u Žitište, možda bih i ja počeo da navijam za nju; prešao bih preko kradenog imena, ružnog grba i kurvanjskih boja. Samo KK i Todorićeva filozofija života. Edited January 4, 2015 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Рецимо да се добро удао и да га не занима иностранство. Овако само хуље говоре. Најјачи сте мени ви Војводинаши. Пуца вас комплекс Београда, а дупе би дали да будете део истог. Зарачунали сте колико вам је струје и пшенице отишло за наредних 250 година. Ах, ти близанци у кожним мантилима са петокраком на челу. Кад смо код Мијата, ја ти тврдим да 95% играча Војводине машта да игра у Партизану или Звезди. Бар једну годину или бар да би се боље продали. Фурате се на аутономија стајл, а дупе би дали да су и клуб и навијачи у том фазону, али у курцу месецу. Сад ти смета што се Вавићи уграђују, а Бата КК је то никада није радио, он је светац. Niko autonomiju nije pomenuo pre tebe. Zato se ja i ložim na to. Dok sam živeo u Beogradu, bio sam hardcore autonomaš, ali samo zato što gomila seljobera sa Kosova i sl. nikada u životu nije otišla dalje od Beograda i videla npr. Mađara ili ne daj bože Slovaka. Išlo mi je super, išao sam svaki dan ljudima na živce i bilo je skroz kul i zabavno. Gradska deca su kontala te fore, dok je narod iz Mirijeva, Kaluđerice, MML-a i sl., kao i dođoše, bilo teško uveriti u to da se zajebavam. Ti navijaj za koga hoćeš... Ako već pripadaš nekoj kvaziintelektualnoj eliti moraju ti smetati naslovi u novinama (ovim redosledom): - Zvezda duguje 45 miliona - Zvezda duguje 47 miliona - Zvezda duguje 50 miliona - Zvezda duguje 55 miliona - Vučić: Država mora da štedi, smanjujemo plate i penzije 10% - Zvezda dovodi Balotelija iz Nigerije U normalnoj državi bi navijači sličnog kluba bojkotovali taj kriminal i krimose tipa Terzić, Džajić & co, javnost bi ih razapela, ali u Srbiji to tako ne ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Nije Balotelija nego Drogbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Igra kao Drogba, ali mentalitet Balotelijev. Ne kontaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Боли те паткица, ти имаш те чланске књижице СПС-а, СНС-а и ко зна чије још... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 ja bih pre navijao za zvezdu iz železnika (može i iz žitišta), bez obzira na nepostojanje istorije i titula, nego tamo neku vojvodinu. čukarički >>>>>>>>>>>>>>>>>> vojvodina. i ofka, samo da nije slinav kakav danas jeste. a separatisti autonomaši vojvođani i ostalo dno srpskog roda nek prvo vrate vojvođansku baranju i zapadni srem, pa da pričamo posle. pičke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Супер сте ми ви грађани, који се смејете провинцијалцима и људима са Косова, баш сте фаце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 и људима са Косова 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Поздравио те Мирко Марјановић и рекао да је Земунело баш супер. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 slika sa mojacrvenazvezda.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 А ДРАГИ МОЈ ПРИЈАТЕЉУ ВИДИМ И ДА ИМАМО ЗАЈЕДНИЧКЕ ПРИЈАТЕЉЕ, И ВИДИМ ДА СМО ИСТИ ДРАГИ МОЈ ПРИЈАТЕЉУ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 6, 2015 Author Report Share Posted January 6, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/mijailovic-dobio-pisanu-odluku-na-marakani-dzoni-izbacen-si-iz-nase-kuce/93701 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 Džoni brate, care, delijo.... Istraj!!! Terzo odlazi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Дошло време да Џони подвуче црту. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 Džoni, ćini mi se, mnogo crta vuče pre ovog podvlačenja. Nema drugog objašnjenja za ovo ponašanje. Klasični, glupi retos.... Terzo odlazi! Srbija i Rusija su braća! Kosovo je Srbija! Pravda za Džajića! 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 http://mondo.rs/a761289/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Djordje-Despotovic-zaljubljen-u-Soraju-Vucelic.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 može da ne kasni plata "ozbiljna riba" trebala bi srednja škola biti obavezna za sve fudbalere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Нико не може бити ретард као фудбалери. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 E moj Majore, Perica nije zbog takvijeh operisa nos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Никослав Бјеговић је због таквих носио ону траку преко носа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 http://mondo.rs/a761...ju-Vucelic.html Kakva pajserčina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 Стиже стуб модерног Партизана. Херој улице. Како је усклађено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts