Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Да, али ће и њега продати и то врло брзо.

Јестровић осетио крв и трља руке.

Dolazim veceras u kafanu, a Lekic kaze, pa gde si Jestro :D

Zgranut sam osta :)

Edited by Sreta
  • Upvote 1

Realno, pojavice vam seki neki novi klinac, nema sumnje. Skuntelar i Lazovic su za nase prilike bili dobri napadaci ali nemojmo se zajebavati, pare koje ste dobili za njih niko normalan ne bi odbio. E sad, druga je prica gde ce te pare da odu i zasto nije napravljen plan unapred za neku adekvatnu zamenu..

Није проблем што су отишли нападачи, већ је проблем што су отишли недељу дана пре наставка првенства.

Остали смо са Којићем који је вечито повређен и Шапоњићем који је клинац.

Цена Шкулетићу сигурно не би ишла горе јер не би имао пакера какав је био Лазовић.

Треба да му носи слику у новчанику.

Ова управа завршава посао због којег је и доведена.

Ljudi moji pa Skuntelar pre nego sto je dosao kod vas vazio je kao neka tamo opcija u nekoj tamo Vojvodini, godinama dok su tamo igrali iole pristojni napadaci on je sluzio za dekoraciju. Apsolutno sve sto je uradio, kao sto kaze Major, je plod imanja Lazovica da mu napravi sansu, koju bi, pritom, neretko ujebao.. ali svakako daleko manje nego taj isti Kojic. Ne kazem da i tako nije najbolji cistokrvni spic bio kod nas ove sezone, ali ono..lik je otprilike u rangu Daude kada je crnac u formi, Mrdja je za njega bio doktor, a dobili ste 4 milke.. puna kapa, apsolutno, samo NARAVNO nije trebalo da bude uradjeno ovako. Jbg, ne brinite, i mi smo se potrudili svojski da vama olaksamo nastavak, i dovedemo se u jos veci minus, opusteno. Mozda cak i Vojvodina u nastavku postane konkurentna, ali da ne preterujemo.. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...