Jump to content

Recommended Posts

Posted

Нек се врати код нас не би имао ништа против.

Никакве замене за Бајка не долазе у обзир,само Кировски и Дмитровић. Обојица су репрезентативци,ваљда ваљају нечему.

Posted

Туга.

Какав Томић, мрзи га да се зноји.

Али реално, друг, шта је то Марковић епохално одиграо, па да се толико спомиње?

Коју је то јачу утакмицу издоминирао? Кажу, развалио против Интера...а мајстор промашио зицер зицера и уместо да добијемо, Партизан изгуби.

Одиграо је против тамо неког Хајдука или Борче.

Мени је он тренутно најодвратнији играч у Партизану. Кад кажем играч, мислим заиста на играче, а не на тамо неке Шћеповиће, Миљковића и сл. Залети се као дете дебил и закуца у неког штопера. То је све од Лазара ове сезоне.

Превише је полетео и одавно тај више главом није у Партизану.

Posted

Треба продавати играче на време,ево шта се десило са Лазовићем. Одличан играч али му је прекурчило играње у Звезди. На дербију и у Европи је играо одлично,ниједну малу утакмицу није одиграо на приближном нивоу.

Видим опет се помиње Лука као појачање,не би то било лоше. Ја лично навијам за Стевановића и Билбију из Војводине али ништа од тога,неће Бата Звезди да продаје играче.

Posted

По мени он није добио адекватну прилику у Војводини,као и Мудрински. А Лука није неки страшан играч али не видим да ми ишта боље можемо да доведемо. Какав је тај Косановић/Косанић/Косанчић неку штопер,млади репрезентативац,игра у Пољској. Као треба да дође уместо мртвог Максимовића.

Не свиђа ми се што ће изгледа Ожеговића да одјебу,мени делује као да је талентован.

Помиње се и Тијаго из Слободе,ок је али не видим како би се уклопио са Милијашем.

Posted (edited)

Jedino sto moraju da pisaju oko stadiona, mada s' obzirom da su dobili reflektore, pa ce sada igrati nocne utakmice, te nece biti problem naci mesto za ispustiti urin.

Izfuserirali su kao i stadion u Nisu, a pritom ga nisu ni zavrsili... Kvalitet stolica je uzasan. Jasno je da je bolji od livada u JSL, ali daleko je u odnosu na ono sto je moglo da se uradi sa tim novcem.

Edited by ..charlie..
Posted

Јагодински стадион је колико-толико пристојан кад се гледа са трибина, али је изван њега све смешно. Нема продавнице у близини, иза је аква-парк, прилаз трибини на којој смо били пре годину и по дана је преко ливаде, баш спрдња. Не знам како је са друге стране (то знају Цигани, њих су сместили на ову која је на слици скроз десно).

Сличан је прилаз и у Смедереву и то ми је жао, пошто је то најлепши стадион у држави.

Posted

Прилаз стадиону у Смедереву више не постоји,пошто је клизиште прорадило. Сад се иде некуд около,појма немам како.

У купу се навија за ОФК.

Posted

,., прилаз трибини на којој смо били пре годину и по дана је преко ливаде, баш спрдња.

Сличан је прилаз и у Смедереву и то ми је жао, пошто је то најлепши стадион у држави.

Kako si nam ti postao osetljiv , smeta ti i prilaz stadionu Spartaka tj suma :) , a ovamo trcis zimi u fantomkama , ali ok ako je zbog Nike patika i trenerke razumem ;)

Posted

не смета ми, мени је то са шумом забавно и лепо изгледа, ал није цивилизовано :mrgreen:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...