lemmy sixx Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 U Spartaku je bio zaista odlican,ali od tada ni traga ni glasa.Nemam pojma kakav je u Poljskoj.
Мајор Гашпар Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Раскинула је Висла уговор са њим. Вероватно није ни бранио.
kuruz Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Oće onaj Cigan iz Spartaka da leti? Vidim da su ga Marinci baš uzeli na zub.
El Karnisero Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Нек се врати код нас не би имао ништа против. Никакве замене за Бајка не долазе у обзир,само Кировски и Дмитровић. Обојица су репрезентативци,ваљда ваљају нечему.
Јарослав Posted December 10, 2012 Author Report Posted December 10, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/englezi-porucuju-da-je-transfer-markovica-u-celsi-gotova-stvar
Мајор Гашпар Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Нека иде више, пун ми је курац тог Марковића. Тркач тј. залетач у противничког играча. 1
Imrahil Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 A ko da igra umesto njega, Neca Tomić?
Мајор Гашпар Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Туга. Какав Томић, мрзи га да се зноји. Али реално, друг, шта је то Марковић епохално одиграо, па да се толико спомиње? Коју је то јачу утакмицу издоминирао? Кажу, развалио против Интера...а мајстор промашио зицер зицера и уместо да добијемо, Партизан изгуби. Одиграо је против тамо неког Хајдука или Борче. Мени је он тренутно најодвратнији играч у Партизану. Кад кажем играч, мислим заиста на играче, а не на тамо неке Шћеповиће, Миљковића и сл. Залети се као дете дебил и закуца у неког штопера. То је све од Лазара ове сезоне. Превише је полетео и одавно тај више главом није у Партизану.
El Karnisero Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Треба продавати играче на време,ево шта се десило са Лазовићем. Одличан играч али му је прекурчило играње у Звезди. На дербију и у Европи је играо одлично,ниједну малу утакмицу није одиграо на приближном нивоу. Видим опет се помиње Лука као појачање,не би то било лоше. Ја лично навијам за Стевановића и Билбију из Војводине али ништа од тога,неће Бата Звезди да продаје играче.
Мајор Гашпар Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Чуј. Билбија. Немој зајебавати. Лука патуљак. Рад му је плафон.
El Karnisero Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 По мени он није добио адекватну прилику у Војводини,као и Мудрински. А Лука није неки страшан играч али не видим да ми ишта боље можемо да доведемо. Какав је тај Косановић/Косанић/Косанчић неку штопер,млади репрезентативац,игра у Пољској. Као треба да дође уместо мртвог Максимовића. Не свиђа ми се што ће изгледа Ожеговића да одјебу,мени делује као да је талентован. Помиње се и Тијаго из Слободе,ок је али не видим како би се уклопио са Милијашем.
kuruz Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 не зајебавајте, Марковић је врхунски играч 2
Мајор Гашпар Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Да ли је то и показао? Можда је врхунски на менаџеру.
lemmy sixx Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 Da se svi navedeni igraci spoje,ne moze se jedan krsten napraviti.Pilicari.
Мајор Гашпар Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Куп: Јавор - Јагодина Војводина - ОФК
..charlie.. Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Evo kako izgleda stadion u Jagodini. Kao da je izgradjen pre 20 godina...
lemmy sixx Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Kakva nam je vecina stadiona,ovaj je jos i do jaja. 1
..charlie.. Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 (edited) Jedino sto moraju da pisaju oko stadiona, mada s' obzirom da su dobili reflektore, pa ce sada igrati nocne utakmice, te nece biti problem naci mesto za ispustiti urin. Izfuserirali su kao i stadion u Nisu, a pritom ga nisu ni zavrsili... Kvalitet stolica je uzasan. Jasno je da je bolji od livada u JSL, ali daleko je u odnosu na ono sto je moglo da se uradi sa tim novcem. Edited December 13, 2012 by ..charlie..
Јарослав Posted December 13, 2012 Author Report Posted December 13, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-na-prolece-igra-u-dresovima-olimpijakosa
kuruz Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Јагодински стадион је колико-толико пристојан кад се гледа са трибина, али је изван њега све смешно. Нема продавнице у близини, иза је аква-парк, прилаз трибини на којој смо били пре годину и по дана је преко ливаде, баш спрдња. Не знам како је са друге стране (то знају Цигани, њих су сместили на ову која је на слици скроз десно). Сличан је прилаз и у Смедереву и то ми је жао, пошто је то најлепши стадион у држави.
El Karnisero Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Прилаз стадиону у Смедереву више не постоји,пошто је клизиште прорадило. Сад се иде некуд около,појма немам како. У купу се навија за ОФК.
Hail Metal Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 ,., прилаз трибини на којој смо били пре годину и по дана је преко ливаде, баш спрдња. Сличан је прилаз и у Смедереву и то ми је жао, пошто је то најлепши стадион у држави. Kako si nam ti postao osetljiv , smeta ti i prilaz stadionu Spartaka tj suma , a ovamo trcis zimi u fantomkama , ali ok ako je zbog Nike patika i trenerke razumem
kuruz Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 не смета ми, мени је то са шумом забавно и лепо изгледа, ал није цивилизовано
Recommended Posts