Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Јбг, стварно сте аматери ЈЛС фудбала.

Ја пратим то срање и знам већину играча из свих тимова. Ко где и шта игра итд.

Дражић Ел Шарави. Шта даље да причамо.

Верујем да Лаловић без гугла не зна где игра Ожеговић, али зато велики професионалац зна.

Доњи Срем?

Ха, Борац. :haha: Знам да је сад дао гол.

Има још један Ожеговић који је у Доњи Срем дошао из сурдуличког Радника.

Овај твој је из Јагодине прешао у Борац и дао гол у првом колу пролећног дела.

Poenta.

Nemam ni vremena ni volje da pratim sranja.

Јбг, мени ушло у крв и готово. Пратим толико година сва та срања, пратићу и даље.

• Upvote 1

I treba. Jer je ovako besmisleno. Ukoliko se lova ne nadje, tj.ukoliko Vucko ne uvali nekome, treba da nas izbace i da zavrsimo kao Rendzersi. Ali ne treba samo klub da najebe. Lepo da se nadju krivci za ovo i da se svi redom pohapse. Ne moze klub propasti, a da niko od lopova ne najebe. Ali,od toga ce biti kara banana.

tole uništitelj zvezde, još će biti kažnjen zbog podržavanja zvezde. :D

ja da navijam za zvezdu, ne bi mi posebno bila bitna ova sezona ili sledeća, sve dok uprava na kraju godine kaže - eto smanjili smo dug za toliko i toliko. pet miliona, tri miliona, koliko god. eto, žrtvujemo kvalitet, igramo sa klincima, da bi spasili klub od propasti. ali karina, kapiram da se i danas krade koliko može.

mada, isti je kurac i sa partizanom. oke je rasprodati igrače, ali da se isplate neka dugovanja, klub postavi na zdrave noge, da troši onoliko koliko zarađuje, a ne da se uz to još zadužuje.

za koju sezonu, čukarički šampion.

Zvezda ako ne proda igrace za 15 milione evra po sezoni, ne moze nikako da smanji dug, a koliko vidim i gospoda koja su oterala Cirica magistra posluju na isti nacin. Sacekati i Partizan pa zajedno u cetvrtu ligu.

Jos treba i crncuge da mi se sepure po domu zdravlja, pun ih je rendgen, slikaju se onako bezveze.

• Upvote 2

http://mondo.rs/a773700/Sport/Fudbal/FK-Partizan-uzimao-novac-od-zelenasa-Babic-tvrdi-da-je-to-laz.html

"Glupo mi je da komentarišem navode da smo uzimali od 'zelenaša', sve je rađeno po zakonu o čemu svedeoče i dokumenta koja imamo u klubu. Zar je od bitne važnosti da li je ukupan dug 13,4, 13,7 ili 14,3 miliona evra?", upitao je Grubor.

Milionče gore-dole, nije to ništa. Taman da se namire psi.

Дуг је пут

Журите коњи моји

Дуг је пут.

Чукарички неће никада бити шампион, као што неће ни друге екипе јер неће нико да им се склања.

Аркану су се склањали као што то годинама раде Партизану и Звезди поједине екипе.

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...