Hail Metal Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 KATANAC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Jos jedan cames...ali ajde, ovaj je barem nesto i igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Колико је Мамић зајебан играч кад може такве играче (у нашој лиги био одличан) да шаље у своју филијалу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted March 5, 2015 Report Share Posted March 5, 2015 Ovo je lik pored kojeg je Scepakadabra delovao kao ozbiljan fudbaler, enough said. Strasno kojim sve anonimusima dugujemo a i dalje se svakodnevno dovode novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Где је онај што навија за Воша ле? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 ubio se kad video prvi gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 kakva krađa ja igrao dvojku, kvota 7 i nešto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 VUCICEVO PROLECE!!! Serem, ni ne gledam. Jebem im mater zvalavu svima kada su mi ubili interesovanje prema zvezdi mojoj zvezdani... Jebote, Terzic i Kokeza mi vode klub...i onda se cude sto ne placam vise clanarinu....mrs bre u picku materinu jebem li vam mater lopovsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Некада био храм, а сада гробница. Док не умрем ћу гледати наш фудбал. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Neshvatljivo zasto je Parker sutirao kod prvog gola, doduse ni ovi na TV-u nisu odma' izvalili sta je bilo, mogu da zamislim sta bi sudiji bilo da je svirao ofsajd a ispostavilo se drugacije. Elem, druga dva gola regularna, mogli jos 5 da ima damo, Lazovic i Katai vrhunski odigrali, Parker mora manje u ofsajde da upada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Гарантујем животом да онај са Прве везе са фудбалом нема. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Некада био храм, а сада гробница. Док не умрем ћу гледати наш фудбал. svaka cast dovla, ja ne mogu vise trudio sam se, davao pare zvezdani, kupovao dresove, govorio sam sebi bice bolje zvezda je to jebote kara banana, odustao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Rutinsko useravanje u zivot simpaticnom malom klubu velikog srca, po tradiciji. Samo nam nije trebalo da ona debilcina daje gol iz cistog ofsajda kada je mogao (i zasluzio) da ga potpuno regularno metne Katai. Mozda i najveca stvar u vezi ove tekme je sto je Jovic KONACNO metnuo, sada ce biti lakse, valjda. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Сад ће Терза да покрене причу о милионима за Јовића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Гарантујем животом да онај са Прве везе са фудбалом нема. Niko tamo veze nema...jebote, oni su stavili da im derbi prenose oni debili sto vode nindza ratnike...koji kurac bre pizda im materina Rutinsko useravanje u zivot simpaticnom malom klubu velikog srca, po tradiciji. Klub kurtona i nikogovica. Od vajkada bio vazda ce i biti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 deluje da je i drugi iz ofsajda što se tiče srpskog fudbala više puta mi se desilo da sam odem na JNA po nekoj kiši, gledam tužnu igru i razmišljam o smislu života 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 Гарантујем животом да онај са Прве везе са фудбалом нема. Miljan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Тај лик је и сад преносио. Консултант је, ваљда, био Мартаћ (рекао бих по гласу) који се прави да не види ко је шутирао, Паркер или Катаи. Кажи офсајд јеботе, свако нормалан видео, гол признат, кога брига. Мени је драго да се пуни Војводина. Клуб који вечито тражи неку правду и кука на Титове близанце, а у дуелима са њима скида гаће. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 vi ste ludi poslednji puta sam na utakmici bio pre 2-3 godine, spartak-javor sedim tamo i razmisljam koji meni kurac ovo u zivotu treba jebote zivot batalio sam posle Мени је драго да се пуни Војводина. Клуб који вечито тражи неку правду и кука на Титове близанце, а у дуелима са њима скида гаће. Moram reci da se slazem pjan sam i mozda zvuci neiskreno ali najiskrenije, nekako mi drago cak i kada ih partizan opere ne volim te smecare, pogotovo picke koje ih podrzavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 ima istine al kad dođe vikend, uvek odem ako ništa, sretneš gomilu ljudi pa se ispričaš s njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Леми је пјан и чини му се да логорске ватре у даљини горе. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 jebote, kada se setim 2000 i 2001 sever, mi majmuni napaljeni balavi se dernjamo savija iznad nas sa salom lazia kenja nekom novinaru onaj debeli branko nas tera da celo drugo poluvreme pevamo i da mi ponudeeee, milione milioneeee.... lepo bilo sada da mi neko plati ne bi isao da se dernjam sa tim maloumnicima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 A kad bi se Radomir vratio pod sjevernu stranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jevrosima Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 kad tebi kilaza bude dvocifrena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 :haha: :haha: A kad bi se Radomir vratio pod sjevernu stranu? Mozda i bih, ali samo zato sto bih tada pustio buvu da je on grobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts