Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Nasa pobeda manje vise, moj utisak kola za sada je iz Novog Sada :mhihi: Teze Hojo, gde si da nam objasnis zaveru?

Voša igra pošteno. Sportski izgubi i momci priznaju poraz...

Najbitnije je da će se crveni i crni ološ iz BG-a udaviti u svojim govnima brzo, bez obzira na to što im se još uvek svi sklanjaju i sudije navijaju za njih. To su poslednji trzaji organizovane kriminalne grupe.

Mrzim Spartak i Sabatku, ali ono je lopovluk nevidjenih razmera.

Realno, obojica su se zaleteli, Jovic je dao sebi prejak for i vec poceo da posrce bez neke namere da padne, cini mi se, ali svakako ga je kontakt dokusurio, bez njega bi se odrzao na nogama i presao gosu. Nema logike da pada tu kada bi posle bilo rutinsko ubacivanje u prazan gol.

@ Hoya Ne, najbitnije je da niste najbolji u zemlji ni kada ne igraju Zvezda i Partizan, dakle, kao sto rekosmo, neki tamo nebitan klub.

Edited by Salvation

Da je nebitan, boleo bi te kurac i ne bi pisao o njemu. Voša je jedini klub koji je na terenu i po lopovluku u jednom trenutku razbio harmoniju BG ološa i ujedinio njihove navijače u homoseksualnu vezu, ljubav i harmoniju.

kako divan dan, mi ukrali pobedu, a tamo neki nebitni vojvođanski separatisti žestoko ispušili

Nema nista sladje. Ukradeno i gepekovano. Veliki vodja pukne prstima, Novi Sad ode u kurac.

Franjo Mihalić, veliki sportista JSD Partizan.

Franjo Tudjman, veliki predsednik NK Partizan.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...