Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Govnar Vucic vam samo pomaze da propagirate u svojim, i pokusavate i u nasim glavama magov mit o vasoj david protiv golijata borbi protiv sistema, u inat svima i uprkos sistemu fazon, iako i dalje dobijate znacajno vecu lovu od drzave od nas, sto je i dokumentovano :haha:

1,2 мил е за 2 године? Ено, Ћулибрк, иначе члан ваше управе, рекао да је толико кеша у питању.

Вучела се хвали како су нашли генералног спонзора. Да им се скине капа колико су новца намакли.

Pa iz kojih mi to izvora, a da su drzavni a ne rusi, ili sta vec, dobijamo vise? Ako necega nisam svestan, priznajem gresku, ali jbg, i to je u startu 1.2m vise od nas, zar ne? Uglavnom, nisam hteo da pocinjem prepucavanja na temu para, realno me boli k i da dobijate vi ili da dobijamo mi, ali smesno mi je kako vam drzava nalazi drzavne sponzore a fura se prica kako smo mi drzavni projekat, dec ol.

А ко вас је везао са Русима? Сами дошли и дали паре?

Играмо ЛЕ и не можемо да нађемо спонзора, а онда се у марту појави Телеком који нам постаје не спонзор, него спонзорчина. Ајде, немој зајебавати. То је срамота да су пристали да им генерални спонзор даје 600 к годишње.

Вас ни те паре од Гаспрома не покривају колике вас јашу але, па се рекетирају привредници широм Србије.

Ономад је АМСС плаћао Са Пинта. Где то има?

Pa to je cinjenica da mi vecinu sponzorstva potrosimo na "tople obroke" bagre koja nas jase, jos jacim intenzitetom od kako je dosao Terza. Ali ono, poenta je da i jedni i drugi imamo bagru u upravi koja nas unistava, samo me nervira glupi Vucic sa svojim nepotrebnim davanjem materijala grobarima da to sto je on zvezdas znaci da se naprasno cela drzava okrenula protiv vas. Istina je da su oba kluba jbg drzavni projekti, ako cemo tako da gledamo i da je previse ekipe koja pere pare i lepo zivi i u Zvezdi i Partizanu da bi se desila neka normalna i preko potrebna privatizacija. A mi se samo lozimo, i to se preslikalo sada i na fudbalere a ne samo navijace, i to vec postaje problem.

Kad je to rekao i cime je to potkrepio? Mozda racunanjem Gaspromovog ugovora? Pa covece, nama se razni sportski kolektivi u SD -gase- posto nemaju sredstava za leba da jedu (rukometasi npr.), Covic je morao tamo kojekakve malverzacije da radi da bi imali i dalje kosarkaski klub, vaterpolisti osvojili ligu sampiona pa morali da igraju za dz i raspao se tim naravno na kraju sezone?! Gde je tih 15x vise para jbt? To sto upucavaju lovu od Rusa u fudbal koju onda medjusobno dele dok rasprodaju igrace siptarskim i crnogorskim menadzerima nije valjda relevantan podatak koji sve ostalo potire? Mislim, iskreno, ovo uopste nije prozivka ni svadjanje, mene najiskrenije zanima odakle ti fantomski podatci, i ako zaista nisu fantomski, sta koji kurac mi radimo sa tim parama?

Inace, ovaj Rajkovic je, jebes mi sve, u top 10 golmana u Evropi trenutno. Vec se u najavi nerviram kada ga za koju godinu prodaju za fazon milionce, i to onda uloze u neke pescane crnce i marokanske raznosace pice koji ce ih onda za par godina posle toga tuziti posto nisu primili za topli obrok.

Edited by Salvation

I treba, slavniji klub sa mnogo više navijača.

Шта Ренџерс да каже који је због сличног срања избачен у бетон?

Ако играте само на карту славе и навијача, далеко ћете да догурате.

У овом случају ми би у баскету требали да имамо однос 50:1 у наредних 30 година.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...