lemmy sixx Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Jebote, kada vidim tvoj post na ovoj temi tacno mi se prisere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 šmrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 U cmar te prc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Марио, дерпе из Трстеника. http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/276229/Covek-koji-je-prijavio-Zvezdu-Prete-mi-zbog-svega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Lol. Kakav lik. A sad su i protiv vas podneli tuzbu, za ovo sa Metalcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ма, нема од тога ништа, џабе тупе оловке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Pa naravno, cuj, mafijaski savez uglavnom sastavljen od likova iz Zvezde i Partizana ce bas da pokrene pravu istragu o korupciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Zanimljivo, klub koji ce spasiti srBski fudbal i sabiti sve redom, a ovamo je pisao po Voshi, gubi od nekih gorih luzera od onih nasih Kazahstanaca (svakako tima sa daleko manjim budzetom). Ali bitno da se istrazuju Zvezda i Partizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 ipak smo mi majstori nameštanja lepo dogovoreno pre početka da metalac (kojeg bi svejedno dobili) ne pritiska mnogo, popije se po koji skivi, vučela izvuče tompuse... nema tu uletanja u svlačionicu i nameštanja suludih rezultata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 (edited) A jbg, duze ste u poslu, dzentlmenskije to radite, priznajem..iskustvo Edited July 23, 2015 by Salvation Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 ne, ne imaš parstrana pre broj prijateljskih timova zvezde samo ovo sa ofk je bilo baš bahaćenje i preterivanje na nivou beogradskih zona opet ja ne krivim zvezdu i ne priželjkujem oduzimanje bodova, samo da se terzić nađe gde mu je odavno mesto. i vama bolje bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 (edited) Hell yes da je bolje. Ja bih sutra potpisao beton ligu kada bi to znacilo anuliranje duga, resavanje bagre i kretanje od nule sa nekim istinskim (bogatim) simpatizerom Zvezde na celu. Ali kara banana. Edited July 23, 2015 by Salvation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Pušti đaola, bolje pušti đaola da ne bude žao vam, pametnije bi vam bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Prijateljski klubovi Partizan: Metalac, Novi Pazar Crvena zvezda: OFK Beograd, Spartak, Radnik, Jagodina, Borac, Vojvodina Koji Radnik? A ta Vojvodina nam je redovno otkidala bodove, generalno ovo veze sa mozgom nema, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 (edited) OFK i Spartak jesu (i biće i dalje) bez ikakve sumnje, a Borac i Radnik će im se sigurno pridružiti ove sezone. Za Vošu i Jagodinu ćemo vidjeti kako će se razvijati stvari. Radnik Surdulica, Tončev. A u Borcu je novi predsjednik Bašanović. Kao i u savezu što su krenuli odozdo, iz baze, pošto nisu uspjeli odozgo sa onim prvim frontalnim napadima, pa su krenuli od opštinskih saveza, okruga i regiona sa preuzimanjem, tako sad i u ligi postavljaju svoje ljude redom po klubovima, pa dokle stignu. Edited July 23, 2015 by Descender Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Jako mi je drago kako se borite za istinu i pravdu. Kad je BSK igrao sa omladinskim timom protiv vas, kad su se sklanjali Smederevo i Hajduk postavljale se slike Toleta i pevalo mu se na jugu. Dosta mi se sve ovo gadi, no mi se verovatno od sve priče oko nameštanja više gadi licemerje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ja navijam za Zvezdu inače. Samo sam rekao trenutno faktičko stanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Ma nebitno za koga se navija, evo mediji se razmahali nameštanje, strašno kurac palac. Što se mene tiče - svima koji su ikakvog udela u našem fudbalu imali zabraniti ne da se bave ičim u vezi fudbala, već i da rade gimnastiku. Znači Terzić Zvezdan snimljen da je uradio dva skleka -. mesec dana zatvora. Karadžić Tomislav džogirao - mesec dana zatvora. Ja se ozbiljno razmišljam da li ću iči i dalje na Marakanu. Mada ću na kraju ići. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Poenta je što ja iskreno mislim da je ova ekipa koja sad polako ali sigurno preuzima kontrolu nad cjelokupnim fudbalom, ZNATNO opasnija od trenutne garniture. I od bilo koje druge zamislive garniture koje potiče iz "svijeta fudbala". Ova ekipa oko Vesića, Kokeze i Terzića je beskrupulozna organizovana kriminalna grupa koja za svoj i račun onih koji ih guraju pokušava da preuzme apsolutnu vlast i nad Savezom i nad ligom i na taj način pod svoju šapu stavi cjelokupan fudbal u zemlji. A tu leže nezamislivo velike pare koje sad prolaze mimo njih. Od regularnih projekata Uefe i velikih infrastrukturnih zahvata koji su dušu dali za skidanje kajmaka, do kladionica, namještaljki u takmičenju, posredovanja u transferima i zajedničkih poslova sa menadžerima. Garantujem životom da će se fudbal vratiti u Arkanovo vrijeme uspiju li u tome i da ćemo se svi sa nostalgijom sjećati Toleta, bata Đore i bilo koga drugog. Živi bili pa vidjeli. Potpuno ista situacija kao u državi kad je nakon Tadića i njegove moronsko-pljačkaške klike došlo OVO, prema čemu ono prošlo liči na obdanište. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 (edited) a da ti promeniš perje kao kuruz i odletiš u toplije krajeve, da ne kažem južnije krajeve. nije ciganija za tebe. jedno je kada klub džentlmenski izgubi (kada je to vojdvodina otkinula poslednji put bodove zvezdi? jagodina baš nikada nije čini mi se, pa palma otvoreno to priznaje, ofka i ostalu gospodu da ne pominjemo) da toga nema i sudijske protekcije zvezda bi prošlu sezonu završila kao četvrta, ali tome se teško ulazi u trag. nešto sasvim drugo je kada se šteluje zarad kladionica - imamo suludi rezultat, tu su priče o višem broju uplata, o upadanju u svlačionicu, pritiscima... neka se ispita, ne znam čemu brecanje cigana. naravno, neće od toga biti ništa, na vlasti je ostrašćeni zvezdaš, a terza i ostali kriminalci su njegovi ljudi. Edited July 24, 2015 by truliandedzombileš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Vosa ako nas nije dobila 5 od poslednjih 10 meceva ja odsecem kurac. Ofk nam je isto uzimao titule kad god je mogao. Tu cetvrtu Zvezdu si dobio nekim usranim golom posle nepostojeceg faula i to je to koliko ste vi do jaja. Cuj njih, drste lopova... BANDO JEDNA, NIKADA NECETE BITI NI KURAC JEDNE OGROMNE ZVEZDE! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Kontam da ovaj Lesina sanja Zvezdu, toliko je opterecen. Unapredjena verzija naseg Salvationa, samo neuporedivo ogorceniji. POZDRAV ZA PROFESORA SRETU !!! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Vojvodina je bre svake godine satirala Zvezdu u poslednjem kolu prvog dela sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Kažu da Grof unajmljuje kurave kod Vlaste Šrafcigera. Hajat, đakuzi, mirišljave sveće, dve-tri za veče... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts