Jump to content

Jelen super liga

Јарослав

Recommended Posts

Zanimljivo, klub koji ce spasiti srBski fudbal i sabiti sve redom, a ovamo je pisao po Voshi, gubi od nekih gorih luzera od onih nasih Kazahstanaca (svakako tima sa daleko manjim budzetom). Ali bitno da se istrazuju Zvezda i Partizan :D

Hell yes da je bolje. Ja bih sutra potpisao beton ligu kada bi to znacilo anuliranje duga, resavanje bagre i kretanje od nule sa nekim istinskim (bogatim) simpatizerom Zvezde na celu. Ali kara banana.

Edited by Salvation

OFK i Spartak jesu (i biće i dalje) bez ikakve sumnje, a Borac i Radnik će im se sigurno pridružiti ove sezone. Za Vošu i Jagodinu ćemo vidjeti kako će se razvijati stvari.

Radnik Surdulica, Tončev.

A u Borcu je novi predsjednik Bašanović.

Kao i u savezu što su krenuli odozdo, iz baze, pošto nisu uspjeli odozgo sa onim prvim frontalnim napadima, pa su krenuli od opštinskih saveza, okruga i regiona sa preuzimanjem, tako sad i u ligi postavljaju svoje ljude redom po klubovima, pa dokle stignu.

Edited by Descender

Jako mi je drago kako se borite za istinu i pravdu. Kad je BSK igrao sa omladinskim timom protiv vas, kad su se sklanjali Smederevo i Hajduk postavljale se slike Toleta i pevalo mu se na jugu.

Dosta mi se sve ovo gadi, no mi se verovatno od sve priče oko nameštanja više gadi licemerje.

Ma nebitno za koga se navija, evo mediji se razmahali nameštanje, strašno kurac palac.

Što se mene tiče - svima koji su ikakvog udela u našem fudbalu imali zabraniti ne da se bave ičim u vezi fudbala, već i da rade gimnastiku. Znači Terzić Zvezdan snimljen da je uradio dva skleka -. mesec dana zatvora. Karadžić Tomislav džogirao - mesec dana zatvora.

Ja se ozbiljno razmišljam da li ću iči i dalje na Marakanu. Mada ću na kraju ići.

Poenta je što ja iskreno mislim da je ova ekipa koja sad polako ali sigurno preuzima kontrolu nad cjelokupnim fudbalom, ZNATNO opasnija od trenutne garniture.

I od bilo koje druge zamislive garniture koje potiče iz "svijeta fudbala".

Ova ekipa oko Vesića, Kokeze i Terzića je beskrupulozna organizovana kriminalna grupa koja za svoj i račun onih koji ih guraju pokušava da preuzme apsolutnu vlast i nad Savezom i nad ligom i na taj način pod svoju šapu stavi cjelokupan fudbal u zemlji.

A tu leže nezamislivo velike pare koje sad prolaze mimo njih. Od regularnih projekata Uefe i velikih infrastrukturnih zahvata koji su dušu dali za skidanje kajmaka, do kladionica, namještaljki u takmičenju, posredovanja u transferima i zajedničkih poslova sa menadžerima.

Garantujem životom da će se fudbal vratiti u Arkanovo vrijeme uspiju li u tome i da ćemo se svi sa nostalgijom sjećati Toleta, bata Đore i bilo koga drugog. Živi bili pa vidjeli.

Potpuno ista situacija kao u državi kad je nakon Tadića i njegove moronsko-pljačkaške klike došlo OVO, prema čemu ono prošlo liči na obdanište.

a da ti promeniš perje kao kuruz i odletiš u toplije krajeve, da ne kažem južnije krajeve. nije ciganija za tebe.

jedno je kada klub džentlmenski izgubi (kada je to vojdvodina otkinula poslednji put bodove zvezdi? jagodina baš nikada nije čini mi se, pa palma otvoreno to priznaje, ofka i ostalu gospodu da ne pominjemo) da toga nema i sudijske protekcije zvezda bi prošlu sezonu završila kao četvrta, ali tome se teško ulazi u trag. nešto sasvim drugo je kada se šteluje zarad kladionica - imamo suludi rezultat, tu su priče o višem broju uplata, o upadanju u svlačionicu, pritiscima... neka se ispita, ne znam čemu brecanje cigana.

naravno, neće od toga biti ništa, na vlasti je ostrašćeni zvezdaš, a terza i ostali kriminalci su njegovi ljudi.

Edited by truliandedzombileš!

Vosa ako nas nije dobila 5 od poslednjih 10 meceva ja odsecem kurac. Ofk nam je isto uzimao titule kad god je mogao. Tu cetvrtu Zvezdu si dobio nekim usranim golom posle nepostojeceg faula i to je to koliko ste vi do jaja. Cuj njih, drste lopova... BANDO JEDNA, NIKADA NECETE BITI NI KURAC JEDNE OGROMNE ZVEZDE!

• Upvote 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...