Jump to content

Recommended Posts

Posted

Зато што је фукара која пише за ситне новце.

Што нисам милионер фудбалер, водао би те керове новинарске на поводац с краја на крај града. Нека сликају и пишу кад воле.

Posted (edited)

Za Gruica e u neku ruku u pravu bio...ali stvarno gae zakitio, ni rodzeni otac mu ne bi dao bolju reklamu

Isto kao onai Joksic - pljue Bozinova i preko mere (nie dae nezasluzeno) i agitue na sva usta da se ubaci Saponjic

Ima Dovla pravo, za burek i vinjau stail

Edited by KazimKazim
Posted

Sve je to iz iste mitomanske škole Ace Stojanovića, a pod punim pokroviteljstvom Dobrosava Gajića. Lalović je britko pero i udarna pesnica te nove kontraobaveštajne generacije sedme sile.

• Upvote 2
Posted

Tole je Skeletor.

Koki svoju klupsku opredeljenost opravdava ljubavlju prema psihičkom sklopu određene navijačke grupe. Što je ok. Kad bi bilo samo to...

Nikad nemoj da pljuješ ženu koju si voleo, klub za koji si navijao i dela kojima si se divio, inače si pljunuo na sebe. Ako si Stojković, il' si Dragan, ili Vladimir.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Dakle, Katai je definitivno ubedljivo najbolji Zvezdin igrac ovih dana.. ispade da je decko zapravo talentovan, samo je trebalo da pocne da se trudi.. ne bih da ureknem, ali ono, ako ovako nastavi imacemo jednog pristojnog napadaca, covece. Sa druge strane, onaj Vijeira je covek fascinantno los, ja sam odusevljen. Nadam se da je samo neka kriza ili sta, ali covek deluje potpuno operisan od fudbala. Jos da dodje Srnic i Lukovic se vrati kako-tako u staru formu i imacemo neki polu-respektabilan tim za domace prilike, mada i dalje mislim da smo kurton, ali makar vise nije sramotno.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...