Jump to content

Recommended Posts

Posted

Realno. Drve nesto kurac, a kita su od tima sa sve njim i Ozegovicem, a tek bi bili niko i nista da njih dvojica odu, sto i hoce, samo za daleko manje pare nego sto oni zamisljaju. Inace, hvala kurcu za Supica, i on je smesan golman, ali za Bajka je bog otac, pogotovo s obzirom da on SVAKAKO nece uzimati mesto Kahrimanu, koji je sasvim pristojan golman. Moze, fazon, da brani u Kupu ili tako nesto, mada i tu bih ja radije gurao onog malog.

Posted

1326566_FK_Partizan_Beograd.jpg

Спремни.

Za derbi spremni!

Kahriman je teska kanta od golmana, ali nije ni bitno ko ce da brani ovu nasu raspalu ligu, dobro smo mi uzeli 2 miliona (plus 900k sto cemo zajebati Jagodinu). Realno je da naguzimo onaj raspali partnzan, bolji smo. Brasanac, Zivkovic, donekle crnac i donekle Vulicevic, premalo za jednu gromadu kao sto je Zvezda na Marakani.

Posted

Kakva crna Marakana? I koja gromada, pre će biti limunada.

O, 'bem ti vrućine, puna četiri sata se po krevetu vrtim. TRTIM!

Posted

Realno. Drve nesto kurac, a kita su od tima sa sve njim i Ozegovicem, a tek bi bili niko i nista da njih dvojica odu, sto i hoce, samo za daleko manje pare nego sto oni zamisljaju.

Pazi, "daleko manje para" je mnogo više od 0 dinara, što bi dobili da je prešao u Partizan. Dobro svi znamo kako to ide...

Imate Božinova, bugarskog Adrijana Mutua. Bole vas. :D

Posted

vojvodina od 89' najavljuje titulu a vec su 90-e primili na pocetku sezone 6 komada od Zvezde. ..one silne petarde i sedmica nasred Karadjordja se i zaboravila....seljacki klub bio i ostao, moze da ima ivanice, milinkovice, mesije, zidane...seljacki klub!!! tacka !

U Zvezdi nije toliko problem golman, tj njegovo prezime (Bajko, Stameni, Kahriman, Supic) koliki je problem Maksa kao trener njihov..sta on radi na treninzima i zasto je ovolike godine u klubu mi je prava enigma...

glede rsb foruma, najjace je kad komsije kenjaju o Zvezdinom forumu a imaju avangardu i juzni front..pa je bo te !!!!!!!!!!!!!

Posted (edited)

Da li mozemo da se slozimo da su navijacki forumi UOPSTENO steciste teskih debilcina i kompleksasa? Jos je gore kada krenu da glume intelektualce, ovi "teorija zavere" nivo su jos i smesni, ovo drugo je vec tragicno.

Edited by Salvation
Posted

vojvodina od 89' najavljuje titulu a vec su 90-e primili na pocetku sezone 6 komada od Zvezde. ..one silne petarde i sedmica nasred Karadjordja se i zaboravila....seljacki klub bio i ostao, moze da ima ivanice, milinkovice, mesije, zidane...seljacki klub!!! tacka !

Sedmica se zaboravila, ali Kazahstan je svež. :D

Čemu to "seljački klub"? Pa, Voša je od svog nastanka bila gradski klub, za razliku od beograckih.

od svih navijača najgori su oni koji glume objektivnost

popišam se i po njima

To su po pravilu admini na njihovim forumima :D

Posted

pomešao s partizan.net i Avangardu verovatno

a JF je do pre nekoliko godina bio najbolji forum na svetu

ZAŠTO? ZATO!

nista nisam pomesao, Avangarda je do juce pozivala na ACL Milutinova i Gagule, prebijene noge i sl a juzni front su pioniri svega toga, onaj fazon mala bomba, mala su i deca

uglavnom kako neko rece - navijacki forumi su zlo

Sedmica se zaboravila, ali Kazahstan je svež. :D

Čemu to "seljački klub"? Pa, Voša je od svog nastanka bila gradski klub, za razliku od beograckih.

To su po pravilu admini na njihovim forumima :D

ahahahah ne znam bas da li se zaboravila, nego si ti neki klinac pa pamtis koliko do pre godinu dve, valjda si i ovu surdulicu zapmatio... a zasto seljacki klub? pa eto tako, nikad titulu uzeti nece, nikad nece ni biti u borbi za istu, kad vas pokradu kukacete, bezacete s terena, kad vi isto poklonite cutacete kao sise...seljacki klub !!! .

Posted

ne znam bas da li se zaboravila, nego si ti neki klinac pa pamtis koliko do pre godinu dve, valjda si i ovu surdulicu zapmatio... a zasto seljacki klub? pa eto tako, nikad titulu uzeti nece, nikad nece ni biti u borbi za istu, kad vas pokradu kukacete, bezacete s terena, kad vi isto poklonite cutacete kao sise...seljacki klub !!! .

Baš je merodavan broj osvojenih titula u nameštenoj ligi. :D

Merodavniji je skor sa timovima iz Kazahstana.

• Downvote 2
Posted

sto bi čiča iz Ko to tamo peva rekao - ti si srao gace i jeo pačija govna 'mesto dudinja

kad je Zvezda igrala Evropu i nesto znacila u njoj Vojvodina je samo sanjala, lako je sada siljiti na klinicki mrtvom klubu patku

samo jbg i ovako propali Vojvodinu uvek mozemo prvo da metnemo na stojka pa da pocenemo da igramo

Posted

Cuj pustati, nalozeni su ovih godina protiv nas ko nikada, dosadilo im decenijsko ponizavanje. A i ako pricamo o modernim dometima, mi smo ispusili koju rundu pre Vojvodine, od manje renomiranog tima, da, ali, provali foru - makar nismo zavrsili kvalifikacije sa tri uzastopna poraza i gol razlikom 0-8, i jos bitnije, ni Vojvodina nije stigla do te iste LE, tako da je na kraju krajeva potpuno isti kurac postigla kao i mi, tj. nista. Tako da odmori malo Tag, niste najbolji ni u autonomnoj pokrajini, ako nisi primetio :haha:

Posted

Ti se najvatrenije boriš protiv ovog trola, vrlo je moguće i da si jedini razlog što on dolazi na forum. Nemoj to da nam radiš :D

A dobro, sta, malo da se presece cigansko-grobarska linija prepucavanja, zanimljivije je kad se pojavi i neki tamo izgubljeni navodni navijac nekog drugog kluba :haha:

Posted

pa vi prvi ćete puštati zvezdu ove godine

Vrlo verovatno. :D

Toliko je u kurcu da ne može ni Vošu da pobedi.

Taj čiča se rodio pre nego što su se blizanci mućkali u jajima KPJ. :D Jel to poenta?

Podsećaš me na moje sugradjane iz Veternika, gde pretežno žive kolonizovani Dalmatinci i izbeglice iz tog kraja. To je jedini deo grada gde navijaju za Zvezdu, ponose se time, a očevi su im pre rata svi navijali za Hajduk Split. :D

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...