Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa igramo, da, ali mi se i dalje tripujemo da zasluzujemo da budemo na SP/EP a ovi su mogli da nam nabiju za poluvreme petardu. I otkud napisah ovo na JSL temi jbt, htedoh u reprezentacije x)

Edited by Salvation
Posted

Vukli bi se po terenu i da igraju protiv Malte. Očajni su....

I otkud napisah ovo na JSL temi jbt, htedoh u reprezentacije x)

Ovde treba da komentarišeš koliko Kazahstan ulaže u fudbal. Jesi zaboravio!?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Jesam, jbg, popilo se previse Plzenjskog piva, skroz sam zaboravio na Kazahstan.

Stvarno, ako ovo prezivimo sa 2-1 da se otvara sampanjac. Curcic zvani lik pored koga cemo oplakivati Mihu.

Edited by Salvation
Posted

Vukli bi se po terenu i da igraju protiv Malte. Očajni su....

Stvarno misliš da se 2-1 protiv ovakvog fenomenalnog sastava Francuske odigra tako što se vučeš po terenu?

• Upvote 1
Posted

Stvarno misliš da se 2-1 protiv ovakvog fenomenalnog sastava Francuske odigra tako što se vučeš po terenu?

Izvini, treba im organizovati doček ispred skupštine.

Jesam, jbg, popilo se previse Plzenjskog piva, skroz sam zaboravio na Kazahstan.

Bar si imao priliku da probaš čuveni, svetski poznati, Pilsner Urquell. Zamisli da si se zaustavio u državi u kojoj je doživotni predsednik najverovatnije zabranio alkohol.

Posted

Niko to ne kaže. Samo malo više realnosti.

Koji rezultat treba da bude u gostima protiv Francuske? 0-4?

Ovo je realnost, ljudi su kvalitetnija reprezentacija i ovo je sasvim pristojan rezultat za reprezentaciju koja igra u ovom šarenom sastavu i koja je (ponovo! a to je sistemsko pitanje kojim se treba baviti) u svom desetom formiranju.

Nema se puno toga zamjeriti za prethodne dvije utakmice. Situacija je takva kakva je, isprobavaju se igrači za ubuduće i ne mora non-stop u javnosti biti isključivo negativa.

• Upvote 2
Posted

Pa ne, ne kazem ja, ovo je PREMIJA od rezultata, ono sto brine nije 2-1 niti poraz, nego sto smo zasluzili u prvom poluvremenu da primimo petardu, a nismo mnogo bolji bili ni do finisa tekme kada je ove vec bolelo uvo. Fazon, mirisalo je na onih 6-0 od Holandije i Argentine na momente, to je ono sto brine.. sa takvom igrom nemamo sta protiv bilo koga da trazimo. Ali da, kad se uzme u obzir sve, odlicno smo prosli, ali sa Curcicem leba nema.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...