Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tumbakovića, ali ne kao sportskog direktora, već na njegovoj prirodnoj poziciji kormilara. Pa da se napadne pehar sa golemim ušima, vreme je.

Posted

Ne znam...Drula e ovako bio smeker na terenu i fin igrac...ali kad sam video kakoe vodio Makedoniu - onoe plac maike bozie bio...Luksemburg ih tukao lagano...mislim da ni Kiza ne bi pravio tolike kikseve

Ali ako nema nista bolje, dai sta das

• Upvote 1
Posted

Ljubinko slovi za darovitog stručnjaka.

Što se mene tiče, mogli su i baba Persidu da postave za šefa struke. Svejedno mi je.

Od krucijalnog je značaja da se košarkaška sekcija digne iz pepela, te da se ona dva štakora pošalju na smetlište istorije.

Posted

Brutalna. Da je neko srecnije vreme za takvog igraca bi se i iz nase lige uzimalo makar 10 milki i neki masTan procenat, ovako ce najverovatnije da prodje ko Rajkovic, i jos i da pevamo. Odlican fudbal igramo, stvarno, pomalo sam u neverici, ispade od ovog Grofa zapravo dobar trener.

Posted

jbt oni u Partizanu ne znaju ni kako im se zove trener..Milinko Drulovic, Zoran Ljubinkovic :D :D

Gruja kida, bez 10 milki ne bi smelo da se pregovara, neka zatvore klub ako ga za manje prodaju

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...