vudun Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Ja sam samo snoviđenje, koje ti kaže, raduj se! Medena je to numera. Uz papir da nema sidu možda, ipak je kurva ciganska, nikad se ne zna koji je Keba to trpao. Ili kojekakvi Blek pantersi na redaljci, ne dao đavol. U pravu si 100 %, što dalje od dromfuljetina mandovskih.
darkonet Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 :haha: svaki darkonet prdež me podseti na vanvremensko delo o čoveku kojeg je pregazilo vreme http://www.youtube.com/watch?v=UJdfGjKkLvw u čudu se pitaju: "Koooo je ovaj?" ne vidim cemu se smejes, ako si zaboravio celu 92' smo igrali po Segedinima i Sofijama pa nas je opet jako malo delilo od finala da otrsimo Kumana, Bakera, Hrista i ekipu, a dobro je poznato da smo na tlu Britanije vazda gazili sve pred sobom. Mali misicu pod imenom Hail Metal, ne znam sta hoces da postignes tom slikom koja je ako se ne varam uslikana nakon sto ste bacili jjos ednu od niza evropskih petardi...covek je igrao za njihovu reprezentaciju, dokazani zvezdas, voli klub, nikad ruzno o njemu nije govorio iako su ga kao majmuna zajebali vise puta. Robi je car, jebo vas Tudjman i imenjak mu Glazer
Hail Metal Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 ..covek je igrao za njihovu reprezentaciju, dokazani zvezdas, voli klub, nikad ruzno o njemu nije govorio iako su ga kao majmuna zajebali vise puta. Robi je car,... I baba mu je iz Čačka.
Tag Hoya Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Iz Mrčajevaca. Kupus mu kuvala svake subote
Hail Metal Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Iz Mrčajevaca. Kupus mu kuvala svake subote A onda je Srbin. 1
truliandedzombileš! Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 (edited) ne baba, keva ustaša mu jebo kevu Edited November 10, 2015 by truliandedzombileš!
Мајор Гашпар Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Роби прича, а иза њега иде "Лупи петама, реци ево све за Хрватску". И после се етикетира један Бобан Звоне, а зна се за ким звона звоне. Овај прст уперен је у Лемија. 3
Salvation Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Vi niste toliko bratimili sa 'rvatima, vasa specijalizacija su siptari.
truliandedzombileš! Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 i ponovo ćemo šiptari najbolji kada prave burek ili kada po ciganima mokre
lemmy sixx Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Овај прст уперен је у Лемија. A ovaj prst je uperen u tebe, white army domobrana. Da mi ga povuces pa da prdnem.
Мајор Гашпар Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Не треба се стидети своје повијести. Ћујте и поћујте.
darkonet Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 kako je bese islo ono, da li 98' ili 99' kad su mucenu Rijeku namestili i uzeli titulu? Realno isti scenario kao kod nas, Dinamo u 'rvatskoj a partizani kod nas, nisu mogli vise da trpe dominaciju Zvezde i Hajduka koji su realno bili najveci klubovi pa se sluzili svim i svacim dok nismo propali.
Мајор Гашпар Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ма, какав Хајдук... Динамо је тата ногомета у Хрвата.
kuruz Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Hajduk, Zvezda, Liverpool slavna trojka narikača 1 1
Hail Metal Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ne može se ljudima zabraniti da navijaju za neki klub, ali klub može zabraniti pristup ustašama u klub. Zvezda to nije učinila i pustila osvedočenog ustašu Prosinečkog u svoje redove. Tuđman je bio komunista kao i Krcun, svakako da tada nije bio ustaša, barem ne zvanično. 1
Мајор Гашпар Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Мора се испоштовати. Аца поштар Гробар.
darkonet Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Dinamo je tata koliko i Partizan medjutim dok se igrao pravi fudbal pisao je po njima ko je stigao, kad nisu mogli na terenu da je osvoje tu je bio i Sud da im dodeli titulu Prosinecki ustasa hahaah kako ste krenuli jos malo cete da pisete kako su Maks, Dinko i Nada navijali za Zvezdu
truliandedzombileš! Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 kako da ti kažem košarka nije preestala da se igra 50ih niti je fudbal prestao da se igra 91. u čudu se pitaju koooo jee ovaaaaj 3
vudun Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ja sam čuo da Marko Perčević Tompson redovno hvata Arenine strimove dok Zvezda igra.
Мајор Гашпар Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Tag Hoya ni da se pohvalio da ih je zajahao Lalatovic.
vudun Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Ljakse beogradski. Najjače je koliko se trese kada psuje. Klasična cava, nije to za njega. 3
Recommended Posts