Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam samo snoviđenje, koje ti kaže, raduj se!

Medena je to numera.

Uz papir da nema sidu možda, ipak je kurva ciganska, nikad se ne zna koji je Keba to trpao.

Ili kojekakvi Blek pantersi na redaljci, ne dao đavol.

U pravu si 100 %, što dalje od dromfuljetina mandovskih.

Posted

:haha: :haha: :haha:

svaki darkonet prdež me podseti na vanvremensko delo o čoveku kojeg je pregazilo vreme

http://www.youtube.com/watch?v=UJdfGjKkLvw

u čudu se pitaju: "Koooo je ovaj?"

ne vidim cemu se smejes, ako si zaboravio celu 92' smo igrali po Segedinima i Sofijama pa nas je opet jako malo delilo od finala da otrsimo Kumana, Bakera, Hrista i ekipu, a dobro je poznato da smo na tlu Britanije vazda gazili sve pred sobom.

Mali misicu pod imenom Hail Metal, ne znam sta hoces da postignes tom slikom koja je ako se ne varam uslikana nakon sto ste bacili jjos ednu od niza evropskih petardi...covek je igrao za njihovu reprezentaciju, dokazani zvezdas, voli klub, nikad ruzno o njemu nije govorio iako su ga kao majmuna zajebali vise puta. Robi je car, jebo vas Tudjman i imenjak mu Glazer

Posted

..covek je igrao za njihovu reprezentaciju, dokazani zvezdas, voli klub, nikad ruzno o njemu nije govorio iako su ga kao majmuna zajebali vise puta. Robi je car,...

I baba mu je iz Čačka.

Posted

Роби прича, а иза њега иде "Лупи петама, реци ево све за Хрватску".

И после се етикетира један Бобан Звоне, а зна се за ким звона звоне.

Овај прст уперен је у Лемија.

• Upvote 3
Posted

kako je bese islo ono, da li 98' ili 99' kad su mucenu Rijeku namestili i uzeli titulu? Realno isti scenario kao kod nas, Dinamo u 'rvatskoj a partizani kod nas, nisu mogli vise da trpe dominaciju Zvezde i Hajduka koji su realno bili najveci klubovi pa se sluzili svim i svacim dok nismo propali.

Posted

Ne može se ljudima zabraniti da navijaju za neki klub, ali klub može zabraniti pristup ustašama u klub. Zvezda to nije učinila i pustila osvedočenog ustašu Prosinečkog u svoje redove.

Tuđman je bio komunista kao i Krcun, svakako da tada nije bio ustaša, barem ne zvanično.

• Upvote 1
Posted

Dinamo je tata koliko i Partizan medjutim dok se igrao pravi fudbal pisao je po njima ko je stigao, kad nisu mogli na terenu da je osvoje tu je bio i Sud da im dodeli titulu

Prosinecki ustasa hahaah kako ste krenuli jos malo cete da pisete kako su Maks, Dinko i Nada navijali za Zvezdu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...