serblackbeard Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 U kojim novinama je bio taj intervju?
lemmy sixx Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Такви су нам сви фудбалски радници. Pa, malo ih ima koji su toliko srali po Toletu a posle mu postali kucke. Ustvari, ja ne znam ni za jednog. Naravno da je ogromna vecina nasih fudbalskih radnika golo smece, ali Savo se spustio najnize moguce...dodajmo na to da je on bio sportista, clan reprezentacije, profesionalni fudbaler, a neki tamo neki menadzer, kvazi strucnjak, biznismen...i bas zbog toga je ovakvo njegovo ponasanje jos i gore.
Мајор Гашпар Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Кокеза (Толе лопова, сад заједно газдују), доктор Терзић (пљували се, лизали се, пљују се), Бинић (критиковао, добио фотељу), Бата Ђора (фотељераш, критиковао, заћутао са функцијом), твој суботичанин Гајба Симoвић (како доктор Терзић каже) итд.
lemmy sixx Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Apsolutno niko toliko nije srao kao Savo. Seti se gostovanja na televizijama, izjava, intervjua, saopstenja...to je bio pravi medijski rat. Niko od navedenih se ne moze ni priblizno meriti sa Savom. Ajde, mozda Kokeza, ali on se nije ni blizu toliko medijski eksponirao kao Savo. A na kraju krajeva, kao sto sam napisao, ovo su sve mutljage i polusvet, Savo je bio sportista i profesionalni fudbaler. Nema veceg dna od toga.
Мајор Гашпар Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Ок, ок, нисам ни мислио на количину срања, ту је он неприкосновен, већ на чињеницу да су сви критиковали Толета, а касније били са њим у дилу (или га сад опет критикују). Кад погледаш ко је све у савезу, све ти је јасно. Као што рече, мутљаге и полусвет.
truliandedzombileš! Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 (edited) savo čljigavština mada mene više rine ostanat vazure, taj mi liči na neku treš pravoslavnu đavolčinu Edited December 16, 2015 by truliandedzombileš!
Hail Metal Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 (edited) Savo se spustio najnize moguce... Ipak ne može niže od ovoga. Edited December 16, 2015 by Hail Metal 5 3
Sreta Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Pa gore je kukati nekom umobolnom izdajniku kao sto je Tadic, sto mu nije dodelio funkciju u FSS, jer ga je podrzao na izborima. Ovo malo kraduckanja Zvezde, navijaci su oprostili Dzaji, cica-mica i gotova prica Savo Majmun, od svih bivsih fubalera je ubedljivo najgori lik ikada na nasoj fudbalskoj sceni. 1
Hail Metal Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Tadić izdajnik? Izgleda da si izgubio mnogo krvi pa ti se muti. Izdajnik je Čović jer je izdao Kosovo. 3 2
El Karnisero Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Ја колико сам чуо Сава мајмун је све паре уложио у неке нафтне бушотине у Бразилу, све отишло у курац. Мијат се изгледа враћа у Реал, редак господин. Много сам се као клинац ложио на њега, мислим да ниједан дрес нисам носио толико као његову деветку из репрезентације, она гарнитура са психотичним ромбовима.
Salvation Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 I on je bio kurac u reprezentaciji, doduse. Mada, realno, mi devetku u repki od nekih vremena koje 99% foruma ne pamti posto nije ni bilo zivo nismo ni imali.
serblackbeard Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Preteruješ malo. Davao je Savo bitne golove za reprezentaciju. Gol Česima u Pragu npr, pa je bio prvi strelac prvenstva u Holandiji sa onom raspadnutom ekipom itd. Jedino je Žigić bio ozbiljan špic u reprezentaciji posle njega.
Salvation Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Dobro, ako za te standarde gledamo, svakako obojica su za ove danasnje likove pojmovi, ali pricamo onako generalno, jes dao neke bitne golove, pa jbg, cak je i Kezman dao, ali objektivno ne moze to da se poredi sa njihovim timskim karijerama. To je inace klasicna pojava kod nas u repki, ne samo na toj poziciji.. tu se samo bolje vidi, jbg.
lemmy sixx Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Pa nije samo kod nas to klasicna pojava...uzmi za primer Mesija i Ronalda. Kada si ti njih video da su odigrali fantasticno za reprezentaciju?
serblackbeard Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Danas samo nemački igrači igraju dobro za reprezentaciju. I Bentner
Salvation Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Jedan je Gabi Batistuta. Skroman decko, vozi Juga.
truliandedzombileš! Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 to da naši vrhunski igrači igraju lošije za reprezentaciju nije do njih (uvek), već do toga što umesto svojih klupskih saigrača (isto vrhunskih fudbalera) imaju mahom prosek igrače. isti je slučaj sa ronaldom ili mesijem.
El Karnisero Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Саво био најбољи стрелац ЕП, шта ви причате бре.
Salvation Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 To sto si napisao truli sam i ja hteo da napisem, cinjenice, ali nije stvar samo u tome. Radi se i o poznatom sindromu danasnjih fudbalera da se cuvaju za svoje stotinomilionske klupske ugovore i bole ih kurac da se 'trose' na repku. Zato je meni Ibra npr. car, em nema bogznakakve saigrace em nema sigurno neke pare od igranja za Svedsku pa opet covek gine na terenu i pravi razliku jako cesto. Isto tako i pomenuti Bendtner, za svabe vec da ne pricam, to je jedini pravi pristup reprezentaciji. Realno, u fudbalu se mora uvesti neki salary cap, i to jedno 20x manji nego sto je danas, za pocetak, a i ici logikom ako igras ko kurac za repku mozes da si i Mesi licno, nece imati mesta za tebe.
El Karnisero Posted December 16, 2015 Report Posted December 16, 2015 Мени је та Швецка раније вазда боље изгледала са великим Маркусом Албаком него са носатим босанским говнетом.
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 to da naši vrhunski igrači igraju lošije za reprezentaciju nije do njih (uvek), već do toga što umesto svojih klupskih saigrača (isto vrhunskih fudbalera) imaju mahom prosek igrače. isti je slučaj sa ronaldom ili mesijem. Ma naravno, Argentina je prepuna prosecnih igraca. Zato i igraju finale svetskog prvenstva, jer su prosecni. Ronaldo i Mesi igraju lose jer ih boli kurac za reprezentaciju. To su majstori svog zanata, koji veoma cesto resavaju utakmice majstorijama i solo potezima. Toga u reprezentaciji nema. Znaci, bol u kurcu. Naravno da se od njih ne moze ocekivati da jebu keve bas identicno kao u klubovima, ali igre koji oni pruzaju su van svakog poimanja majstorstva i toliko ispod njihovog nivoa da jedini moguci razlog za to moze biti bol u kurcu. Kod nas je to preneseno da neki skroz drugi nivo...ima tu i bola u kurcu, ali i jos gomile drugih stvari. Da imamo ekipu koja bez problema moze da se plasira na apsolutno svako takmicenje, imamo. Ovu grupu sada smo trebali proci bez problema. Kakva bre Danska i Albanija koji kurac, pa mi smo za njih velesila. 1
Мајор Гашпар Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Требали смо проћи, али нисмо јер смо куртони у сваком смислу.
lemmy sixx Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 Apsolutno. Tu nije problem u proseku, jer smo realno bolji od njih. Sve ostalo je problematicno.
truliandedzombileš! Posted December 17, 2015 Report Posted December 17, 2015 (edited) nisu argetinci prosečni, portugalci jesu i ronaldo im pravi kakvu-takvu razliku. ne kažem ja da nije razlog lošijih partija u reprezentaciji bolokur, ali nije i jedini. Edited December 17, 2015 by truliandedzombileš!
Recommended Posts