Мајор Гашпар Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Прочитах негде да је зајебанција...фејк и тако то.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Рад - Звезда http://www.tash-tv.com/p/tashsport-tv-1.html 1
Hail Metal Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Namesta Vucko penale i crvene i u fudbalu ...
B@K@ Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Nije da je penal baš izmišljen, samo stvarno mrzim što skoro svi fudbaleri više vole da padnu u kaznenom prostoru, nego 'leba da jedu. Evo ga, prc
Hail Metal Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 (edited) Nisam ni gledao cigane , serem napamet , cestitke Radu . Edited March 3, 2013 by Hail Metal
Vic Rattlehead Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Jebo mater ako svaki put kad se vrate sa priprema ne mogu da se sastave sa igrom. Šta su tamo radili koji kurac, vratili su se duplo gori nego što su otišli.
Ancalagon Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Завршила се зима а ми још увек имамо вишка дрва.
Ancalagon Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Јебига што су два поста заредом, ал ово просто не могу да не поставим. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/3126-jankovic-ne-razmisljam-o-ostavci.html Каква гњида, бескичмењак, пијавица, крпељ.
Salvation Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Podhitno se resiti Lazovica, Petkovica i Mladenovica, a sa njima moze kofere da pakuje i Jankovic. Ovo nije vise ni sramota, ovo je za da volontiraju da predju sami u 4. ligu. I toliko jedenja govana protiv Milijasa a covek je za 4 klase bolji od svih ostalih na terenu (u cemu i jeste problem Zvezde trenutno, s obzirom da je Milijas u najbolju ruku solidan igrac).
..charlie.. Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Problem Crvene Zvezde je u tome sto bismo mi na silu da stizemo partizan, a nemamo ni trenera, ni odbranu, ni napad, ni kbalitetan vezni red, a na golu je Bajko macka... Realni domet ovog tima je nazalost to drugo mesto i borba za njega sa Vojvodinom... Ali ajde, sta je tu je, medjutim, ja ne vidim nacin da imamo kvalitetniji tim sledece sezone, jer svi kvalitetni klinci su ili otisli ili blizu odlaska, veci deo tima je preplacen (jbte Vesovic ima 130k e godisnje, Mijovic ima 20k, Milivojevic 200k), a kvaliteta nigde. Nesto ce gadno morati da se menja, inace cemo fasovati bankrot... @Kuruz: jos cekam...
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Одгледао прво полувреме. Цигани нису могли да се саставе, буквално. А онда пенал паде с неба+црвени, па сам отишао да спавам. Пробудим се и имам шта да видим. Качите голове, чисто да видим на коју фору га Рад увалио.
kuruz Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Утрчавање са стране и центаршут кроз средину, леп гол. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nvvdfw3yiCA 1
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Даде им га њихов полетарац Ђурђевић. Одбрана везе нема,
kuruz Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 @Kuruz: jos cekam... Скроз сам заборавио. Стечај има два облика - исплата повериоца од затечених средстава и имовине коју има правно лице, а други облик је реорганизација у договору са повериоцима. Е сад, пошто су код нас спортски клубвови у државном власништву, нема говора о претварању потраживања у улоге поверилаца, нема акција и осталих облика уређења карактеристичних за приватна правна лица, тако да ја не видим како би се реорганизација спровела. Мислим, постоје и друге мере, има их доста, али све је то Звезда већ радила. Отпуштања, смањење плата и остало о чему прича Човић су видови значајне уштеде према ономе што је изнео пре неки дан, али не знам да ли би све то било довољно да се дугови уредно отплаћују. Чак и да се то постигне, Звезда без играња у европским такмичењима неће моћи да направи добар тим, јер неће бити довољно новца, пошто добри резултати у нашој лиги доносе занемарљиву зараду. Друга могућност је, како сам већ рекао, наплата из имовине и средстава затечених на рачунима привредног субјекта. То значи да би отишао и стадион, пошто Човић рече да вреди 20 милиона евра и да је на њему успостављено 16 или 17 редова хипотеке. То значи да би Звезда остала без средстава, сав новац од трансфера би отишао повериоцима, буквално би остала без динара. Е сад, пошто је ова држава оваква каква је, не сумњам да ће се наћи за стуб српства и да ће бити неког петљања као у КК.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Чини ми се да се и Дортмунд повадио тако што је продао стадион. Или грешим...
kuruz Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Мислим да су после откупили назад, вероватно је била продаја са правом прече куповине. А знам и да им је Бајерн дао неке паре да се чупају. Није бег циција.
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Тако је. Може све да се среди, али да не ваћаре јајаре са стране. +јака лига+спонзори+Европа. Тешко за наше услове, али ово је мафијашка држава па је све могуће.
kuruz Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Код нас су спонзори углавном државне фирме, што је опет муљање. Треба у свим областима успоставити немачки модел. Arbeit macht frei.
Night Prowler Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=03&nav_id=691892
Мајор Гашпар Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Фазон, играчи могу имати плате до 150.000, а тренер рока до милион. Нема од тога ништа.
kuruz Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Кад је могао са Галатасарем да се мота по стадиону ОФКе, што не би могао и у Партизан. Аврам Грант стајл. Ал' џабе, не може од Миљковића да се направи пита све и да Алекс Фергусон дође. 1
Hail Metal Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Jel treba napominjati da je neki tamo crnac ? Zenu mu jebalo pola Milana dok se Berluskoni smejao .Em je trenirao Barselonu . Saban . 1
Мајор Гашпар Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=04&nav_id=691931
Recommended Posts