darkonet Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Tumba je mozda i bio gotivan sve do one epizode sa Kovinjalom, od tada ga smatram seljoberom i jadnikom da nema daalje
Sreta Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Tumba najgotivniji bio kad su ga razvlacili Kopra i momci pored ulaza u tunel. Mada vise se cene grobari tipa Tumbica, nego jajare kao sto je mali Savo Majmun.
Vic Rattlehead Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 http://youtu.be/bCuynpc6dms Pošteno i transparentno.
Мајор Гашпар Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Честитке ТХ. Доминатор, Брашанац, Богосавац. Јебаше нам мајку.
KazimKazim Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Ispustili smo stopercinu Dosu Zuniora, za ovog sarlatana koi e kao planiran da se proda i dobro unovci...a u stvari - bice Cirkovic stail kara banana...edino u neki Big Bul, da oe za kobasice
Мајор Гашпар Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Тај Ћирковић није киксао као Доминатор. Доминатор је сваку мало јачу утакмицу био ужасан. Пролазили су код нас свакакви играчи, али оно је одрон одрона.
KazimKazim Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 @ Dovla - sve istina...ali svakako nismo uspeli da ga zavaljamo, kacmo imali ponudu od blizu 2 miliona evra...i za ovog divljaka iz finske lige se racunalo da ce pasti neko obestecenje, pa ce na krau biti slucai kao sa Cirkom...na to sam mislio...rezerve i onda free transfer
Eidolon Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Da, sve do negde tamo 15-og kola, u najboljem slucaju, a onda krecu porazi od anonimusa i do kraja -20 bodova, standardno.
Мајор Гашпар Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Ја себе не могу да убедим да је неко био спреман да за Доминатора плати 2 мил. Сад да видим ту понуду, опет не бих веровао. У то само Вазура може да поверује.
KazimKazim Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Mislim da se pricalo posle one partie u derbiu...kadie zakucao gol glavom i tu i tamo pokazao potencial...sad nista od njega nema, cisto da se zna
Tag Hoya Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 (edited) Bez trolovanja. Majstorija kakva se retko viđa na ovim prostorima. Pobeda očekivana, nisam nešto preterano srećan. http://www.youtube.com/watch?v=ac8neR1Id2s Edited August 7, 2016 by Tag Hoya
Мајор Гашпар Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/volkov-u-zemunelu-nikolic-ga-hoce/142915
truliandedzombileš! Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 gde su liferovali onog što su ga doveli iz Borca? nešto se i nije naigrao, ali mi se čini stabilnijim u glavu od bogosavca što ne govori mnogo o nečijim kvalitetima, ali ajde
Мајор Гашпар Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Мислиш на Милетића из Јавора? Платили и 200-300 к обештећење.
KazimKazim Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Valjda prica o Subicu...otisao u Zelju ili Slobodu, tako neki bih tim Inace, ni on nie bio nista posebno na beku...malo vise kurcevitosti i otresitosti i toe to...ali kakva mue bila konkurencia na tom mestu, neverovatno mie dae tako lako skrainut Na krau ce od kamare levih bekova koi su prodefilovali za pola godine opet da vrate Volkova
Мајор Гашпар Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 Коначно са 2 нападача и коначно 4132.
serblackbeard Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 To će već da bude nešto, ali mi se ne sviđa što Balažic igra. Već sam pisao mnogo čovek rukama igra. Ne znam koje je manje zlo dal on ili Gogua.
Мајор Гашпар Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 Увек Балажиц испред Доминатора, што се мене тиче.
Мајор Гашпар Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 (edited) Милетић као Малбаша некад. Доктор за Богосавца који не уме ни да трчи правилно. Не залеће и не оставља кратер позади. Блеки поново добар, најбољи наш штопер до сада. Edited August 10, 2016 by Мајор Гашпар
Recommended Posts